בעיה: הלקוח חווה בעיה שבה שורת העריכה נעלמת כאשר הוא מעביר את האתר לגרסה באנגלית, בעוד שבגרסה העברית היא נראית כרגיל. פתרון: אנו ממליצים לנסות ולגלוש לאתר באמצעות דפדפן אחר מהדפדפן הרגיל שבו אתה משתמש. ייתכן שהבעיה נובעת מהגדרות מקומיות במחשב שלך שאיננו יכולים לפתור. אם הבעיה נמשכת, אנו ממליצים ליצור קשר עם צוות התמיכה שלנו ולספק גישה למשתמש שלך וגם ל-FTP תוך כדי יצירת גיבוי מלא לאתר.
אם הפתרון הזה אינו רלוונטי למקרה שלך, מכיוון שהוא עשוי להיות מיושן או שאינו מתאים לבעיה שלך, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, מומלץ לבדוק את הבעיות הידועות, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של התוספים והערכות. לקבלת עזרה נוספת, אנא פנה לפורום התמיכה של WPML.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
היי איתמר
בעיה שיש לי ואין לזמיר מהמשתמש שלו, היא כשאני עובר לאתר באנגלית, נעלם לי השורה של העריכה.
בעברית יש לי את השורה הזאת, אך כשאני עובר לאנגלית זה נעלם. אתה יודע מדוע זה קורה?
זמיר הגדיר את המשתמש עכשיו שהשפה שאתה מנהל תהיה שפת ברירת המחדל של האתר, אבל זה לא עזר.
עם המשתמש שלי איני רואה את הבעיה. כשאני נמצא באנגלית מופיעה לי שורת העריכה ואני יכול מהפרונט אנד לערוך את המוצר. ראה תצלום מסך מצורף.
אני מציע לך לנסות לראות אם הבעיה נמשכת כשאתה מתשמש בדפדפן אחר ממה שאתה מתשמש בדרך כלל.
אם זה לא עוזר לך, אני צריך בבקשה כניסה לאתר עם המשתמש שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה.
אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
בברכה,
איתמר.
היי איתמר
מה המצב?
שוב נעלם השורה הזאת בכרום 🙁 אין לי מושג למה או מה עשיתי!
אני פותח את האתר בדפדפן אחר וזה כן עובד לי. באסה...
יש לך במקרה רעיון מה יכול לגרום לזה?
נושא חדש - ריבוי מטבעות
הפעלתי את הפונקצייה של ריבוי מטבעות תחת WooCommerce → WooCommerce Multilingual & Multicurrency > Multicurrency.
הגדתי לאנגלית שיוצג בדולר אמריקאי וקבעתי יחס המרה של 3.74 ש"ח ל1 דולר
כמו כן הפעלתי את Automatic Exchange Rates תחת Fixer.io עם הAPI.
למרות זאת המחיר בעמודי המוצר בגריד המוצרים של הקטגוריות והחנות נשאר עם ש"ח.
יכול לבדוק?
שרשורים חדשים שנוצרו על-ידי Itamar ומקושרים לשרשור זה מופיעים להלן:
אודה לך מאוד אם בפעם הבאה תפתח כרטיס חדש לנושא חדש שיש לך. אתה אמור להיות מסוגל לעשות את זה כמפתח שמשוייך לחשבון הראשי של שחר. אם יש לך בעיה טכנית לעשות זאת אשמח לשמוע מה היא.
בברכה,
איתמר.
ניהול הסכמה לקובצי Cookie
אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לייעל את האתר והשירותים שלנו. הסכמתך מאפשרת לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה. אי הסכמה עשויה להשפיע על תכונות מסוימות.
פונקציונלי
תמיד פעיל
נדרש כדי שהאתר שלנו יפעל ויתקשר בצורה נכונה.
העדפות
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
סטטיסטיקה
אנו משתמשים בהם כדי לנתח את הנתונים הסטטיסטיים של האתר שלנו. המידע שנאסף הוא אנונימי לחלוטין. האחסון או הגישה הטכנית שמשמשים באופן בלעדי לצרכים סטטיסטיים אנונימיים. ללא זימון, הסכמה וולונטרית מצד ספק שירותי האינטרנט שלך, או רשומות נוספות מצד שלישי, המידע המאוחסן או המוחזר למטרה זו בלבד לא ניתן בדרך כלל לשימוש לצורך זיהויך.
שיווק
קובצי Cookie אלה עוקבים אחר הגלישה שלך כדי לספק מודעות רלוונטיות עבורך.