דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה:
הלקוח מנסה לתרגם ביקורות באתר ושואל על האפשרות לסנן ביקורות לפי שפה באמצעות WPML, לאחר שהתמיכה של התוסף ביקורות הציעה זאת.
פתרון:
אנו מצאנו שהאפשרויות הקיימות בתוסף הן "All Languages" ו "Unset", ולא ניתן לסנן בין אנגלית לעברית ישירות. כמו כן, לא מצאנו את שדה הביקורות בהגדרות של WPML לתרגום. עם זאת, מצאנו תיעוד שמסביר איך להשתמש ב-WPML עם התוסף להצגת ביקורות משפה מסוימת בשפה הנכונה. אנו ממליצים לעיין בתיעוד הזה: כיצד להשתמש ב-WPML או בפרמטר שפת קוד קצר.

אם הפתרון הזה אינו רלוונטי למקרה שלך, מכיוון שהוא עשוי להיות מיושן או לא מתאים, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, מומלץ לבדוק את הבעיות הידועות, לוודא את גרסת התיקון הקבועה, ולאשר שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של הערכות והתוספים.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל תגובה 1, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 3 חודשים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
ספטמבר 3, 2024בְּ- 9:20 am #16134664

Shahar Aharoni

Background of the issue:
אני מנסה לתרגם ביקורות באתר קישור נסתר. דיברתי עם התמיכה של התוסף ביקורות והם אמרו לי שניתן לסנן תבנית ביקורת לפי קוד שפה בלשונית הסינון. אם אני משתמש ב-WPML, תהיה אפשרות להשתמש בשפת האתר של WPML. הם הציעו להכניס כמה ביקורות ידניות בשפה האנגלית ולבצע בדיקות לפני התרגום.

Symptoms:
אין תיאור של בעיה ספציפית או הודעת שגיאה.

Questions:
מה אתה חושב על ההצעה של התמיכה של התוסף ביקורות?
יודע למה הוא מתכוון כשאמר להשתמש בשפת האתר של WPML?

ספטמבר 3, 2024בְּ- 5:54 pm #16137341

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי שחר.

אני רואה אפשרות לסינון שפות בתוסף שלהם. אבל כרגע האפשרויות הן "All Languages" ו "Unset". אני לא רואה שאפשר לסנן בין אנגלית לעברית. ראה תצלום מסך מצורף.

ניסיתי לראות אם אפשר לסמן את שדה הביקורת שמצאתי ששמו הוא wprevpro_nr_text כניתן לתרגום, אבל אני לא מוצא שדה זה בהגדרות של WPML.

ניסיתי גם לחפש טקסט של ביקורת בתרגום המחרוזות ובטקסטים של מנהל המערכתת אבל לא מוצא את הטקסטים שם. כרגע באמצעות WPML לא ניתן לתרגם את הביקורות.

המשכתי לחקור את הפלגין והתיעוד שהוא מפרסם ומצאתי את העמוד הבא באתר שלהם שמסביר איך ניתן לעבוד עם WPML ולהציג ביקורות משפה מסויימת בשפה הנכונה. הינה הקישור לתיעוד הזה.

קישור נסתר

אני מקווה שמידע זה יעזור לך להתקדם עם הנושא.

בברכה,
איתמר.

2024-09-03_19-57-23.jpg