דלג על ניווט

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 - -
16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 - -

אזור זמן של תומך: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

תגיות: ,

נושא זה מכיל תגובה 1, יש ל 0קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 17 שעות, 7 דקות.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
אפריל 7, 2025בְּ- 9:54 am #16903269

inball

Hi Itamar,
My previous request was resolved, but now I’m facing a new issue.
I’ve finished translating everything, and I have custom fields that I created using JetEngine.

One of the fields is called "ingredients", and its content is in English — both on the English and Hebrew versions of the site.

However, the plugin (WPML) automatically translated the ingredients field into Hebrew, which I didn’t want.
I would like this field to always stay in English in all language versions.

היי איתמר, הבקשה הקודמת שלי הסתדרה אבל עכשיו יש לי בעיה נוספת
תרגמתי הכול ויש לי שדות מותאים שפתחתי בג'ט אנג'ין
יש לי שדה שנקרא רכיבים והתוכן שלו הא באנגלית גם בדפים בעברית וגם באנגלית
מה שקרה זה שהתוסף תרגם לי את הרכיבים לעברית מה שלא רציתי, אני רוצה שהם ישאר באנגלית בכל ורסיה

אפריל 7, 2025בְּ- 10:12 am #16903471

Itamar
תומך

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

הי,

בכרטיס זה נמשיך עם עניין השדות של ג'ט אנג'ין.

על מנת שתוכן השדות יופיע באנגלית, מה שאת צריכה לעשות זה לסמן את השדות האילו כ COPY.
ניתן לעשות את זה ב: WPML → Settings → Custom Fields Translation

תוכלי לקרוא על זה בפירוט כאן:

https://wpml.org/documentation/getting-started-guide/translating-custom-fields/

יתכן שאחרי השינוי של השדות ל COPY תצטרכי לעדכן את הפוסט המקורי ואת התרגום שלו על מנת שהשינוי יכנס לתוקף.

אם את לא מסתדרת ואת צריכה עזרה נוספת, תני לי בבקשה כניסה לאתר שלך והסבירי לי במדוייק היכן הגדרת את השדות האילו.

במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.