איתמר, אשמח אם בנוסף תעיף מבט בתרגומים,
עשיתי אתמול בלילה עדכון מחדש לדף הבית, והוא תקוע על טעינה, עשיתי את זה עם דריסת תרגומים קיימים,
אבל עד עכשיו אני רואה שהתרגום לא הסתיים.
המפתחים שלנו יתקנו באופן ידני 4 תרגומים שכרגע תקועים באתר בגלל בעיה. (אחד כבר תוקן). אפשר לראות את זה כשנמצאים באדמין. ראה תצלום מסך מצורף. אחרי תיקון זה אמור להשתחרר. אבל יש שם בעיה שהמפתחים שלנו צריכים לפתור מהצד שלנו. כך שיתכן שהבעיה תחזור. נמשיך לעדכן אותך בנושא.
היי איתמר מתנצל שיש לי ככה הרבה בקשות,
אבל לא ציפיתי שיהיה לי כלכך קשה להסתדר עם זה,
קיבלתי עכשיו פרטים בדף יצירת קשר באנגלית שהוא דף מתורגם, והשדות שקיבלתי היו ריקים, בדקתי את זה בעצמי וראיתי שיצירת קשר מהעמודים המתורגמים לא נשלחים בצורה תקינה,
ידוע לך איך אפשר לתקן את זה ?
תודה ושבת שלום.
שרשורים חדשים שנוצרו על-ידי Itamar ומקושרים לשרשור זה מופיעים להלן:
בדקנו שגיאות PHP בזמן שליחה נוספת על עבודות תרגום בעייתיות באתר שלך ומצאנו מספר שגיאות. התייעצתי על כך עם התומך הבכיר שלנו. על פי השגיאות שהתקבלו, כרגע אנחנו מבקשים את רשותך לכבות (לפחות באופן זמני) את התוספים הבאים: LiteSpeed Cache ו WP Activity Log. האם אתה מסכים?
בוא נskd על הבקשה הקודמת. עכשיו אנחנו מבקשים את רשותך לקחת העתק של האתר שלך כדי לבדוק לעומק את הדברים. אני רואה שהפלגין All-in-One WP Migration and Backup כבר מותקן באתר שלך. האם אתה מרשה לנו להמשיך ולקחת העתק על מנת שנוכל להעביר את הבדיקה של העניין לתומכים הבכירים שלנו?
אולי אני שיניתי את האדמין לאנגלית. כך אני מעדיף לעבוד. אתה יכול לשנות את זה בחזרה בפרופיל משתמש שלך ב Users -> Profile. סליחה על כך. אני מציע שבפעם הבאה שתף איתי משתמש אדמין חדש שהוא לא מה שאתה משתמש.
אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/