אם הפתרון הזה לא רלוונטי עבורך, כי הוא ישן או לא מתאים למקרה שלך, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, מומלץ לבדוק את הבעיות הידועות בדף הבעיות הידועות שלנו, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של התבניות והתוספים.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
פרטי הכניסה לאתר שלך שנתת לי בכרטיס אחר כבר לא עובדים. כהראה שינית את הפרטים.
על מנת שנוכל להמשיך לבדוק את הבעיה עם הפוטר, תוכל בבקשה לתת לנו שוב את פרטי הכניסה.
זה גם יהיה מצויין אם תסביר לנו איפה ואיך יצרת את הפוטר.
אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. בבקשה פרט את הצעדים שעלי לקחת על מנת לראות את הבעיה. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
לידיעתך, אני מסיים עכשיו את שבוע העבודה שלי ואוכל לבדוק את הנושא שוב ביום ראשון.
איתמר, אשמח אם בנוסף תעיף מבט בתרגומים,
עשיתי אתמול בלילה עדכון מחדש לדף הבית, והוא תקוע על טעינה, עשיתי את זה עם דריסת תרגומים קיימים,
אבל עד עכשיו אני רואה שהתרגום לא הסתיים.
שרשורים חדשים שנוצרו על-ידי Itamar ומקושרים לשרשור זה מופיעים להלן:
אני מתייעץ עם התומכים הבכירים שלנו לגבי הבעיה עם הפוטר שנראה לא טוב כשלא מחוברים לאדמין. יש שם אלמנט נוסף (ofc_callout_template) שנראה ששובר את המראה של הפוטר. ומשום מה בעברית אין אותו.
בזמן שאני מחכה לתשובה מהתומכים הבכירים, תוכל בבקשה לבדוק אם זה לא עניין קאשינג?
תוכל לעשות זאת על ידי ניקוי כללי של הקאשינג. שים לב, שלפעמים יש קאשינג בצד השרת שלא מופעל על ידיד פלגינים שמתקינים בתוך וורדפרס.
לגבי הבעיה של התתרגומים התקועים שהעלת פה, נמשיך לטפל בה בכרטיס החדש שיצרתי לצורך כך:
בדקנו ומצאנו שהבעיה בפריסת העמוד מתרחשת מכיוון שכאשר המשתמש אינו מחובר, נוספות לעמוד ישירות הוראות עיצוב שכוללות `direction: rtl` עבור ה־`body`, מה שגורם לעמודות שב־`footer` (שמוגדרות באמצעות `flex`) לרשת את ההגדרה הזו ולשנות את סדר ההצגה מהסדר המקורי המתוכנן. כאשר המשתמש מחובר, אותה הגדרת CSS עבור `body` אינה מתווספת לעמוד. זה לא ברור לנו למה זה קורה. וגם לא ברור לנו אם זה בכלל בגלל WPML.
בכל אופן, מצאנו פתרון לבעייה הזו על ידי הוספת שתי הוראות CSS. הוספנו את זה
ב Appearance -> Custom CSS/JS. זה הקוד שהוספנו:
/** The WPML support team added the following correction to the footer layout when not logged in. With the code below, the footer aligns correctly in both English and Russian.*/
html[lang="en-US"] #outer-wrap {
direction: ltr;
}
html[lang="ru-RU"] #outer-wrap {
direction: ltr;
}
ראה תצלום מסך מצורף.
עכשיו הבעיה לא קורת בפוטר כאשר לא מחוברים לאדמין.