זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
Sun | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat |
---|---|---|---|---|---|---|
9:00 – 13:00 | 9:00 – 13:00 | 9:00 – 13:00 | 9:00 – 13:00 | 9:00 – 13:00 | - | - |
14:00 – 18:00 | 14:00 – 18:00 | 14:00 – 18:00 | 14:00 – 18:00 | 14:00 – 18:00 | - | - |
אזור זמן של תומך: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)
תגיות: Not WPML issue
נושא זה מכיל 7 תגובות, יש ל 2קולות.
עודכן לאחרונה על ידי Jeff Asif לפני 11 שעות, 24 דקות.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
נובמבר 20, 2024בְּ- 10:53 am #16423888 | |
Jeff Asif |
Background of the issue: Symptoms: Questions: |
נובמבר 20, 2024בְּ- 12:33 pm #16424597 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, לפי תצלום המסך שצירפת אני יכול לראות שיש פוסטים בסל המחזור (TRASH). כנראה שבטעות העברת לשם גרסה קודמת של הפוסט הזה. תסתכל בבקשה ב TRASH אם אתה רואה גרסה של הפוסט הזה. אם כן תשחזר אותה ואז דברים אמורים לעבוד. בברכה, |
נובמבר 20, 2024בְּ- 1:35 pm #16424853 | |
Jeff Asif |
הי הבעיה אינה רק על פוזא אחד, זה קורה באופן גורף על כל הפוסטים בעברית אשמח לבדיקה מעמיקה ותשובה בהקדם |
נובמבר 20, 2024בְּ- 2:16 pm #16425117 | |
Itamar Supporter
הי ירון. אני יכול להבטיח לך שהמפתחים שלנו התכוננו ל WP 6.7 ועשו בדיקות רבות לפני ששחררו את WPML 4.6.14 ו Strings Translation 3.2.15. ההודעה של וורדפרס לא רלוונטית ולפעמים לוקח זמן עד שהיא מתעדכנת. יחד עם זאת תמיד יכול להיות משהו שהתפספס. ותמיד נעשה את מירב במאמצים לתקן את זה מצידינו. תוכל בבקשה לבדוק אם מופיעות שגיאות PHP כשאתה מפעיל את יומן השגיאות של וורדפרס (debug.log)? הינה הסבר איך להפעיל את יומן השגיאות של וורדפרס. א. תצטרך להוסיף את השורות הבאות בקובץ ה wp-config.php שלך. חפש את השורה הזאת: define('WP_DEBUG', false);. ושנה אותה לזה: define('WP_DEBUG', true); define( 'WP_DEBUG_LOG', true ); שמור את השינוי בקובץ. ב. חזור על הפעולות שגורמות לבעיה (נסה לערוך את פוסט בעברית וקבל את ההודעה: You attempted to edit an item that doesn't exist. Perhaps it was deleted?). ג. השגיאות ישמרו בקובץ שנקרא debug.log ושתוכל למצוא ואתו בתוך תיקיית wp-content. ד. שתף איתי כאן את השגיאות שהתקבלו. שתף בבקשה רק את השגיאות האחרונות שקרו בזמן הבדיקה ולא את כל יומן השגיאות שעשוי להיות מאוד גדול. תוכל לקרוא עוד על הפעלת תכונת איתור הבאגים המובנית בוורדפרס כאן: https://wpml.org/he/?page_id=739539 החשד שלי הוא בעיה בבסיס הנתונים. זה לפעמים קורה שמעבירים את האתר מדומיין או שרת אחר. או שמשחזרים אותו מגיבוי. שגיאות ה PHP עשןיות לתת לנו מידע טוב יותר על בעיה זו. בברכה, |
נובמבר 20, 2024בְּ- 3:10 pm #16425402 | |
Jeff Asif |
הי איך לשתף אותך? ירון |
נובמבר 20, 2024בְּ- 3:50 pm #16425521 | |
Itamar Supporter
הי, ירון. יכולתי לראות את הודעות השגיאה ששיתפת איתי. בסריקה של ההודעות לא מצאתי שום דבר שמסמל על קשר עם WPML. הסתרתי את ההודעה כי היתה ארוכה מדי. נסה בבקשה את איזור תיקון הבעיות של WPML. (זה באנגלית אם האדמין שלך בעברית ואתה צריך תיאור של זה בעברית, תגיד לי בבקשה) Please, try the troubleshooting section. 1. Take a backup of the DB of your site. 2. Go to WPML -> Support -> Troubleshooting (link) 3. Once on the troubleshooting screen, press the following buttons and check if it helps. Press each button at a time and wait for the process to complete. - 'Disable cache for language switcher templates' - 'Clear language information and repopulate languages' button (if it is showing) - 'Synchronize posts taxonomies' for 'Recipes' - 'Clear the cache in WPML' - 'Remove ghost entries from the translation tables' - 'Fix element_type collation' - 'Fix WPML tables collation' - 'Synchronize local job ids with ATE jobs' - 'Synchronize translators and translation managers with ATE' - 'Assign translation status to duplicated content' - 'Set language information' - 'Reset languages' Press this button only if you didn't add a custom language! - 'Fix terms count' - 'Fix post type assignment for translations' - 'Cleanup and optimize string tables' - 'Clear invalid strings'
