דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

Problem:

יש בעיה שמופיעה אך ורק בדף הבית תירגמתי את כל הדף והכל נראה תקין כאשר אני נמצאת באדמין,
אבל כאשר רציתי לראות איך הטקסט מופיע בתרגום בפרונט-אנד כל המדיה נמחקה ויש עוד טקסטים בעברית שתורגמו אבל עדיין מופיעים בעברית ואני לא מצליחה להגיע לפתרון.

Solution:

בדקתי את העיניינים באתר שלך ומצאתי שה field group בשם Home עדיין לא היה מכוון כמו צריך מבחינת התרגום. תצלום המסך שאתה הראת לי היה של כל ה fields groups ושם לא ניתן היה לראות את הבעיה. על ידי כיוון נכון של אפשרות התרגום של השדות יכולתי לפתור את הבעיה זו עבוד השדות בטאב Recent projects. במדריך הבא תוכל לקרוא על האפשרויות המומלצות לכיוון של השדות השונים.

https://wpml.org/documentation/related-projects/translate-sites-built-with-acf/recommended-custom-fields-translation-preferences-for-acf-and-wpml/

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל 7 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי אלעד פיינברג לפני שנה 1, 11 חודשים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
דצמבר 25, 2022בְּ- 12:19 pm

אלעד פיינברג

שלום, באתר קישור נסתר
יש בעיה שמופיעה אך ורק בדף הבית תירגמתי את כל הדף והכל נראה תקין כאשר אני נמצאת באדמין,
אבל כאשר רציתי לראות איך הטקסט מופיע בקישור נסתר
כל המדיה נמחקה ויש עוד טקסטים בעברית שתורגמו אבל עדיין מופיעים בעברית ואני לא מצליחה להגיע לפתרון.
אשמח לעזרתכם בבקשה

דצמבר 25, 2022בְּ- 1:13 pm
דצמבר 25, 2022בְּ- 1:14 pm #12710955

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

אם אתה צריך עוד עזרה בנושא ACF השב לכרטיס זה.

בברכה,
איתמר.

דצמבר 28, 2022בְּ- 8:13 am #12721229

אלעד פיינברג

כל השדות תקינים אין שום סימני קריאה, ועדיין רק בדף הבית לא מופיע התרגום - אשר תורגם באופן מלא ..
אתה יכול בבקשה לעזור להבין למה?

צילום מסך 2022-12-28 101042.png
דצמבר 28, 2022בְּ- 8:47 am #12721365

Itamar
Supporter

הי,

תיקון הטעויות שהופיעו ב fields group לבדו לא יפתור את הבעיה. אם עדיין לא עשית זאת, יש לעדכן את התרגומים ואז לבדוק אם הבעיה נפתרה.

בברכה,
איתמר.

דצמבר 28, 2022בְּ- 8:55 am #12721399

אלעד פיינברג

היי איתמר,

כל התרגומים מעודכנים

דצמבר 28, 2022בְּ- 8:55 am #12721403

אלעד פיינברג

כמו שאמרתי התרגומים לא מופיעים רק בדף הבית והכל מעודכן

דצמבר 28, 2022בְּ- 1:50 pm #12723051

Itamar
Supporter

הי,

בדקתי את העיניינים באתר שלך ומצאתי שה field group בשם Home עדיין לא היה מכוון כמו צריך מבחינת התרגום. תצלום המסך שאתה הראת לי היה של כל ה fields groups ושם לא ניתן היה לראות את הבעיה. על ידי כיוון נכון של אפשרות התרגום של השדות יכולתי לפתור את הבעיה זו עבוד השדות בטאב Recent projects. ראה תצלום מסך מצורף. במדריך הבא תוכל לקרוא על האפשרויות המומלצות לכיוון של השדות השונים.

https://wpml.org/documentation/related-projects/translate-sites-built-with-acf/recommended-custom-fields-translation-preferences-for-acf-and-wpml/

לנוחיותך הקלטתי שתי סרטונים בהם אני מראה מה עשיתי וכיצד פתרתי את הבעיה באתר שלך. הינה הקישורים לפי הסדר בו יש לצפות בסירטונים.

קישור נסתר

קישור נסתר

אנא עקוב אחר הוראות אילו גם לשאר החלקים שלא מופיעים כמתורגמים.

בברכה,
איתמר.

2022-12-28_15-40-29.jpg