דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה: הלקוח נתקל בבעיה שבה כשהוא מתרגם מוצר מסוים, הוא רואה כיתובים שלא קשורים למוצר זה. הכיתובים הלא קשורים הגיעו מתוסף SEO שהיה מותקן בעבר.
פתרון: בדיקת הבעיה העלתה שהכיתובים הלא קשורים הגיעו מתוסף YOAST SEO שלא מותקן כעת. הלקוח משתמש כעת בתוסף RANK MATH SEO. נמצא ששדות מסויימים של YOAST היו מסומנים לתרגום ולא אמורים להיות כך. הסרנו את סימון התרגום שלהם, ובבדיקה נוספת ראינו שהם כבר לא מופיעים בעורך התרגום המתקדם של WPML.
אם הפתרון הזה לא רלוונטי למקרה שלך או נראה לך מיושן, אנו ממליצים לבדוק את הבעיות הידועות ולוודא שהתקנת את הגרסאות העדכניות של התוספים והערכות. אם עדיין נתקלת בבעיות, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש בפורום התמיכה של WPML.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

תגיות: 

נושא זה מכיל 11 תגובות, יש ל 3קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Amit לפני 6 חודשים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
יולי 18, 2024בְּ- 6:41 am #15970243

Shahar Aharoni

Background of the issue:
אני מנסה לתרגם מוצר מסוים בצורה ידנית כמו שהראת לי.

Symptoms:
כשאני נכנס למוצר, אני רואה כיתובים אחרים למוצרים לא קשורים גם. אני מתרגם משפט מסוים ואז שומר את התרגומים, וחשבתי שזה ישפי על מוצרים אחרים. אך כשאני הולך למוצר אחר, אני רואה את התרגום הישן, ז"א לא התעדכן מה שאני שיניתי בצורה ידנית.
אם תראה את התמונה ששלחתי לך, אז זהו דף תרגום של שקית תכשיטים לדוגמא. תראה את המשפטים שהוא מציג לי בדף שלו - לא קשור.
זה נורמלי?
אני אמור לעבור ככה שורה שורה?
והאם זה ישמר לתרגומים עתידיים? כי לצערי אני לא רואה שינוי מיידי במוצרים אחרים.

Questions:
למה כשאני נכנס למוצר אני רואה כיתובים אחרים למוצרים לא קשורים?
האם זה נורמלי לראות כיתובים אחרים למוצרים לא קשורים?
למה התרגום הידני שלי לא מתעדכן במוצרים אחרים?

יולי 18, 2024בְּ- 8:25 am #15970883

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי, שחר.

המחרוזת שאתה מראה שייכת לתוסף YOAST SEO וזה לא משהו שנראה בפרונט אנד. הסיבה שזה מראה מוצר אחר לא ברורה לי. זה יכול להיות בגלל שהזנת ידנית בשדות של YOAST בטעות פרטים של מוצר אחר. מכיוון שהטעות היא במקור של המוצר בעברית, לא בטוח בכלל שזו בעיה שנגרמת בגלל WPML. אבל כמובן שנבדוק את זה.

סיבה נוספת שאול יבגללה אתה לא רואה שינויים במוצר המתורגם היא קאשינג. עליך לנקות את הקאשינג של האתר אחרי ביצוע שינויים מכיוון שיתכן ואתה רואה גירסה ישנה של המוצר המתורגם.

שלח לי בבקשה קישור למוצר הזה ( שקית תכשיטים) ואבדוק את הדבר.

אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
בברכה,
איתמר.

יולי 18, 2024בְּ- 12:21 pm #15972436

Shahar Aharoni

היי איתמר
זה לא קשור... כל מוצר שאני נכנס אליו מראה לי כיתובים שלא קשורים למוצר.
זה נכון לכל המוצרים שלי.

