דלג על ניווט

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 - -
14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 - -

אזור זמן של תומך: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

נושא זה מכיל תגובה 1, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 2 חודשים, שבוע 1.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
ספטמבר 16, 2024בְּ- 7:32 am #16181760

yaeld-3

Background of the issue:
I have a Hebrew and English booking website and I receive inquiries by email. How can I know where I got it from in Hebrew or English?

Symptoms:
I have a Hebrew and English booking website and I receive inquiries by email. How can I know where I got it from in Hebrew or English?

Questions:

ספטמבר 16, 2024בְּ- 7:51 am #16181884

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

תחת את הכרטיס בפורום בעברית וכנראה לא שמת לב שאנחנו בצ'אט. בכל מקרה המרתי את הצ'אט לכרטיס.

אני לא יודע שאיזה פלגינים את משתמשת כדי ליצור את אתר ההזמנות.
האם זה אחד מהפלגינים שתואמים באופן רישמי עם WPML שתוכלי לראות אותם בקישור הבא?
https://wpml.org/plugin-functionality/booking/

בכל מקרה, אני לא בטוח שאפשר לדעת מאיזה גרסה של האתר שלך הגיע האימייל.
האם המשתמש ממלא טופס באתר כדי לשלוח את הבירור?
אם הוא שולח אימייל מחשבון האימייל שלו בטוח שאי אפשר לדעת.

אני גם מניח שאת יכולה לנחש את זה לפי שפת האימייל. אם זה בעברית סביר להניח שהמשתמש גלש באתר בעברית ולהיפך לגבי אנגלית.

במידה ואת צריכה עזרה נוספות ממני, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתפי איתי את אינפורמציית הדיבוג שלך (debug information). המידע הזה נותן לי לראות עם איזו ערכת עיצוב ופלאגינים את משתמשת ומה הגרסאות שלהם. כמו כן, בעזרת המידע הזה אוכל לדעת יותר על מבנה השרת שלך ועוד נתונים לגבי WPML. תוכלי לקרוא עוד על כיצד לצרף את המידע הזה בקישור הבא:
https://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/

בברכה,
איתמר.

הנושא '[סגור] Hello, I have a booking site in Hebrew and English and I receive email inquiries and want to know wh… ' סגור לתשובות חדשות.