רקע הנושא:
אני מנסה לתרגם post מסוים מעברית לאנגלית. הפוסט מכיל שדה ACF שמוגדר כ"אותם שדות בכל השפות". בתוך השדה הזה יש שדה repeater שמכיל מספר וקובץ. URL: קישור נסתר
תסמינים:
במקום להעתיק את כל התוכן של ה-repeater, העתיק רק את השורה השניה והשורה הראשונה לא הועתקה.
שאלות:
מדוע השורה הראשונה של ה-repeater לא מועתקת לפוסט המתורגם?
כיצד ניתן להבטיח שכל התוכן של ה-repeater יועתק לפוסט המתורגם?
צרפתי צילומי מסך של המקורי לעומת המתורגם
בשלב הראשון על מנת שאוכל לשחזר את הבעיה בסביבה שלך ניסיתי לבדוק האם אצלי זה משתחזר בשיוך קבוצת השדות הזו לעמוד רגיל ולא לפוסט ספיציפי, כי זה מה שאתה עשית בעצם אצלך, וזה כן עבד והעתיק את כל השורות...
מבחינת השמות בפועל - משתמשים אצלינו באנגלית ורק התוויות בעברית.
ומבחינת המבנה של השדה - יצרת מבנה מאוד דומה של שדה חזרה שבתוכו יש שדה מספר ושדה קובץ.
בכל אופן הבעיה לא השתחזרה גם אצלי כאשר שייכתי קבוצת זו לעמוד, אז כנראה שהבעיה היא כן בשיוך לפוסט ספיציפי, למרות שציינת בסרטון שפחות סביר, נראה שזה הכיוון...
אם תוכל בסביבה שלך להשתמש ב- CPT UI על מנת ליצור פוסט מסוים ולשייך אליו את הקבוצת שדות שיצרת אולי כך כן נצליח לשחזר את הבעיה.
במידה ולא נצליח לשחזר אצלך - תשלח לי IP קבוע על מנת שנוכל לפתוח את הסביבה שלנו עבורך ולספק לך שם משתמש וסיסמא.
ניסיתי בעצמי לשחזר אצלך את הבעיה בעזרת שיוך ל- post type אך לא הצלחתי לשחזר,
אז בבקשה תשלח לי IP קבוע על מנת שנוכל לפתוח את הסביבה שלנו עבורך ולספק לך שם משתמש וסיסמא.
תודה,
מעיין
איכשהו הבאג נפתר,
וכשניסיתי להסריט עבורך עוד פעם את כל התהליך לא התרחש הבאג.
ניסיתי גם למחוק פוסט באנגלית שהייתה בו הבעיה וליצור מחדש את אותו הפוסט באנגלית מתורגם והעתיק הכל כמו שצריך.
תודה רבה,
מעיין