עוד הפעם לתת לך גישה... הרגתם ...
מה אתה צריך ממני עכשיו? את המייל שלך? עם סיסמה?
קישור נסתר

כנס לכל מוצר ותראה את הבעיה הזו!
אני מתחיל לתרגם אחד אחד ידני ולא רוצה לעבוד לחינם, זה יקח לי שבועות לעבור על כל המוצרים ככה.

כל פעם אתה מסיר את הגישה שלך כל פעם...

יולי 18, 2024בְּ- 12:42 pm #15972561

Shahar Aharoni

שום דבר לא עובד אצלכם... שום דבר!!!
זה בושה למכור כזה מוצר... אם הייתי שזוהי ההתנהלות בחיים לא הייתי בוחר בכם!
בזבוז של זמן וכסף מטורפים. אין פינה שלא נתקלתי בבעיה, אין משהו שניסינו לתרגם והלך חלק וכמו שצריך.
זה בושה למכור דבר כזה... תרגום מוצרים על הפנים, תרגום של תוספים לא עובד, תרגום של תפריטים לא עובד, פוטר הידר, כלום כלום לא עובד! זה המוצר שלכם?!

כבר 3 חודשים אני כמו מפגר פונה אליכם... 3 חודשים שאני שורף את הזמן שלי על התוסף שלכם שלא מתאים לכלום!
זה פשוט בושה וחרפה!
עוד הודעות ועוד הודעות הלוך חוזר הלוך חזור וכלום לא מתקדם! שום דבר לא תואם לשום תוסף... זה התרגום שאתם מציעים לאתרים?! פשוט בדיחה עצובה ושריפה של כסף וזמן!!!

פשוט קטסטרופה... במקום לעזור לעסק שלי רק פגעתם ועשיתם נזקים ובזבזתם את זמני ואת כספי.
3 חודשים בתהליך ואני לא רואה את הסוף שלו ולא יודע איך להתקדם! אפילו בן אדם ששילמתי לו כסף לא יודע כבר מה לעשות איתכם... תחשבו טוב טוב איך אתם מנהלים עסק .... פשוט בדיחה עצובה על חשבוני.

די נמאס לי ואיבדתי את הסבלנות! אני בתור בעל האתר אמור להתעסק עם כ"כ הרבה שגיאות ותקלות שיש לכם?!

יולי 18, 2024בְּ- 4:12 pm #15973718

Itamar
Supporter

שחר, אני מצטער שזה מה שאתה מרגיש לגבי המוצר שלנו.

לידיעתך WPML הוא תוסף התרגום המוביל ואחד הוותיקים בוורדפרס. לעניות דעתי זה לא בכדי. ראיה לכך היא שהתוסף מותקן על מאות אלפי אתרים ויש לנו מאות אלפי לקוחות שמרוצים מהמוצר ומהתמיכה.

אין צורך שתשלח לי פרטי כניסה. יש לי אותם מכרטיס אחר. הטקסט שאני מצרף לבקשת כניסה אני חייב לצרף. כבר הסברתי לך את זה בעבר. רק שלח לי לינק למוצר הספציפי הזה שאיתו יש לך בעיה. אני צריך את שיתוף פעולתך על מנת לעזור לך.

הפנתי את חוסר שביעות רצונך למנהל מחלקת התמיכה שלנו.

בברכה,
איתמר.

יולי 21, 2024בְּ- 3:54 pm #15983487

Shahar Aharoni

כן מאות אלפי אתרים... חחחח - מעניין שרק האתר שלי נתקע ולא עבד בגלל התוסף שלכם, מעניין שרק באתר שלי לא מתסדר עם product add on או עם תוספים של ג'ט שאתם אומרים שיש התאמה, כאילו רק אני משתמש בתוספים האלו?!!?
אז איך אצלי כלום לא עובד?! איך?? ואיך אתם לא עוזרים ולא מתקנים תקלות כאלו?!

