דלג על ניווט

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל 8 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני שנה 1, 11 חודשים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
אפריל 17, 2023בְּ- 8:26 am #13485111

עמראן ח'שאן

עידכנתי את הגרסה החדשה של התוסף, ומאז דף צרו קשר הפך לשפה האנגלית. קישור לדף שבו ניתן לראות את הבעיה:קישור נסתר אני מצפה לראות:הדף בשפה העברית (שפת האתר) במקום, קיבלתי: בשפה האנגלית.

צילום מסך 2023-04-17 112447.jpg
אפריל 17, 2023בְּ- 8:36 am #13485185

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

תוכל בבקשה לצרף את מידע הדיבוג של האתר שלך?

במידה ואתה צריך עזרה נוספות ממני, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתף איתי את אינפורמציית הדיבוג שלך (debug information)? המידע הזה נותן לי לראות עם איזו ערכת עיצוב ופלאגינים אתה משתמש ומה הגרסאות שלהם

.כמו כן, בעזרת המידע הזה אוכל לדעת יותר על מבנה השרת שלך ועוד נתונים לגבי WPML.

תוכל לקרוא עוד על כיצד לצרף את המידע הזה בקישור הבא:
https://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/

בברכה,
איתמר.

אפריל 17, 2023בְּ- 8:57 am #13485437

עמראן ח'שאן

--הוסר על ידי התמיכה--

אפריל 17, 2023בְּ- 9:30 am #13485823

Itamar
Supporter

תודה.

תוכל להסביר לי בבקשה כיצד יצרת את העמוד והטופס צור קשר?

אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

אפריל 17, 2023בְּ- 10:11 am #13486411

עמראן ח'שאן

לא מאפשר לי לשלוח לך באופן פרטי
מבקש ממני לצרף קובץ שאין לי מושג מהו, למרות שרשמתי כל הפרטים עדיין נותן לי שגיאה שאני צריכה לספק את הפרטים המבוקשים, מצרפת צילום מסך

צילום מסך 2023-04-17 131015.jpg
אפריל 17, 2023בְּ- 10:14 am #13486435

Itamar
Supporter

הי,

סליחה אולי הפעלתי את האפשרות הלא נכונה. נסה שוב עכשיו בבקשה.

בברכה,
איתמר.

אפריל 17, 2023בְּ- 12:28 pm #13487561

Itamar
Supporter

הי,

אני מצטער, אבל שוב שיתפת את פרטי הכניסה בהודעה ציבורית.

האם שוב נתקלת בבעיה ולא ראית את האפשרות לשתף את פרטי הכניסה באופן פרטי?
אני בטוח שהפעלתי את האפשרות הזו.

כרגע הסתרתי את ההודעה הקודמת. אני ממליץ לך לשנות את פרטי הכניסה ששיתפת מקודם שהיו חשופים בהודעה ציבורית. אני שוב מפעיל הודעה פרטית לתגובה הבאה. אם אתה נתקל בבעיה אמור לי מה הבעיה ואל תשתף את הפרטים בהודעה ציבורית. זה למען ביטחון האתר שלך.

בברכה,
איתמר.

אפריל 17, 2023בְּ- 12:51 pm #13487875

Itamar
Supporter

תודה.

זה מוזר, כי שוב ההודעה היתה ציבורית.

אולי לא הכנסת את הפרטים בשדות המיוחדים לפרטי הכניסה?

בכל מקרה אכנס עכשיו לאתר שלך ואבדוק את המצב.

בברכה,
איתמר.

אפריל 17, 2023בְּ- 1:36 pm #13488239

Itamar
Supporter

הי,

נכנסתי לאתר שלך ובדקתי את העמוד "צרו קשר" עם הבעיה שהזכרת. אני יכול לראות שהעמוד הזה משתמש בטמלט של אלמנטור שנקראת "צור קשר". ניתן לראות שהתוכן של הטמפלט המקורי הוזן באנגלית למרות שהשפה של העמוד וטמפלט היא עברית. ראה תצלומי מסך תוכן-אנגלית.jpg ו טמפלט-צור-קשר.jpg. עליך להזין את התוכן בעברית ואז לתרגם אותו לאנגלית. לפני כן עליך גם לבטל את התרגום של הטמפלט "צור קשר" שכרגע נמצא בתהליך תרגום (חץ מספר 3 בתצלום המסך טמפלט-צור-קשר.jpg). צריך לבטל את התרגום כי כרגע הוא למעשה מתבצע מאנגלית (בגלל שהתוכן הוזן באנגלית) לאנגלית. ניתן לבטל את המשימה הזו ב WPML -> ניהול תרגום -> משימות. אחרי הביטול, ערוך שוב את הטמפלט "צור קשר" כאן קישור נסתר. אבל הפעם הזן את כל התוכן בעברית. אחרי שמירה של השינויים תוכל לתרגם את הטמפלט לאנגלית.

חשוב לי להדגיש שאני זוכר שאמרת שזה היה בסדר ומשהו השתבש אחרי עדכון של התוסף. אבל בנקודה זו איני יודע מה השתבש ואיני יכול להשיב את הגלגל אחורה. אני חושב שההצעה שהצעתי היא הפשוטה ביותר לתיקון הבעיה. האופציה האחרת היא שתספק לנו העתק של האתר לפני שהבעיה קרתה ואז נוכל לבדוק מה קרה. אבל זו אופציה יותר מסובכת.

בקישור הבא תוכל במידת הצורך לקרוא את המדריך שלנו על איך לעבוד עם אלמנטור.

https://wpml.org/documentation/plugins-compatibility/elementor/

אשמח לענות על שאלות נוספות במידה ויש.

בברכה,
איתמר.

טמפלט-צור-קשר.jpg
תוכן-אנגלית.jpg