בשלב הראשון ניסיתי להשתמש ב- "שדות שונים בכל השפות" על מנת שתהיה לי את האופציה לשנות תמונה לאחר ההעתקה הראשונית.
נראה שיש באג כלשהו בשינוי התמונה, אומנם אני לא רואה מנעול ליד השדה כמו שיש כאשר מגדירים "אותם שדות בכל השפות" (כאשר המנעול מציין שהתוכן מועתק ולא ניתן להחלפה) אבל אני לא רואה גם את האייקון של העיפרון שמאפשר להחליף תמונה ולכן אין לי אופציה לשנות תמונה, למרות שמוגדר מאחורי הקלעים "העתק פעם אחת" (וגם כך מצוין בתיעוד שלכם שאמור להיות) (הוכחה לכך שמוגדר "העתק פעם אחת" שלאחר שהחלפתי תמונה בפוסט המקורי לא התעדכן בפוסט המתורגם).
מצרפת צילומי מסך שמראים את הבעיה.
כמו כן - ניסיתי להשתמש במצב מומחה וראיתי שזה מאפשר לעדכן דרך WPML -> הגדרות -> תרגום שדות מותאמים אישית כל שדה בנפרד. אבל הבעיה שלי עם האופציה הזו היא שנראה שההגדרה היא לא פר שדה אלא פר מופעים בפוסטים, כלומר אם יש לי שדה תחת תוכן גמיש שנמצא בכמה עמודים נפרדים אני אצטרך להגדיר לפי מספר העמודים ולא פעם אחת... האם אני צודקת?
לא ראיתי תיעוד ברור שלכם אודות מצב מומחה....
לגבי התוסף שציינת - כפי שאני מבינה מדובר בתוסף לתרגום מדיה באופן כללי, ולא באופן ספציפי לעמודים/ פוסטים. בנוסף - אני צריכה את האופציה להחליף גם שדות אחרים כמו מספרים ולכן מחפשת קודם פתרון לנושא הזה של העתקה ראשונית ולאחר מכן שתהיה אופציה לעדכון ידני.
חשוב לי לציין שאת הבדיקות ערכתי על שדות שנמצאים בתוך תוכן גמיש.