יש בעיה שמופיעה אך ורק בדף הבית תירגמתי את כל הדף והכל נראה תקין כאשר אני נמצאת באדמין,
אבל כאשר רציתי לראות איך הטקסט מופיע בתרגום בפרונט-אנד כל המדיה נמחקה ויש עוד טקסטים בעברית שתורגמו אבל עדיין מופיעים בעברית ואני לא מצליחה להגיע לפתרון.
Solution:
בדקתי את העיניינים באתר שלך ומצאתי שה field group בשם Home עדיין לא היה מכוון כמו צריך מבחינת התרגום. תצלום המסך שאתה הראת לי היה של כל ה fields groups ושם לא ניתן היה לראות את הבעיה. על ידי כיוון נכון של אפשרות התרגום של השדות יכולתי לפתור את הבעיה זו עבוד השדות בטאב Recent projects. במדריך הבא תוכל לקרוא על האפשרויות המומלצות לכיוון של השדות השונים.
שלום, באתר קישור נסתר
יש בעיה שמופיעה אך ורק בדף הבית תירגמתי את כל הדף והכל נראה תקין כאשר אני נמצאת באדמין,
אבל כאשר רציתי לראות איך הטקסט מופיע בקישור נסתר
כל המדיה נמחקה ויש עוד טקסטים בעברית שתורגמו אבל עדיין מופיעים בעברית ואני לא מצליחה להגיע לפתרון.
אשמח לעזרתכם בבקשה
בדקתי את העיניינים באתר שלך ומצאתי שה field group בשם Home עדיין לא היה מכוון כמו צריך מבחינת התרגום. תצלום המסך שאתה הראת לי היה של כל ה fields groups ושם לא ניתן היה לראות את הבעיה. על ידי כיוון נכון של אפשרות התרגום של השדות יכולתי לפתור את הבעיה זו עבוד השדות בטאב Recent projects. ראה תצלום מסך מצורף. במדריך הבא תוכל לקרוא על האפשרויות המומלצות לכיוון של השדות השונים.