השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.
בעיה:
הלקוח מנסה לעדכן את הקישור של כפתור 'תרומה' בהדר של האתר בשפה האנגלית, אחרי שעדכן אותו בעברית, השפה הבסיסית. כאשר הוא לוחץ על 'פרסם', המערכת שואלת איפה להציג את ההדר, כאילו זה הדר נפרד.
פתרון:
לאחר בדיקה, התברר שהכפתור 'תרומה' מוביל לאתר חיצוני שאינו בנוי בוורדפרס ולכן אינו נתמך על ידי WPML לשינוי שפות. הלקוח צריך לוודא שמשתמשי האתר יוכלו להחליף את השפה באופן עצמאי באתר החיצוני. ניתן לראות הדרכה מפורטת בוידאו שהוכן עבור הלקוח: לחץ כאן לצפייה בוידאו.
אם הפתרון הזה אינו רלוונטי למקרה שלך, או שהוא כבר לא עדכני, אנו ממליצים לבדוק בדף הבעיות הידועות של WPML בכתובת https://wpml.org/known-issues/, לוודא שהתקנת את הגרסאות האחרונות של התוספים והערכות, ובמידת הצורך לפתוח כרטיס תמיכה חדש בפורום התמיכה של WPML.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Compatibility, Not WPML issue
נושא זה מכיל 6 תגובות, יש ל 0קולות.
עודכן לאחרונה על ידי natanD לפני חודש 1, 2 שבועות.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
יוני 23, 2025 ב־8:14 pm #17162462 | |
natanD |
רקע הנושא: תסמינים: שאלות: |
יוני 23, 2025 ב־8:23 pm #17162534 | |
Itamar תומך WPML מאז 02/2016
שפות: אנגלית (English ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00) |
הי, נראה שאתה מחליף את השפה עם מחליף השפות בסרגל האדמין העליון בזמן שאתה עורך את ההאדר. זו דרך לא נכונה לעבוד. אתה צריך להמשיך לערוך את ההאדר עם עורך התרגום של WPML ולשנות את הלינק שם. קרא בבקשה את המדריך שלנו לעבודה עם אלמנטור. https://wpml.org/documentation/plugins-compatibility/elementor/ במידה ואתה צריך עזרה נוספות ממני, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתף איתי את אינפורמציית הדיבוג שלך (debug information). המידע הזה נותן לי לראות עם איזו ערכת עיצוב ופלאגינים אתה משתמש ומה הגרסאות שלהם. כמו כן, בעזרת המידע הזה אוכל לדעת יותר על מבנה השרת שלך ועוד נתונים לגבי WPML. תוכל לקרוא עוד על כיצד לצרף את המידע הזה בקישור הבא: בברכה, |
יוני 24, 2025 ב־3:12 am #17162901 | |
natanD |
סליחה. אשמח למענה ספציפי יותר לבעיה שלי. ההדר שלי כבר תורגם לכל השפות. מה שאני לא מצליח זה לערוך כפתור שמופיע שם. אחרי שאני עורך אותו הוא מתנהג כ"הדר עצמאי" ושואל איפה להציג אותו. אשמח להסבר מפורט יותר. תודה רבה רבה. |
יוני 24, 2025 ב־9:14 am #17163829 | |
הי, תודה רבה על פרטי האתר שצירפת. סליחה אם לא הייתי ברור מספיק. ממה שכתבת ותצלום המסך שצירפת נראה לי שאתה לא עובד עם WPML ואלמנטור באופן הנכון. מעבר למה שכתבתי ועם נתונים שהיו חסרים לגבי האתר שלך, אני לא יודע איך הייתי יכול בשלב ראשוני זה להיות יותר ספציפי. תקן בבקשה את הדבר הבא שעשוי להיות קשור לבעיה הזו, אך גם אם לא קשור מצריך תיקון. כשאני מסתכל באינפורמציית הדיבוג (debug info) שצירפת אני יכול לראות ש WP Memory Limit באתר שלך עומד על 40M. /** Memory Limit */ define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M'); define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '256M' ); הוסף אותן לפני השורה הבאה: /* That's all, stop editing! Happy blogging. */ האם תוכל לבצע את השינויים האלה ולראות אם זה עוזר? אם זה לא עוזר, בבקשה אשר שהכפתור עם הבעיה הוא זה שאני מראה שתלום המסך המצורף. כמו כן, תן לי בבקשה כניסה לאתר שלך והרשה לי לבדוק את העניין. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. בבקשה פרט את הצעדים שעלי לקחת על מנת לראות את הבעיה. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ בברכה, |
יוני 25, 2025 ב־12:25 pm #17169174 | |
natanD |
שכחת אותי |
יוני 25, 2025 ב־12:50 pm #17169315 | |
הי, אני לא יודע למה אתה אומר את זה. כתבתי לך תגובה מפורטת אתמול (24.06). ביקשתי ממך לנסות להגדיל את הזיכרון המוקצה לוורדפרס ואם זה לא עוזר לשתף איתי את פרטי הכניסה לאתר שלך (שעדיין לא שיתפת.) לנוחיותך הינה מה שכתבתי אתמול שוב. ------------------------------------------------------------ תודה רבה על פרטי האתר שצירפת. סליחה אם לא הייתי ברור מספיק. ממה שכתבת ותצלום המסך שצירפת נראה לי שאתה לא עובד עם WPML ואלמנטור באופן הנכון. מעבר למה שכתבתי ועם נתונים שהיו חסרים לגבי האתר שלך, אני לא יודע איך הייתי יכול בשלב ראשוני זה להיות יותר ספציפי. תקן בבקשה את הדבר הבא שעשוי להיות קשור לבעיה הזו, אך גם אם לא קשור מצריך תיקון. כשאני מסתכל באינפורמציית הדיבוג (debug info) שצירפת אני יכול לראות ש WP Memory Limit באתר שלך עומד על 40M. /** Memory Limit */ define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M'); define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '256M' ); הוסף אותן לפני השורה הבאה: /* That's all, stop editing! Happy blogging. */ האם תוכל לבצע את השינויים האלה ולראות אם זה עוזר? אם זה לא עוזר, בבקשה אשר שהכפתור עם הבעיה הוא זה שאני מראה שתלום המסך המצורף. כמו כן, תן לי בבקשה כניסה לאתר שלך והרשה לי לבדוק את העניין. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. בבקשה פרט את הצעדים שעלי לקחת על מנת לראות את הבעיה. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ בברכה, |
יוני 25, 2025 ב־4:32 pm #17170351 | |
הי, תודה על פרטי הכניסה. צילמתי לך וידאו של מה שאתה צריך לעשות על מנת להשלים את התרגום של ההאדר. כמו שאני מסביר בוידאו אין בכלל מה לתרגם בכפתור "תרמו לנו". הסיבה לכך היא בגלל שזה מוביל לאתר חיצוני שכנראה בכלל לא בנוי בוורדפרס וששם החלפת השפות לא נעשית על ידי WPML. זה עובד בשיטה אחרת. משתמשי האתר שלך שילחצו על הכפתור יצטרכו להחליף את השפה בעצמם. קישור נסתר בברכה, |
יוני 27, 2025 ב־4:28 am #17175596 | |
natanD |
איתמר היקר, תודה רבה על הסבלנות. עכשיו הבנתי איך לעבוד נכון עם האתר |