הזוי שאני צריך לרדוף אחריכם אחרי כ"כ הרבה בעיות ותקלות וששום דבר לא מתאים.
אני כבר בלי אוויר, ובלי אנרגיה להתעסק עם זה!
הלוך חזור הלוך חזור, אתרי סטייג'נג, מיילים, הודעות, סיסמאות, גישה, עוד ועוד ועוד ועוד!
לא עוזר לי שאתר מתורגם 90% כמו שזמיר אומר לי. זה לא עוזר לי!
אם תוסף product add on שגם אחריו אני צריך לרדוף, אומר שכדי לתרגם את התוסף אני צריך להקים את כל המוצרים מחדש - ככה מתרגמים?!
חלקים באתר לא מתורגמים (תפריטים נופלים), כנס לאתר באנגלית ותראה מה צריך לתרגם!!!
עייפתי איתמר באמת עייפתי...

במקום ששבוע עד 10 ימים הכל צריך ואמור להיות מתורגם! לא 3 חודשים!!! אתה לא חושב?!
אני לא יודע כבר מה לעשות... באמת שאני לא יודע מה לעשות עם האתר הזה... תעשו חושבים ואל תגיד לי מאות ואלפי אתרים. שום דבר לא עובד!!!
תדברו עם זמיר ותגמרו עם תרגום כל מה שלא מתורגם!!!!

תודה
שחר

יולי 21, 2024בְּ- 3:59 pm #15983490

Shahar Aharoni

אני מבקש שתעלה מול זמיר ותפתרו את כל הבעיות שיש לכם מול כל התוספים!!!
לא יתכן שאתה אומר לי מאות אלפי אתרים, ורק האתר שלי ככה דפוק?! רק אצלי אני צריך לייצר מוצרים מחדש?!
אני לא מבין... אני באמת לא מבין מה קורה עם התוסף שלכם...

תתעוררו שם ותעזרו לנו כבר!!!!!!
דבר עם זמיר תעזור לו לסיים את הדבר הזה כי כבר אין כוחות... אין לי כוחות לעוד ועוד ועוד הודעות הלוך חזור הלוך חזור הלוך חזור...
3 חודשים!!!! איתמר... 3 חודשים אני על זה... אתה מבין את זה?

יולי 22, 2024בְּ- 8:54 am #15985697

Itamar
Supporter

הי,

בדקתי את הנושא שהעלת כאן - למה רואים כיתובים אחרים למוצרים שלא קשורים. לפי תצלום המסך שצירפת יכולתי לאתר את המוצר עם הבעיה. זה המוצר "שקית מתנה "יהלומים" גוון זהוב (23*16 ס"מ) לקופסאות תכשיטים" שניתן לערוך אותו כאן.

קישור נסתר

מה שמצאתי הוא שהכיתובים שמופיעים אבל אינם קשורים הגיעו מהתוסף קידום אתרים יוסט (YOAST SEO). העניין שהתוסף הזה כלל לא מותקן כרגע באתר שלך. כרגע אתה משתמש בתוסף קידום האתרים RANK MATH SEO. כנראה שלפני זה בעבר השתמשת בתוסף YOAST SEO והסרת אותו. המשכתי לבדוק ומצאתי ששדות מסויימים של התוסף YOAST היו מסומנים לתרגום. אילו היו שדות סיסטם שלא אמורים להיות מסומנים כמתורגמים. כשסימנתי אותם שלא יהיו מתורגמים ונכנסתי שוב לעורך התרגום המתקדם של WPML ראיתי שהם כבר לא שם. זה גם אמור לתפוס לגבי מוצרים אחרים עם הבעיה הזו במידה וקיימים כאילו. בזמן שבדקתי את זה באתר שלך הקלטת וידאו של מה שאני עושה. אתה יכול לצפות בוידאו כאן.

קישור נסתר

לגבי הכרטיס האחר שבו אני מתנהל מול זמיר - שם אני מחכה לתגובתו. זה הקישור לכרטיס.

https://wpml.org/he/forums/topic/%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%a1%d7%aa-%d7%92%d7%a8%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8/#post-15949714

לאור תלונותיך ואם טרם שלחתי לך אז בקישור הבא תוכל לראות את מדיניות התמיכה שלנו.

https://wpml.org/he/purchase/%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94/

בברכה,
איתמר.

