דלג לתוכן דלג לסרגל צד

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה: הלקוח מנסה לתרגם פריטי מילון באמצעות WPML לאנגלית ונתקל בבעיה עם תרגום פריטי JetEngine.
פתרון: אם אתה נתקל בבעיה דומה, אנו ממליצים לבדוק את המחרוזת שאתה רוצה לתרגם באזור 'WPML -> תרגום מחרוזות'. ודא שהמחרוזת מסומנת בשפה המקורית (במקרה זה, עברית) ולאחר מכן הוסף את התרגום לאנגלית. לדוגמה, תרגום המחרוזת 'הליך קבלת היתר' נעשה בהצלחה.

שים לב שהפתרון הזה עשוי להיות לא רלוונטי אם הוא מיושן או אם הוא לא מתאים למקרה שלך. אנו ממליצים לבדוק בדף הבעיות הידועות של WPML, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של התבניות והתוספים. אם עדיין נתקלת בבעיות, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש בפורום התמיכה של WPML.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל 1 תגובות, יש ל 0קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני חודש 2.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
נובמבר 23, 2025 ב-3:45 pm

natanelg

Background of the issue:
I am trying to translate my glossary items to English using WPML on my site קישור נסתר.

Symptoms:
I have followed all the guides I know, but I am still unable to translate the JetEngine glossary.

Questions:
How can I translate JetEngine glossary items using WPML?

נובמבר 23, 2025 ב-4:29 pm #17602386

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

שפות: אנגלית (English )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

לא היתה תגובה ממך מספר דקות ושלחתי לך עוד הסברים. אני לא בטוח אם ראית אותם. לכן אני מוסיף שוב את הפרטים כאן.

אני רואה שזה זמין לך לתרגום ב WPML -> תרגום מחרוזות. אתה רק צריך לשנות את המחרוזת שתהיה בעברית כי היא מסומנת באנגלית. ואז להוסיף את התרגום לאנגלית. ראה, עשיתי את זה למחרוזת: הליך קבלת היתר.
ראה תצלומי מסך מצורפים.

בברכה,
איתמר.

2025-11-23_18-01-45.jpg
2025-11-23_18-17-02.jpg
2025-11-23_18-19-04.jpg
2025-11-23_18-20-18.jpg
2025-11-23_18-21-25.jpg