יש לי באתר מעל 150 מוצרים הכוללים בוריאציות שלהם צבע: כסף / זהב
התרגום האוטומטי תרגם לי את הצבע כסף כ of money במקום silver.
אני רוצה לעדכן את המילה הזאת לתרגום הרלוונטי, האם יש דרך לעשות את זה בצורה מהירה שתחול על כל המוצרים ביחד?
או שאני ממש צריכה לעבור מוצר מוצר ולשנות?
בנוסף, יש לי בעיה קריטית יותר שבעמודי החנות הפילטרים מופיעים לי בצורה מוסתרת,
וגם כל הפילטרים מופיעים בכל העמודים (לעומר האתר המקורי בעברית שמופיעים רק פילטרים ספציפיים)
איך ניתן לסדר את זה?
בפורום התמיכה שלנו אנחנו מטפלים בבעיה אחת בכל כרטיס, כך שאם אתה צריך עזרה נוספת עם עניין זה פתח בבקשה כרטיס נפרד בפורום שלנו.
לבדיקת עניין הפילטרים תני לי בבקשה כניסה לאתר שלך.
אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
ראיתי שבטמפלייט באנגלית השוליים החיצוניים מסומנים לימין אבל צריכים להיות מסומנים לשמאל. אז שיניתי את זה בהתאמה. ראי תצלום מסך שוליים-חיצוניים-ימין.jpg.
לגבי הבעיה עם התרגום למילה "כסף" ל Of money, מצאתי ש"כסף" זו תכונה מותאמת אישית. ראי תצלום מסך תכונה-מותאמת-אישית.jpg. תכונה מותאמת אישית יש לתרגם עם התרגום של המוצר. זו אינה תכונה גלובלית שיצרת ס מוצרים -> תכונות ולכן אי אפשר לשנות אותה באופן גורף מתרגום התכונות ב WooCommerce Multilingual & Multicurrency. אחרי שתרגמתי את המוצר מהתצלום הקודם זה הסתדר. ראי תצלום מסך silver-ok.jpg.
תודה רבה!
הפילטרים הסתדרו לי מהבחינה הזו, אבל אולי אתה מצליח להבין למה כשהאתר מוגדר על אנגלית אז מופיעים כל הפילטרים שיש באתר (בלי קשר לקטגוריה שאנו נמצאים בה)
ובאתר בעברית מופיעים הפילטרים המסוננים (שבאמת אמורים להופיע) ?
אני לא כל כך מצליחה להבין מאיפה הבעיה הזו נובעת ולמה כשמעבירים את האתר לאנגלית אז פתאום מופיעים גם פילטרים שלא אמורים להופיע.
האם את עוקבת אחר ההוראות כיצד לעבוד עם JetSmartFilters ו WPML?
המדריך פורסם על ידי JetSmartFilters ותוכלי לקרוא אותו כאן.
קישור נסתר
אני גם יכול לראות שאת מתשמשת בגרסה ישנה של JetSmartFilters אז אולי את נתקלת בבעיות שכבר תוקנו בגרסאות האחרונות. לכן חשוב שתעדכני בבקשה את JetSmartFilters לגרסה האחרונה.
הנושא '[סגור] תרגום מילה המופיעה בעמודים רבים ' סגור לתשובות חדשות.