תודה, |
נובמבר 21, 2024בְּ- 10:45 am #16428523 | |
Jeff Asif |
הי, ביצעתי את בכל הסעיפים ע״פ ההוראות ועדיין הבעיה נמשכת ירון |
נובמבר 21, 2024בְּ- 1:14 pm #16429166 | |
Itamar Supporter
תודה שניסת את הצעותי, ירון. יש עוד כמה דברים שאפשר לנסות אם זה לא יעבוד תן לי בבקשה כניסה לאתר שלך והרשה לי לקחת העתק שלו. א. ב WPML -> שפות -> תבנית כתובת URL לשפהת בחרת ,"שפות שונות בספריות" ואז גם "השתמש בספריית עבור שפת ברירת המחדל". תוכל לבטל אפשרות זו וללחות על כפתור שמור. אז ללכת להגדרות -> מבנה קישורים וללחוץ על כפתור "שמור שינויים". ואז תבדוק אם זה מתקן את המצב. אם לא עבור לאפשרות הבאה. ב. 'אם הנקודה הקודמת זה לא העניין צריך לבדוק אם הבעיה נמשכת במה שאנחנו מכנים 'סביבה מינימלית. - קח גיבוי מלא של האתר - בדוק אם הבעיה נשמכת כשאתה מחליף את ערכת העיצוב He לערכה דיפולטיבית כמו TWENTY TWENTY-FOUR. - אם הבעיה נמשכת כבה את כל הפלגינים צד שלישי. כלומר השאר דלוק רק את WPML ותוספיו (אם יש פלגין שאחראי על Recipes תשאיר אותו דלוק.) - אם במצב זה הבעיה לא נמשכת התחל להדליק את הפלגינים אחד אחרי השני כשכל פעם אתה ובדק אם הבעיה חוזרת. - אז דווח לנו מה היה הפלגית האחרון אותו הדלקת לפני שהבעיה חזרה. הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ בברכה, |
נובמבר 24, 2024בְּ- 3:14 pm #16437192 | |
Itamar Supporter
הי ותודה על פרטי הכניסה לאתר שלך. אני יכול לראות את הבעיה באתר שלך. כשמנסים לערוך פוסט של Recipes מקבלים את הודעת השגיאה: התייעצתי על מקרה זה עם התומך הבכיר אצלינו. היא הציע לי לשנות באופן זמני את השם של התיקייה: https://wpml.org/faq/cannot-write-mo-files/ בכל אופן על פי בדיקתי, ביטול זמני של תיקייה זו, אינו פותר את הבעיה. החשד העיקרי שלנו בשלב זה הוא בעיית תאימות עם התוסף ASIF או עם ערכת העיצוב ASIF או עם שניהם ביחד. האם אתה יודע מה יוצר את ה CPT שנקרא RECIPE? האם זה הפלגין או ערכת העיצוב? בכל מקרה, אנחנו לא יוגלים להמשיך לדבג את הבעיה באתר שלך שבאויר. בגלל זה אנחנו רוצים את רשותך לקחת עותק של האתר שלך. אני רואה שבאתר שלך מותקן התוסף All-in-One WP Migration. אני יכול להשתמש בו לקחת עותק של האתר שלך. האם אתה מסכים? אלטרנטיבה אחרת היא שתתקין את התוסף וערכת העיצוב ASIF באתר ניסיון שהקמתי לצורך העניין. תוכל להכנס לאתר הזה באופן ישיר בקישור הזה. קישור נסתר חשוב לנו לציין את הדבר הבא. אנחנו נעשה מה שביכולתינו לעזור לך עם נושא זה. אך יתכן שלא נוכל לתקן את הבעיה. זאת מכיוון שהתוסף וערכת העיצוב ASIF פותחו באופן מותאם אישית (Custom theme and plugin). במקרים כאלו יכול להיות שידנו תהיה קצרה מלעזור. אנחנו מציינים זאת במדיניות התמיכה שלנו כאן. בנוסף אני רוצה להגיד לך שביטלתי את רישום הודעות השגיאה של וורדפרס. ראה תצלום מסך מצורף. זה מה שביקתי ממך להפעיל ולבדוק ב 20 לנובמבר. הקובץ debug.log כבר נהיה גדול מידי מרוב הודעות שגיאה. כמו שציינתי בעבר, לא יכולתי לראות הודעות שגיאה שקשורות ל WPML. כן, היו הרבה הודעות שגיאה שקשורות לתוסף ASIF חלקן קשור לפונקציה register_block_type_from_metadata. חשוה לא להשאיר את האפשרות הזו פועלת בדיוק במקרים כאילו שהקובץ מתמלא בהודעות שגיאה ונפחו גדל וגדל. בסופו של דבר זה יכול ליצור בעיית מקום בשרת. אחכה לתשובתך לגבי העתק האתר או שתתקין את ASIF על האתר ניסיון ששלחתי לך. בברכה, |
נובמבר 25, 2024בְּ- 6:58 am #16437927 | |
Jeff Asif |
מסכים כמובן שתיצרו עותק ותמשיכו לדאבג את התקלה |