דלג לתוכן דלג לסרגל צד

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל 3 תגובות, יש ל 0 קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני שבוע 1.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
3 במאי 2026 ב-7:01 #18009081

eliahour

איתמר, ניסיתי לפעול לפי ההוראות של ניהול טמפלטים של אלמנטור, אך ללא הועיל. הוא תמיד משך את מה שהוגדר בשפה הראשית.

בכל מקרה, עשיתי ניסוי שלב אחרי שלב, כיביתי מטמון ואופטמיזציות, תוספים נוספים ועוד, התוצאה הייחידה שהצילה את מהירות האתר הייתה רק כיבוי תוספי התרגום, כשהם היו פעילים לא משנה מה עשיתי לא הועיל.

3 במאי 2026 ב-7:09 #18009084

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

שפות: עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

הי,

בכרטיס זה אעזור לך עם בעיית הטמפלטים של אלמנטור שמוצגים רק באנגלית.
תוכל לתת לי בבקשה דוגמה לטמפלט אחד עם הבעיה הזו?
רציתי לבדוק את העניין באתר שלך אבל אני רואה ש WPML כבוי.
אחרי שתגיד לי איזה טמלייט לבדוק, האם אתה מרשה לי להדליק את WPML?

בברכה,
איתמר.

4 במאי 2026 ב-3:43 #18009766

eliahour

בהחלט. תעשה באתר כטוב בעיניך, מפאת ריבוי הניסיונות מחקתי כרגע את כל הטמפלטים של העברית.
בגדול, השאיפה שלי לפונט שונה בין השפות, וכן ליצור הידר שונה. אפשר להתחיל מניסיון בחלק זה

5 במאי 2026 ב-8:19 #18012906

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

שפות: עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

הי,

בכרטיס השני כתבת לגבי ההידר את זה: "לאחר ההדלקה נמחק לי ההידר מאלמנטור לחלוטין."
יכולתי לראות את הבעיה הזו. זה קרה בגלל שהטמפלייט header היה משוייך לעברית, אבל השפה הראשית של האתר שלך היא אנגלית. כל זאת בעוד התוכן של ההידר היה באנגלית זה בעיקר נכון כי זה הראה את התפריט באנגלית.

בנוסף מצאתי שהיו 7 טמפלטים של אלמנטור בסל המיחזור. זה דבר שיכול לגרום לבעיות מכיוון שזה אומר שהטמפלטים לא נימחקו באופן מוחלט. אז מחקתי לצמיתות את כל הטמפלטים מסל המיחזור. ראה תצלום מסך מחיקת-סל-מיחזור-טמפלטים.

ואז חזרתי לטמפלייט של ההידר שהוא היחידי שיש ושאפשר להגיע למסך העריכה שלו בקישור הזה:
קישור נסתר
שם ראיתי שהוא משוייך לעברית ולא לאנגלית שהיא כמו שאמרנו השפה הראשית של האתר שלך.
ראה תצלום מסך טמפלייט-בטעות-משוייך-לעברית.jpg. אז החלפתי את שפת הטמפלייט שתהיה אנגלית. ראה תצלום מסך שינויי-שפת-הטמפלייט.jpg.

מכאן המשכתי לערוך את ההידר רק בעברית. פעלתי על פי ההנחיות בקישור שכבר שלחתי לך בכרטיס השני למדריך הרלוונטי שלנו. היא שוב הקישור:
https://wpml.org/documentation/plugins-compatibility/elementor/creating-different-elementor-templates-per-language-with-wpml/
צילמתי לך סירטון שמראה מה עשיתי ותוכל לצפות בו כאן:
קישור נסתר
תוכל עכשיו לראות שבאתר בעברית מופיע ההידר בעברית (בעיקר בגלל שבחרתי את בתפריט בעברית). ראה תצלום מסך הידר-בעברית.jpg. מנקודה זו עליך להמשיך ולעצב את ההידר בעברית כמו שאת רוצה.

אני מקווה שהסבריי מועילים עבורך.

בברכה,
איתמר.

נ.ב. כרגע אמשיך לבדוק את עניין המהירות בכרטיס השני.

הידר-בעברית.jpg
מחיקת-סל-מיחזור-טמפלטים.jpg
טמפלייט-בטעות-משוייך-לעברית.jpg
שינויי-שפת-הטמפלייט.jpg