יולי 22, 2024בְּ- 9:59 am #15985947

Shahar Aharoni

היי איתמר
תודה.
נכון, בעבר היה YOSET מותקן, אבל תקופה די ארוכה עם עובד עם RANK MATH.
אין לי מושג למה הם מסומנים לתרגום, זה אולי שאלה לזמיר.
בשורה התחתונה, עכשיו זה סודר? עכשיו אנחנו לא נראה כיתובים לא קשורים למוצרים?

בנוגע לכרטיסייה עם זמיר - מקווה שיענה בקרוב. הוא גם התעייף כבר מכל התהליך.

בנוגע למדיניות התמיכה:
לבוא ולהגיד שאתם לא אחראיים על בעיות תאימות עם תוספים זה מגוחך. הרי אי אפשר לתרגם אתר בלי לתרגם את התוספים שלו שמוצגים בפרונד אנד. אתה חושב שאם הייתי יודע שתוספים לא יהיו מתורגמים הייתי בוחר בשירות שלכם?!
אם לך היה אתר, והיית צריך לתרגם, והיו אומרים לך שחלק מהאתר לא יהיה מתורגם בגלל תוסף כזה או אחר שאתה חייב לאתר שלך, האם אתה מתרגם את האתר ככה?!

אז אם אתם לא מספקים שירות כזה של תרגום כל האתר, על כל חלקיו אז אתם בבעיה רצינית ולא יכולים לספק שירות לאתרים, כי אין היגיון לתרגם את האתר, ואז חלקים ממנו יהיו בשפה המקורית של האתר.

אני מבין שלתוספים יכול להיות בעיה של תאימות, ואני מבין שבטח יש מלא תוספים כל הזמן שאתם צריכים לפתור בעיות תאימות. תגיד את זה על תוספים חדשים או לא פופולריים שעדיין אין לכם תמיכה ואני אבין, וגם אז אתם חייבים לספק פתרון לדבר הזה או להציע תוסף חלופי (שגם זה מאוד בעייתי). אני מבין שזה מצריך המון עבודה מהצד שלכם, אבל זו העבודה.
כל התוספים שאני משתמש אמורים לעבוד עם WPML ולכן אני לא מבין למה התהליך הוא כזה איטי מסובך וקשה?

בסופו של דבר אתם צריכים להסתכל איך כל התהליך מצטייר מנקודת מבט של בעל האתר - כרגע זה על הפנים ומצריך המון קשב ופעולות מהצד שלי ברמת בניית אתר חדש מאפס. טירוף.

יולי 22, 2024בְּ- 12:26 pm #15986745

Itamar
Supporter

הי,

שאלת: בשורה התחתונה, עכשיו זה סודר?

כן עכשיו כשתכנס לעורך המתקדם של WPML לא תראה את השדות של YOAST. אבל זה יקרה אחרי שתשנה משהו במוצר המקורי ותלחץ עם הכפתור "עדכן". כך זה על פי בדיקתי.

יולי 29, 2024בְּ- 6:10 am #16013650

Shahar Aharoni

היי איתמר
תודה, אני חושב שזה הסתדר.
אני לא מצליח לפתוח כרטיסים חדשים כי האתר אומר שאין תומכים.
יש לנו בעיה עם דף התשלום באנגלית - מראה שגיאה 404.

אשמח לעזרה
קישור נסתר

תודה

אוגוסט 1, 2024בְּ- 12:58 pm #16029658

Amit
Supporter

הי שחר,

אני שמח לשמוע שהבעיה המקורית נפתרה.

הייתה לנו בעיה שנפתרה במהירות של פתיחת כרטיסים בפורום. בוא נסגור את הכרטיס הזה, ונעבוד על הבעיות האחרות בכרטיסים החדשים.

תודה!
עמית