ספר לנו מה אתה מנסה לעשות? אני מנסה לערוך את התרגום האוטומטי של הצהרת נגישות. באזור מסוים התרגום לא התבצע וגם לא מאפשר לי לערוך את התרגום בעצמי. ונותן לי שגיאה.
שים לב להודעה שמופיעה (בתצלום מסך שלך) כשאתה מנסה לשמור את המחרוזת הזו. ההודעה מסבירה למה אתה לא יכול לשמור. בנוסף יש שם קישור למדריך שלנו שמסביר כיצד להחיל סמני פורמט על התרגום. הינה הקישור למדריך.
תודה על הרצון לעזור. לצערי לא הבנתי איך עובד התרגום המתקדם. בהזדמנות אשב כדי ללמוד זאת. אבל כרגע אני לא מצליח לשמור את התרגום. ואני לא מבין מה אומרת ההודעה שקופצת. תודה רבה מראש.
אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה.
אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי.
בבקשה פרט את הצעדים שעלי לקחת על מנת לראות את הבעיה. כלומר איזה פוסט\עמוד עלי לערוך כדי לראות את הבעיה הזו.
תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.********************************************
הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
בדקתי את העמוד 'הצהרת נגישות' ויכולתי לראות שהעמוד תורם על ידי המתרגם האוטומטי של WPML. לא יכולתי לראות את מה שאתה מראה בתצלום המסך שלך. המתרגם האוטומטי תרגם את החלקים האילו והחיל עליהם את הפורמטים בצורה נכונה. לאחר שבדקתי את התרגומים שהיו במצב של מחכים לאישור התרגום ופרסמתי את התרגומים לרוסית ואנגלית הכל נראה בסדר. ראה בבקשה את הסרטון שצילמתי בזמן שבדקתי את הנושא באתר שלך.
קישור נסתר
אני מקווה שזה יעזור לך לפתור את הבעיה.
אנא ידע אותי אם יש לך שאלות נוספות בנושא.
בברכה,
איתמר.
הנושא '[סגור] בעיה בתרגום הצהרת נגישות ' סגור לתשובות חדשות.