דלג על ניווט

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 - -
14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 - -

אזור זמן של תומך: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

תגיות: 

נושא זה מכיל 13 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 2 חודשים, 2 שבועות.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
ספטמבר 9, 2024בְּ- 9:43 am #16154952

Shahar Aharoni

Background of the issue:
אני מנסה לתרגם תיאורי מוצרים באתר קישור נסתר באמצעות WPML.

Symptoms:
ישנם מוצרים שהתרגום העתיק לאנגלית בשורה אחת במקום בנקודות. זה מופיע פשוט כשורה אחת.
תראה בתמונה של המוצר בעברית יש * ואז תיאור מוצר ואז שוב * בשורה למטה. באנגלית אין שורות, זה הכל בשורה אחת.
אני לא יודע מדוע או איך, שולח לך דף מוצר:
קישור נסתר

תודה

Questions:
איך ניתן לתקן את התרגום כך שיופיע בנקודות במקום בשורה אחת?

ספטמבר 9, 2024בְּ- 11:04 am #16155592

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

המוצר הזה תורגם עם העורך של וורדפרס ולא העורך של WPML. ראה תצלום מסך העורך-של-וורדפרס. עליך לערוך את המוצר באנגלית ושם לתקן את שיהיה כמו בעברית. ראה תצלום מסך ערוך-מוצר-באנגלית.jpg. עליך להוריד כל שורה לשורה חדשה. בדיוק כמו שעשית במוצר בעברית.

בברכה,
איתמר.

העורך-של-וורדפרס.jpg
ערוך-מוצר-באנגלית.jpg
ספטמבר 10, 2024בְּ- 7:00 am #16159471

Shahar Aharoni

היי איתמר
זה לא נכון... לא תירגמתי שום דבר עם העורך של וורדפרס בטח ובטח לא כמות כזאת של מוצרים.
הכל נעשה עם העורך של WPML. יכול לבדוק זאת בבקשה?
לפי דעתי מדובר בהמון מוצרים... לא יכול לעבור מוצר מוצר לעשות דבר כזה.

ספטמבר 10, 2024בְּ- 9:47 am #16160344

Itamar
Supporter

הי,

העברתי את הנושא לבדיקת התומכים הבכירים שלנו. אחזור אליך כאן כשתהיה לי תשובה מהם.

תודה על הסבלנות,
איתמר.

ספטמבר 11, 2024בְּ- 6:41 am #16164380

Shahar Aharoni

תודה.
אתה יכול לראות בעצמך, יש מוצרים שכן תורגמו כמו שצריך, ויש רווח \ שורה בתיאורי מוצר, ויש מוצרים שפשוט יצאו ככה. אני לא מבין למה התרגום נראה ככה, אבל זה על הפנים. יש לי 3000 מוצרים ולך תבין איזה מוצרים תורגמו כמו שצריך (עם רווח והורדת שורה), ואילו לא! 🙁 פשוט קטסטרופה.

שיבדקו בבקשה גם למה יש מוצרים שיש להם תמונה שניה במעבר עכבר, ויש מוצרים שלא.
כ"כ הרבה דברים עובדים פיקס בעברית ובאנגלי לא עובדים, ואני לא יודע למי לפנות אז אני פונה אליכם. מה גם שאני מבין ממך ומזמיר שכן קשור ל WPML.

כל ההודעות האלו אני לא אמור לעשות בכלל... זמיר אמור לשבת על זה, אבל אני כבר מרגיש שהוא מותש ולא מתפקד אז אני פונה אליך. דברים זזים מאוד מאוד לאט, ובקצב הזה נסיים ב 2033 אם בכלל. כרגע מרגיש לי שכל הפרויקט הזה לפח... לא יכול להגיד שיש לי אתר באנגלית בתכלס.

אשמח לעדכון בנוגע לזה... תודה!

ספטמבר 11, 2024בְּ- 2:20 pm #16166905

Itamar
Supporter

הי,

הצלחתי לשחזר את הבעיה באתר הניסיונות שלי. אני מעביר את העניין לבדיקה של התומכים הכירים.

אעדכן אותך בהמשך.

תודה על הסבלנות,
איתמר.

ספטמבר 12, 2024בְּ- 5:56 am #16168813

Shahar Aharoni

היי איתמר
תודה.
רק להראות לך שזה לא קשור לתרגום של וורדפרס, זהו מוצר חדש שהרגע העליתי:
קישור נסתר

תראה את התיאור? אותה בעיה, אין רווח שורות.
עכשיו תלחץ בבקשה על הכפתור של העברית, ותראה איך כתוב בעברית. זה אומר ש WPML העתיק את הכיתוב לא טוב.
מוצר שהרגע עלה לאתר. אז יפה שיש לו כבר תרגום, רק חבל שתרגום נראה ככה... נראה ממש לא טוב.
אני ממש אשמח אם תמצאו דרך לסדר את זה, כי אין לי מושג באיזה מוצרים זה עלה טוב, ובאילו מוצרים הכיתוב לא טוב.

אז אני עוצר עם העלאת מוצרים עד שתעדכן אותי מה קורה בנוגע לזה.

תודה,
שחר

ספטמבר 12, 2024בְּ- 7:54 am #16169374

Shahar Aharoni

כרגע עוצר את כל העלאת מוצרים חדשים בגלל הבלגן עם התרגום (תיאור מוצר), האם אני צריך לעצור תרגום אוטומטי כך שלפחות המוצרים יעלו לאתר בעברית? תודה

ספטמבר 12, 2024בְּ- 1:55 pm #16171506

Itamar
Supporter

הי,

כמו שכבר כתבתי, זיהינו את הבעיה. כלומר ללא קשר לאתר שלך, אנחנו יכולים לששחזר אותה. כשאנחנו משתמשים בטקסט כמו שלך ושמים אותו בתיאור קצר (Short Description) של מוצר ומשתמשים בעורך התרגום המתקדם של WPML הבעיה הזו קורת. התמך הבכיר שלנו מעביר את הנושא לטיפול המפתחים שלנו. נמשיך לעדכנן אותך כאן.

