דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה: אם אתה נתקל במצב שבו מוצרים שהוגדרו לתרגום אוטומטי מופיעים באנגלית במקום בעברית, וכל הטקסט מיושר לשמאל, ייתכן שהמוצרים נוצרו בעברית אך התוכן מולא באנגלית בטעות.
פתרון: בדוק אם המוצרים תורגמו באמצעות העורך המתקדם של WPML ולא דרך עורך וורדפרס רגיל. אם זוהי טעות אנוש, כגון מילוי תוכן בשפה הלא נכונה, מחק את המוצרים שנוצרו בטעות וצור אותם מחדש בשפה הנכונה. כדי להבין טוב יותר את הבעיה, ניתן לצפות בוידאו המסביר שהעלינו כאן.
אם הפתרון הזה לא רלוונטי למקרה שלך, או שהוא כבר לא עדכני, אנו ממליצים לבדוק את הבעיות הידועות בדף הבעיות הידועות שלנו, לוודא שהתקנת את הגרסאות האחרונות של התוספים והערכות, ואם עדיין נתקלת בבעיה, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש בפורום התמיכה שלנו.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

תגיות: 

נושא זה מכיל 6 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 5 חודשים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
יוני 24, 2024בְּ- 12:18 pm #15806855

Shahar Aharoni

רקע הנושא:
הפעלנו תרגום אוטומטי על האתר. יש כרגע 10 מוצרים ללא תמונות מתורגמים לאנגלית, ומופיעים תחת עברית ללא תמונות.

תסמינים:
עכשיו כשאני הולך לערוך מוצר בעברית, כל הטקסט מיושר לשמאל וכל התכונות שאני יכול לבחור מופיעות באנגלית במקום עברית.

שאלות:
אתה יכול להתחבר לאתר ולראות את המוצרים ללא התמונות?
ידוע לך למה הטקסט מיושר לשמאל וכל התכונות מופיעות באנגלית במקום עברית?

יוני 24, 2024בְּ- 3:14 pm #15808756

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

אני מניח שמדובר באתר קישור נסתר. לא שיתפת את מידע הדיבוג אז אני לא יכול לדעת בדיוק. אוד לך אם תשתף אותו.

לא ברורה לי למה קרתה התקלה הזו שמוצרים באנגלית מופיעים בעברית. אני רוצה לבדוק את הבעיה באתר שלך. בבקשה שתף איתי לינקים ותמונות מסך למוצרים עם הבעיה.

במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

יוני 25, 2024בְּ- 5:39 am #15816119

Shahar Aharoni

היי איתמר
צירפתי פה את הדי באגים.
בנוגע לגישה לאתר: אני לא מבין, נתתי לכם כבר פעמיים גישה לאתר.
האתר הוא אותו אתר: קישור נסתר
פשוט תלך למוצרים, ותראה שתחת עברית יש 10 מוצרים מוזרים באנגלית ללא תמונה וללא כלום.

תודה!
שחר

יוני 25, 2024בְּ- 11:44 am #15820114

Itamar
Supporter

שלום, שחר.

תודה שצירפת את מידע הדיבוג. לפיו איני יכול לראות מה גרם לבעיה שמוצרים באנגלית מופעים בעברית.

אני מחוייב לבקש בכל כרטיס כניסה מחדש לאתר שלך. חוקים אירופיים ובינלאומיים מחייבים אותנו לעשות כך. אי לכך המערכת שלנו גם מוחקת את פרטי הכניסה שנתת בכרטיס אחר אחרי שהוא נסגר. בעת פתיחת כרטיס ניתנת לך האפשרות לשתף איתנו את פרטי הכניסה. אם כבר בפתיחת הכרטיס אתה רוצה שנבדוק משהו, אז שיתוף פרטי הכניסה יחסוך זמן בהתכתבויות שלא קשורות לנושא עצמו. מעבר לכך אני מתעסק בהרבה פניות כל יום ובמאות כל חודש, אני לא לזכור או לצאת מתוך הנחה שאתר מסויים הוא האתר היחידי שלך.

1. בנוגע לבעיה עצמה, האם המוצרים באנגלית שמופיעים בעברית, נמצאים בכל מקרה גם באנגלית?
2. כלומר האם הם מוצרים באופן לא יודע מופיעים פעמיים, גם בעברית וגם באנגלית?
3. בנוסף שלח לי בבקשה קישור לאחד אושתיים מהמוצרים האלה עם הבעיה.

במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
בברכה,
איתמר.

יוני 26, 2024בְּ- 8:09 am #15831020

Itamar
Supporter

הי שחר ותודה על פרטי הכניסה לאתר.

יכולתי לראות את הבעיה שיש כמה מוצרים בשפה העברית שהתוכן שלהם הוא באנגלית. בדקתי את אחד המוצרים האילו ויכולתי לראות שהוא תורגם בעזרת העורך של וורדפרס ולא העורך המתקדם של WPML. זה מצביע על כך שהמוצר לא תורגם באופן אוטומטי. הסברה שלי היא שהיתה פה טעות אנוש. כנראה המוצר נוצר בשפה העברית אבל מבלי לשים לב התוכן שלו מולא באנגלית. בדקתי את המוצר "Metal “breathing” wall rack (4 sizes, and 5 metal colors to choose from)". יכולתי לראות שיש את אותו המוצר ללא הבעיה. בעברית הוא נקרא "מתלה קיר “נשימה” ממתכת (4 גדלים, ו-5 צבעי מתכת לבחירה), והוא נוצר ותורגם ב 02.05.2024 כלומר כמעט חודש לפני שנוצר המוצר עם הבעיה. אז אם לכל שאר המוצרים עם הבעיה הזו יש מופע תקין (כלומר מקור בעברית ותרגום באנגלית), אפשר למחוק את המוצרים עם הבעיה מעברית ומאנגלית. אני מסביר על הכל בוידאו בקישור הבא.

קישור נסתר

בברכה,
איתמר.

יוני 26, 2024בְּ- 8:15 am #15831050

Shahar Aharoni

היי איתמר
תודה רבה.
נשמע לי לא סביר שמישהו יעלה תכנים באנגלית על דעת עצמו.
אני עסק של בן אדם אחד, ורק אני מעלה תכנים ומוצרים חדשים לאתר.
בכל מקרה, תודה רבה על הבדיקה, ואנחנו נמחק את 10 המוצרים האלו.
סתם הייתי סקרן להבין מה הבעיה ולמה זה קרה.
יום נפלא,
שחר

יוני 26, 2024בְּ- 8:35 am #15831224

Itamar
Supporter

אני מבין.

תודה,
איתמר.