כשאני מגיעה לשלב של תרגום מחרוזות, אני לא מוצאת את מה שאני צריכה בחיפוש.
אני מנסה למשל לתרגם את המייל הרשמה של משתמש חדש לאנגלית, אבל אני לא מוצאת את הגרסה העברית שלו בחיפוש.
תוכלי להגיע לתרגומים של המחרוזות של האימיילים האילו באופן ישיר על ידי לחיצה על "תרגומים" מתחת לכל שדה בהגדרות האימיילים של ווקומרס. ציינתי את זה בתצלום המסך שאת שלחת עם חצים ירוקים. ראי לחץ-על-תרגומים.png.
אבל בכל מקרה גם כשאת ב WPML -> תרגום מחרוזות תוכלי לחפש ולמצוא את המחרוזות האילו. אני רואה את תצלום המסך שלך שאת מראה שחיפשת ולא מצאת. זה בגלל שאת רק בדומיין "wocommerce".
ראי wocommerce-domain.png.
את יכולה לשנות את זה ל "כל הדומיינים" ואז לחפש. או לחפש בדומיין הרלוונטי שהוא "admin_texts_woocommerce_customer_new_account_settings" במקרה של האימייל "חשבון חדש". ראי תצלום מסך מהאתר ניסיון שלי מחרוזות-מאימייל.png.
במידה ויש, אשמח לענות על שאלות נוספות בנושא.
במידה ואת\ה צריכ\ה עזרה נוספות ממני, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתף\י איתי את אינפורמציית הדיבוג שלך (debug information). המידע הזה נותן לי לראות עם איזו ערכת עיצוב ופלאגינים את\ה משתמש ומה הגרסאות שלהם. כמו כן, בעזרת המידע הזה אוכל לדעת יותר על מבנה השרת שלך ועוד נתונים לגבי WPML. תוכל\י לקרוא עוד על כיצד לצרף את המידע הזה בקישור הבא: