דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה:
הלקוח נתקל בשגיאת 404 בעת ניסיון להגיע לדף הצ'ק אאוט והמחירים מוצגים בש"ח במקום בדולרים.
פתרון:
לגבי שגיאת 404, הבעיה נובעת משינוי שם הדף. יש לשנות את התרגום בכפתור של ווידג'ט העגלה כדי לתקן זאת. ניתן לראות הדגמה בסרטון הבא: לחץ כאן לצפייה בסרטון.
לגבי המחירים המוצגים בש"ח, תיקנו את ההגדרות ב-WooCommerce Multilingual & Multicurrency כך שהמוצרים באנגלית יוצגו בדולרים.

אם הפתרון הזה אינו רלוונטי עבורך, כי הוא עשוי להיות מיושן או שאינו מתאים למקרה שלך, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, מומלץ לבדוק את הבעיות הידועות ולוודא שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של התוספים והערכות.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל תגובה 1, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 3 חודשים, 3 שבועות.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
אוגוסט 7, 2024בְּ- 10:17 am #16047332

Shahar Aharoni

Background of the issue:
אני מנסה לפתור את כל הבעיות באתר קישור נסתר.

Symptoms:
דף צ'ק אאוט לא פעיל ומחזיר שגיאת 404. המחירים מוצגים בש"ח במקום דולרים.

Questions:
איך לפתור את הבעיה של דף הצ'ק אאוט שמחזיר שגיאת 404? כשרוצים לשלם על מוצר באתר, מגיעים לדף שגיאה 404 - איך פותרים את זה?
איך לשנות את המחירים מדולרים לש"ח? זה כבר היה וחזר לש"ח

אני יודע שדיברת על זה כבר עם זמיר, אני פשוט מנסה לזרז דברים... כבר 4 חודשים בתהליך....
דברים תקועים ואני חייב לסיים עם זה.

אוגוסט 7, 2024בְּ- 1:50 pm #16048368

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי, שחר.

דף צ'ק אאוט לכשעצמו מתורגם ועובד כמו שצריך. אתם שיניתם את השם של הדף ומזה נובעת הבעיה. שים לב, שהבעיה קורת רק כמנסים להגיע דף צ'ק אאוט דרך התוסף של העגלה. אני מסביר את זה בסירטון הבא.

קישור נסתר

עליכם לשנות את התרגום בכפתור של הווידג'ט של העגלה. אם אתם ךא מסתדרים, תנו לי בבקשה עוד הסברים על איך בנוי הפיטצ'ר הזה.

לגבי המחירים בדולרים שלו מופיעים. תיקנתי את הכיוונון בווקומרס -> WooCommerce Multilingual & Multicurrency ועכשיו המוצרים באנגלית מופיעים בדולרים. ראו תצלומי מסך מצורפים.

בברכה,
איתמר.

2024-08-07_15-48-30.png
2024-08-07_16-39-54.png
2024-08-07_16-40-40.png