בעיה: הלקוח העלה מוצרים חדשים וקבע תרגום אוטומטי, אך המוצרים החדשים לא נראים בגרסה האנגלית של האתר. פתרון: בדיקת המוצרים החדשים העלה שהם נמצאים בסטטוס דרפט (DRAFT), מה שאומר שרק מנהל האתר יכול לראות אותם. לפתרון הבעיה, יש לשנות את סטטוס המוצרים מדרפט לפובליש (PUBLISH). אם אתה זקוק לעזרה בכך, אנו ממליצים לפנות למפתח האתר שלך או לאשר לנו לבצע זאת בשמך. אם הפתרון הזה לא רלוונטי למקרה שלך, כי הוא יכול להיות מיושן או שלא מתאים לבעיה שלך, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, מומלץ לבדוק את הבעיות הידועות שלנו, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות האחרונות של התבניות והתוספים.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
שלום רב
עדיין לא רואים את המוצרים החדשים.
ראיתי שהתוסף שלכם מריץ תרגומים... אבל כשאני בודק אם רואים את המוצרים החדשים באתר באנגלית (גלישה בסתר) - לא רואים אותם! חסרים לי מוצרים.
מה הסיבה ואיך מסדרים?
תודה
ב WPML -> ניהול תרגום, אין תרגומים בתור. וב WPML -> הגדרות, מכוון שהתרגומים יפורסמו מיד. ראה תצלומי מסך מצורפים. כמו כן, ביומני שגיאות של עורך התרגום המתקדם אני לא רואה שגיאות מהזמן האחרון. כך שכרגע איני רואה מה יכולה להיות הבעיה. הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא ניקוי של הקאשינג באתר שלך. בבקשה נקה את הקאשינג וראה אם הבעיה ממשיכה.
אם היא ממשיכה, תוכל בבקשה לשלוח לי מספר לינקים (2-3) למוצרים בעברית שהעלת לאחרונה והתרגום שלהם באנגלית לא מופיע?
לא לא לא... האם פתחת את 2 הקישורים?!
אתה לא רואה את ההבדל במוצרים?
למה אתה לא פותח את 2 הקישורים ומשווה?! אני לא מבין.
שולח לך צילום.
פשוט תפתח את הקישורים אתה ישר רואה את זה.
אתה יכול גם להכנס לרשימת מוצרים ותראה את כל המוצרים האחרונים שהעליתי - לא קיימים באתר באנגלית!
בדקתי לדוגמה את אחד המוצרים שאתה מראה בתצלום המסך שלך שלא מופיעים באנגלית. בדקתי את המוצר: תליון “מגן דוד” (2 ס”מ) מזהב צהוב 14 קראט משובץ קריסטלים שחורים ולבנים.
קישור נסתר
ראיתי שכן יש לו תרגום לאנגלית. אבל הסטטוס שלו הוא דרפט (DRAFT). במצב דרפט אומר שהמוצר לא פומבי רק אדמין של האתר יכול לראות אותו. אז לחצתי על כפתור הפובליש (PUBLISH). ראה תצלום מסך DRAFT.JPG. וזה גרם כמובן למוצר להופיע. הוא בכתובת הזו.
קישור נסתר
והוא גם מופיע בקטגוריית כל התכשיטים. ראה תצלום מסך מגן-דוד-בתכשיטים.JPG.
המשכתי ובדקתי ומצאתי שיש באתר 90 מוצרים בסטטוס דרפט. 80 מוצרים באנגלית ו 10 מוצרים בעברית. ראה תצלום מסך from-draft-to-publish-bulk.jpg. באפשרותך לסמן את המוצרים בדרפט ולפרסם אותם. גם סימנתי את זה בתצלום מסך. אני מניח שהמפתח שלך יוכל לעשות לך את זה. אם אתה רוצה תאשר לי ואני יעשה לך את זה.