ביצעתי תרגום אוטומטי לרוב האתר.
יש דפים שתורדמו במלואם, אבל יש דפים (כמעט זהים, בעלי אותו מבנה ואופי לאלה שתורגמו), שתורגמה בהם רק מילה אחת או כמה מילים בודדות בלבד, ושאר הטקסט לא מתורגם.
אין לי שום אפשרות לגשת לשום מקום כדי לתרגם את שאר הטקסט בעצמי (בתפריט Edit Translation מוצגת שלי שורה אחת בלבד לתרגום, ושאר הטקסט בדף אינו נגיש לי לתרגום).
ניסיתי ליזום כמה פעמים תרגום מחדש של הדף (גם אישרתי לדרוס תרגום קיים), אבל בכל מקרה הוא מתרגם רק את אותן המילים שוב ושוב ולא נוגע בכלל בשאר הטקסט החסר.
לדוגמה, הדף הזה: קישור נסתר
(הטקסט היחיד ש"תורגם" ונגיש לי לעדכון הוא זה: "bf agritech 26", שבמקרה זה גם לא דרוש לעדכון בכלל).
שמי איתמר ואני מצוות התמיכה של WPML. קראתי את כל הצ'אט שלך עם מייה העוזרת AI הטכנית שלנו. אני אמשיך לעזור לך עם בעיה זו. אני רוצה לבדוק את הבעיה באתר שלך. לשם כך, אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
בדקתי את העניין באתר שלך. אני יכול לראות את הבעיה. נסיתי את הדברים הבאים.
א. מחקתי את התרגום לאנגלית של אחד מהעמודים עם הבעיה. אני מדבר על העמוד הזה. קישור נסתר. ואז שלחתי אותו שוב לתרגום ,אך הבעיה נמשכת.
ב. יצרתי עמוד ניסיון חדש רק עם אלמנט של טקסט אדיטור וללא תמונות. במקרה הזה זה עובד כראוי. אה יכול לראות את התרגום לעמוד ניסיון שלי כאן: קישור נסתר. אם זה בסדר השאר בנתיים את העמוד הזה באתר.
ג. בדקתי עם כל מיני קנפיגורציות אבל לא עליתי עוד על הבעיה. אני רק יכול לראות שבקובץ ה XLIFF שנשלח לעורך התרגום המתקדם שלנו, הטקסט לא נכלל.
אני מתייעץ עם התומכים הבכירים אצלינו לגבי הבעיה באתר שלך.
אחזור אליך כתהיה לי תשובה מהם.
התומך הבכיר שלנו רצה לבדוק את הבעיה באתר שלכם אבל הוא חסום מגישה אליו. (אולי אתם חוסמים גישה מחוץ לישראל או ממדינות מסויימות.) בכל מקרה התומך הבכיר ביקש שאקח העתק של האתר שלכם ואעביר אליו לבדיקה.
האם אתה מאשר לי לקחת העתק של האתר שלך?
לשם כך אצטרך להתקין תוסף כמו דופליקטור או אול אין וואן מיגרשיין.
האם אתה מסכים?
לידיעתך הפורום שלנו הוא פומבי. לשמירה על פרטיותך הפכתי את תגובתך האחרונה שלך לפרטית כי אולי לא התכוונת לחשוף פרטי מידע אישיים.
לא קיבלת הודעות למייל שלך כי המערכת שלנו שולחת הודעות באופן אוטומטי לכתובת האימייל שמשוייכת לבעל המנוי. אולם דע בבקשה שעם סוג המנוי שלך יש אפשרות להוסיף חברים אחרים לחשבון. פיצ'ר זה מאפשר לבעל המנוי להוסיף בעלי עניין כמו מפתחים, מנהלי כספים ומנהלי תוכן. עם הוספת חבר למנוי, אותו חבר יוכל לפתוח כרטיסים בפורום התמיכה שלנו. בבקשה קרא על כך עוד בקישור הבא: https://wpml.org/faq/add-team-members/.
לקחתי העתק של האתר שלך בעזרת All-in-one WP Migration. (מחקתי את אותו העתק מהאתר שלך על מנת שלא יתפוס מקום מיותר.) העברתי את העתק לתומך הבכיר שלנו להמשך בדיקה. אמשיך לעדכן אותך כשיהיו לי חדשות בנושא.