עכשיו יש לי בעיה אחרת, הרצתי תרגום אוטומטי, וכרגע זה תקוע על "תרגום בתהליך" מעל לשעה,
ניסיתי לעזור את התרגומים שבתהליך דרך הdebugger אבל זה לא מצליח, כרגע המערכת מוגדרת ל" תרגם מה שאתה רוצה"
בכרטיס זה נמשיך את הטיפול בעניין התרגומים החדשים שתקועים.
אני יכול לראות ששלחת מחרוזות לתרגום מ WPML -> תרגום מחרוזות. כתבת גם שסימנת "תרגם מה שאתה רוצה". במקרה זה אתה צריך להקצות את עבודת תרגום זו לאחד המתרגמים באתר או לעבוד עליה בעצמך בתור אדמין. האם עשית את זה? ייתכן שאתה או אחד המתרגמים לא השליםתם את התרגום ולכן הוא תקוע על "תרגום בתהליך".
בכל מקרה, גם רציתי לבדוק את הבעיה באתר שלך וניסיתי להכנס אליו על ידיד שימוש בפרטי הכניסה שנתת לי בפעם האחורנה, אבל הפרטים לא עבדו. קיבלתי הודעה שהסיסמה לא נכונה. ראה תצלום מסך מצורף.
אם זהעדיין לא מסתדר, תן לי בבקשה פרטי כניסה שוב..
אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/