השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.
בעיה:
אי אפשר לערוך את עמודי האנגלית באלמנטור ופס העריכה העליון לא מופיע בדפים באנגלית בוורדפרס.
פתרון:
אם אתה נתקל בבעיה זו, אנו ממליצים להפעיל את האפשרות 'הכנסה והוצאה אוטומטיים של משתמשים מכל הדומיינים' שנמצאת ב-WPML -> שפות.
אם הפתרון הזה אינו רלוונטי למקרה שלך, מכיוון שהוא עשוי להיות מיושן או שאינו מתאים למקרה שלך, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, אנו ממליצים לבדוק את הבעיות הידועות בקישור בעיות ידועות, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות האחרונות של התוספים והערכות.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Documentation request
מחבר | פוסטים |
---|---|
אוגוסט 15, 2024בְּ- 1:27 pm #16074568 | |
Shahar Aharoni |
Background of the issue: Symptoms: Questions: |
אוגוסט 15, 2024בְּ- 2:52 pm #16075088 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, אתה צריך להפעיל את האפשרות 'הכנסה והוצאה אוטומטיים של משתמשים מכל הדומיינים' שנמצאת ב WPML -> שפות. אני מסביר על כך בפירוט בוידאו הבא. קישור נסתר בקישור הבא תוכל למצוא את המדריך איך נכון לערוך עמודים שנבנו עם אלנטור בשפה השניה. בברכה, |
אוגוסט 18, 2024בְּ- 11:16 am #16081159 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר האם אתה יכול לצרף אותו? תודה |
אוגוסט 18, 2024בְּ- 1:51 pm #16081415 | |
Itamar Supporter
היי שחר. יופי אני שמח שהבעיה נפתרה! זמיר רשום בחשבון שלך כמפתח, דבר המאפשר לו לפתוח כרטיסים בפורום התמיכה הטכנית. האימייל שזמיר רשום איתו הוא: zamzamon+1@gmail.com. בכרטיסים שהוא פתח לא צריכה להיות לו בעיה והוא אמרו לקבל התראות באימייל על פרסום תגובה. לגבי כל כרטיס אפשר לסמן לקבל התראות באי מייל. ראה בבקשה את הסרטון הקטן הזה על איך לאשפר התראות. קישור נסתר אין אפשרות להוסיף אנשים אחרים לכרטיס. עליך לשלוח להם את הקישור לכרטיס. אני אשלח בקשה לצוות הסיסטם שלנו להוסיף כזאת אפשרות. זו תהיה החלטה שלהם אם ומתי ניתן לעשות זאת. בנתיים, אם תרצה שאני אעביר לזמיר הודעה על פרסום תגובה ציין את זה בבקשה כשאתה פותח כרטיס. את התגובה הזו אשלח גם לזמיר. הנושא של הלינקים שהוא לא יכול לראות בכרטיסים שאתה פתחת, ידוע לנו וכבר דווח לצצות הסיסטם שלנו. מכיוון שאישרת שהנושא המקורי של כרטיס זה פתור, אני מסמן את הכרטיס כפתור. בברכה, |
אוגוסט 20, 2024בְּ- 11:31 am #16086816 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר למרות חיפושיי אחר המחרוזת של חלקים אלו לא מצאתי אותה במאגר המחרוזות או ב"תרגם טקסטים במסכי ניהול"... אשמח לעזרתך בעניין. מבקש לצרף את זמיר, הוא טוען שהוא שולח מיילים כי הוא לא מקבל התראות על השרשורים. |
אוגוסט 20, 2024בְּ- 4:03 pm #16087747 | |
Itamar Supporter
היי שחר. על מנת להמנע מבעיות בתקשורת ביני לבין זמיר הכי טוב שהוא יפתח כרטיס חדש עם המשתמש שלו (משתמש בתפקיד מפתח שנמצא תחת החשבון שלך) שמשוייך לאי מייל zamzamon+1@gmail.com. ככה הוא גם יקבל את ההתראות על תגובות שלי בכרטיס וגם יראה את הקישורים. אני מבקש שאתה תעביר לו את המסר הזה. בברכה, |