שאלת: "האם אני צריך לעצור תרגום אוטומטי כך שלפחות המוצרים יעלו לאתר בעברית?"

כן לבנתיים, אם אתה לא רוצה שהבעיה הזו תקרה שוב.

איתמר.

ספטמבר 15, 2024בְּ- 2:13 pm #16180169

Itamar
Supporter

הי,

הבעיה באופן כללי תטופל על ידי המפתחים שלנו.

הינה פתרון זמני שהוצע על ידי התומך הבכיר שלנו.

1. ערוך מוצר בעזרת העורך המתקדם של WPML.
2. לחץ האייקון של גלגל השיניים בפינה הימנית העליונה.
3. בטל את האפשרות "אני מעדיף קטעים גדולים יותר". ראה תצלום מסך בטל-קטעים-גדולים.jpg.
הערה: את צעדים 1-3 יש לעשות פעם אחת. אני כבר עשיתי את זה עבורך, כך שאין צורך לחזור עליהם.
4. ערוך מוצר בעברית בו מופיעה הבעיה הזו בתרגום שלו באנגלית.
5. בצע שינוי קטן במוצר. זה יכול גם להיות הוספת רווח עוד עוד שורה ריקה. ראה תצלום מסך שינוי-קטן-במוצר.jpg.
6. לחץ על הכפתור "עדכן".
7. ערוך את המוצר עם עורך התרגום של WPML. בגלל שלא היה שינוי בטקסט, כל שעליך לעשות זה ללחוץ על הכפתור "השלם".
8. לאחר מכן תוחזר למסך עריכת המוצר בעברית ולאחר מספר שניות יופיע אייקון העיפרון שמציין שהתרגום הושלם. באפשרות תרגם הכל אוטומטית פילו לא תצטרך לחזור על פעולות 4-8.

ביצעתי את פעולות אילו על המוצר הבא וזה עבד.

קישור נסתר

ראה תצלום מסך תיאור-המוצר-באנגלית-בסדר.jpg.

נמשיך לעדכן כאן בקשר לחדשות בנושא זה.

בברכה,
איתמר.

בטל-קטעים-גדולים.jpg
שינוי-קטן-במוצר.jpg
תיאור-המוצר-באנגלית-בסדר.jpg
ספטמבר 16, 2024בְּ- 8:09 am #16181988

Shahar Aharoni

היי איתמר
תודה על ההסברים.
אתה יודע מדוע זה קרה? ובאילו מוצרים?
אני אמור לעבור מוצר מוצר ולראות אם תיאור משובש או לא?
איך ניתן לדעת?

מה אני אגיד לך, אני על גבול הייאוש כבר מהתרגום שלכם, ומכל האתר באנגלית הזה.
מתקנים משהו, וזה לא מסתדר, ואז מתגלים עוד ועוד ועוד בעיות... לא רואה את הסוף של זה, ולא יודע כמה זמן אני יכול להשקיע על הדבר הזה יותר.

עייפתי מאוד.

ספטמבר 16, 2024בְּ- 8:20 am #16182032

Itamar
Supporter

הי,

זה קורה בגלל בעיה מסויימת שעורך התרגום המתקדם של WPML. זה קורה במקרים מאוד ספציפיים. המפתחים שלנו יבדקו באילו תנאים זה קורה ויתקנו את זה בגרסאות הבאות של עורך התרגום המתקדם.

איני יודע האילו מוצרים זה קורה ואין לי דרך לדעת זאת. אני מציע שכשאתה נתקל במוצר כזה תתקן אותו. לפי מה שראיתי זה לאו דווקא קורה בכל המוצרים.

איתמר.

ספטמבר 16, 2024בְּ- 9:17 am #16182339

Shahar Aharoni

היי איתמר
יש לי 3000 מוצרים באתר, אתה \ אתם מצפים ממני שאני אעבור מוצר מוצר ואחפש איפה יש לי את הבעיה הזאת, ואז אעבור מוצר מוצר ואעשה את כל השלבים שביקשת?!?!
חושב שיש לי זמן לכל הדבר הזה? ממש ממש לא!

תסדרו את הבעיה הזאת שיש לכם עם התרגום, ותסדרו לי את זה ... אני לא מתכוון לעבור מוצר מוצר לחפש את הבעיה הזאת. אין לי זמן לזה...

מחכה למענה.
תעלו על מה גרם לבעיה... אשמתי שיש לכם בעיות בלי סוף עם התרגום שלכם!?

הזייה...
מתקנים משהו, ואח"כ זה חוזר, ואז מגלים בעיה חדשה, וככה זה נמשך כבר 6 חודשים או יותר כבר.

תודה

ספטמבר 17, 2024בְּ- 7:52 am #16186591

Itamar
Supporter

היי,

במקרים בהם אנחנו מוצאים בעיה שנובעת מצידינו, כמו במקרה של כרטיס זה, אנו מחוייבים לעשות את מירב המאמצים לפתור את הבעיה ואם ניתן לספק לה פתרון זמני. כמו כן מחוייבתינו היא לתקן את הבעיה בגרסאות עתידיות של WPML. במקרה זה ספקנו פתרון זמני עם צעדים ברורים כיצד לבצע אותם. גם ניסינו פתרון זה באתר שלך וראינו שהוא עובד. יחד עם זאת, אינינו מבצעים תיקון כולל לבעיה בכל מקום שהיא מופיעה.

בברכה,
איתמר.