זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Not WPML issue
מחבר | פוסטים |
---|---|
פברואר 12, 2025בְּ- 10:30 am #16694735 | |
Gil Rotem |
Background of the issue: Symptoms: Questions: |
פברואר 12, 2025בְּ- 1:07 pm #16696554 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, אני ממשיך כאן בעברית כי פתחת את הכרטיס בפורום בעברית. אני יכול לראות את הבעיה הזו באתר שלך. נראה שזו לא בעיה שנגרמת בגלל WPML. יש לך שם 301 MOVED PERMANENTLY שמגיע מהתוסף Redirection. ראה תצלום מסך מצורף. אם תבטל אותו זה אמור להסתדר. כמובן שהתרגום של עמוד הבית באנגלית חייב להיות 100% גמור (אתה צריך לראות את אייקון העיפרון.). בברכה, |
פברואר 13, 2025בְּ- 8:33 am #16700589 | |
Gil Rotem |
מאה אחוז, תודה על המענה היעיל והממוקד, אין עליך, כמו תמיד אתה יודע למקד ולפתור את הבעיה. יש לי 2 מטרות לשימוש בתוסף WPML בפועל אני רוצה שהעמודים בשפה המשנית לאחר שנוצרו יהיו אינדודואלים ללא קשר ישיר לשינויים בשפה הראשית. אוקי חפרתי, עכשיו התכלס. השכפול וסנכרון זה נהדר עבור פוסטים, יש לי מאות כאלו וזה מאיץ תהליך, אבל עמודי ליבה ועמודי נחיתה מעוצבים אני רוצה להיות מסוגל לערוך ללא סנכרוני טקסטים. |
פברואר 13, 2025בְּ- 8:58 am #16700713 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, אני שמח שעזרתי! על מנת לנתק את התרגומים מהמקור בצורה כזו שתוכל לערוך ולעצב אותם בנפרד תצטרך לבטל את השימוש בעורך התרגום של WPML. תוכל ללמוד איך להשתמש בשיטה זו בקישור הבא. תצטרך לנקוט בשיטה זו מהתחלה, כלומר לפני שתרגמת את העמוד עם עורך התרגום של WPML. בברכה, |