דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה:
אי אפשר לערוך את עמודי האנגלית באלמנטור ופס העריכה העליון לא מופיע בדפים באנגלית בוורדפרס.
פתרון:
אם אתה נתקל בבעיה זו, אנו ממליצים להפעיל את האפשרות 'הכנסה והוצאה אוטומטיים של משתמשים מכל הדומיינים' שנמצאת ב-WPML -> שפות.
אם הפתרון הזה אינו רלוונטי למקרה שלך, מכיוון שהוא עשוי להיות מיושן או שאינו מתאים למקרה שלך, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, אנו ממליצים לבדוק את הבעיות הידועות בקישור בעיות ידועות, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות האחרונות של התוספים והערכות.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל 5 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 3 חודשים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
אוגוסט 15, 2024בְּ- 1:27 pm #16074568

Shahar Aharoni

Background of the issue:
יש לי בעיה עם עמודים באתר באנגלית. כששלחתי למפתח הוא אמר לי שהוא לא יכול לערוך הדפים באלמנטור. בנוסף, בוורדפרס לא רואים פס עריכה בחלקו העליון של המסך כמו שרואים בעברית.

Symptoms:
אי אפשר לערוך את עמודי האנגלית באלמנטור. פס העריכה העליון לא מופיע בדפים באנגלית בוורדפרס.

Questions:
למה אי אפשר לערוך את עמודי האנגלית באלמנטור?
למה פס העריכה העליון לא מופיע בדפים באנגלית בוורדפרס?

אוגוסט 15, 2024בְּ- 2:52 pm #16075088

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

אתה צריך להפעיל את האפשרות 'הכנסה והוצאה אוטומטיים של משתמשים מכל הדומיינים' שנמצאת ב WPML -> שפות. אני מסביר על כך בפירוט בוידאו הבא.

קישור נסתר

בקישור הבא תוכל למצוא את המדריך איך נכון לערוך עמודים שנבנו עם אלנטור בשפה השניה.

https://wpml.org/he/%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%93/%d7%aa%d7%a8%d7%92%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9a/%d7%9b%d7%99%d7%a6%d7%93-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%a9/

בברכה,
איתמר.

אוגוסט 18, 2024בְּ- 11:16 am #16081159

Shahar Aharoni

היי איתמר
זמיר אמר לי שהוא ניסה לפי הסרטון שלך וזה מצליח.
הוא כתב לי ככה:
אין לי חיווים במייל אם איתמר עונה ומתייחס לטיקטים שלי שכתבתי לו דרך המייל - אתה ה״צינור״ שלי להתייחסות שלו אז תעדכן בבקשה אם התייחס וענה ושתף אותי בטיקט באתר שלהם
תודה

האם אתה יכול לצרף אותו?
למה אין פה כפתור או שדה שניתן להזמין אנשים לשרשור?
אני שולח לו את הקישור אבל הקישורים לסרטונים או כל קישור שאתה מעלה פה חסום בפניו, והוא לא מקבל התראות במייל לתשובות שלך.

תודה

אוגוסט 18, 2024בְּ- 1:51 pm #16081415

Itamar
Supporter

היי שחר.

יופי אני שמח שהבעיה נפתרה!

זמיר רשום בחשבון שלך כמפתח, דבר המאפשר לו לפתוח כרטיסים בפורום התמיכה הטכנית. האימייל שזמיר רשום איתו הוא: zamzamon+1@gmail.com. בכרטיסים שהוא פתח לא צריכה להיות לו בעיה והוא אמרו לקבל התראות באימייל על פרסום תגובה.

לגבי כל כרטיס אפשר לסמן לקבל התראות באי מייל. ראה בבקשה את הסרטון הקטן הזה על איך לאשפר התראות.

קישור נסתר

אין אפשרות להוסיף אנשים אחרים לכרטיס. עליך לשלוח להם את הקישור לכרטיס. אני אשלח בקשה לצוות הסיסטם שלנו להוסיף כזאת אפשרות. זו תהיה החלטה שלהם אם ומתי ניתן לעשות זאת.

בנתיים, אם תרצה שאני אעביר לזמיר הודעה על פרסום תגובה ציין את זה בבקשה כשאתה פותח כרטיס. את התגובה הזו אשלח גם לזמיר.

הנושא של הלינקים שהוא לא יכול לראות בכרטיסים שאתה פתחת, ידוע לנו וכבר דווח לצצות הסיסטם שלנו.

מכיוון שאישרת שהנושא המקורי של כרטיס זה פתור, אני מסמן את הכרטיס כפתור.

בברכה,
איתמר.

אוגוסט 20, 2024בְּ- 11:31 am #16086816

Shahar Aharoni

היי איתמר
האם יש כרטיס על זה:
הי איתמר
ראיתי שסגרת את הכרטיס הנדון אבל עדיין יש שם שאלה פתוחה לגביי הלייבלים שעוד לא באה לפתרונה- אשמח אם תוכל לפתוח כרטיס חדש בעניין זה (לא מצאתי איך פותחים כרטיס חדש שאתה משוייך אלין בממשק התמיכה של wpml)
להלן הבעייה הפתוחה:
הי איתמר
לצערי לא הצלחתי למצוא את המחרוזות של הלייבלים גם לאחר קריאת המאמר המדובר שצירפת...
מדובר ב-2 פלאגינים שאחראים על הלייבלים האלו.
1. הלייבל שמציג את % ההנחה מגיעים מהפלאגין JetWooBuilder
2. כל השאר (שליח חינם, כולל מתנה!, 3+1 חינם!, 1+1 חינם!) מגיעים מהתוסף BeRocket.

למרות חיפושיי אחר המחרוזת של חלקים אלו לא מצאתי אותה במאגר המחרוזות או ב"תרגם טקסטים במסכי ניהול"...

אשמח לעזרתך בעניין.
תודה

מבקש לצרף את זמיר, הוא טוען שהוא שולח מיילים כי הוא לא מקבל התראות על השרשורים.

אוגוסט 20, 2024בְּ- 4:03 pm #16087747

Itamar
Supporter

היי שחר.

על מנת להמנע מבעיות בתקשורת ביני לבין זמיר הכי טוב שהוא יפתח כרטיס חדש עם המשתמש שלו (משתמש בתפקיד מפתח שנמצא תחת החשבון שלך) שמשוייך לאי מייל zamzamon+1@gmail.com. ככה הוא גם יקבל את ההתראות על תגובות שלי בכרטיס וגם יראה את הקישורים.

אני מבקש שאתה תעביר לו את המסר הזה.

בברכה,
איתמר.