זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
| Sun | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 10:00 – 14:00 | 10:00 – 14:00 | 10:00 – 14:00 | 10:00 – 14:00 | 10:00 – 14:00 | - | - |
| 16:00 – 20:00 | 16:00 – 20:00 | 16:00 – 20:00 | 16:00 – 20:00 | 16:00 – 20:00 | - | - |
אזור זמן של התומך: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)
תגיות: Bug, Compatibility
| מחבר | פוסטים |
|---|---|
| דצמבר 29, 2025 ב-2:07 pm #17695048 | |
|
michalG-9 |
שלום לכם |
| דצמבר 29, 2025 ב-2:34 pm #17695223 | |
|
michalG-9 |
שלום לכם |
| דצמבר 29, 2025 ב-3:10 pm #17695249 | |
|
Itamar תומך WPML מאז 02/2016
שפות: אנגלית (English ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, יתכן והבעיה היא תצורת הקישורים (Permalink structure) שמוגדרות אצלך בוורדפרס. נראה שזה מוגדר אצלך כפשוט (Plain) בעוד צורה זו לא יכולה לעבוד עם WPML. תצורה זה משתמשת במזהי העמודים והפוסטים, לדוגמה כך: האם מידע זה עוזר לך לפתור את הבעיה? אם לא, בבקשה הרחב על הבעיה כי יתכן ולא הבנתי אותה כראוי. בנוסף שתף איתי כניסה לאתר שלך והסבר לי בדיוק איך לראות את הבעיה. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ |
| דצמבר 30, 2025 ב-6:04 am #17695971 | |
|
michalG-9 |
בוקר טוב |
| דצמבר 30, 2025 ב-11:18 am #17696632 | |
|
הי, עדן. כן, הצלחתי להכנס לאתר שלך ואני בודק את הבעיה. איתמר. |
| דצמבר 30, 2025 ב-12:13 pm #17696736 | |
|
הי, בנתיים, לא הצלחתי לפתור את הבעיה. הבחנתי בדברים הבאים. - הפוסטים נערכו ועוצבו עם אלמנטור. ניסיתי את הדברים הבאים. לצערי זה לא עזר. נסיתי את זה על שני פוסטים ובשביל אותם הפוסטים תיקנתי באופן ידני את התרגום. אני מבין שזה עלול להיות לא מעשי לעבור כך על כל הפוסטים. אני מקווה שייצמא לזה פתרון. בבקשה נסה את איזור פתרון הבעיות של WPML. 1. Take a backup of the DB of your site. 2. Go to WPML -> Support -> Troubleshooting (link) 3. Once on the troubleshooting screen, press the following buttons and check if it helps. Press each button at a time and wait for the process to complete. - 'Disable cache for language switcher templates' - 'Clear language information and repopulate languages' button (if it is showing) - 'Synchronize posts taxonomies' for 'Posts' - 'Clear the cache in WPML' - 'Remove ghost entries from the translation tables' - 'Fix element_type collation' - 'Fix WPML tables collation' - 'Synchronize local job ids with ATE jobs' - 'Synchronize translators and translation managers with ATE' - 'Assign translation status to duplicated content' - 'Set language information' - 'Reset languages' Press this button only if you didn't add a custom language! - 'Fix terms count' - 'Fix post type assignment for translations' - 'Cleanup and optimize string tables' - 'Clear invalid strings' *** Please make a backup of your database before using this.*** יתכן אצטרך להעביר את הנושא לטיפול התומכים הבכירים. לשם כך אני צריך את אישורך להעתיק את האתר שלך. לצורך העתקה אני אצטרך להתקין תוסף כמו Duplicator או All In One Migration. האם אתה מאשר זאת? בברכה, |
| דצמבר 31, 2025 ב-9:05 am #17698147 | |
|
michalG-9 |
בוקר טוב |
| ינואר 1, 2026 ב-3:55 pm #17699234 | |
|
הי עדן. חקרתי את בעיה זו על העתק האתר שלך בשרת המקומי שלי. אני חושב שהגעתי להבנה למה בעיה זו קורת. ומתוך כך יש לי שאלה חשובה: האם בתחילה יצרתם את הפוסטים ותרגמתם את הפוסטים ללא אלמנטור, אלה עם העורך הרגיל של וורדפרס, ורק אז הוספתם את העיצוב בעזרת אלמנטור? נ.ב את הפוסט שהבאתי כאן כדוגמה תיקנתי באופן ידני כדי שיראה כמו שאר הפוסטים (עם העיצוב של אלמנטור.) בברכה, |
| ינואר 4, 2026 ב-8:09 am #17701898 | |
|
michalG-9 |
בוקר טוב, שבוע טוב, שנה טובה! תודה רבה על כל מה שנעשה עד עכשיו אז ככה: אחרי שביטלת את העריכה כפי שהראית בתמונה, והעברית חזרה למוטב, אפשר לחזור אח"כ לעריכה באמצעות אלמנטור? וכדי לתקן את האתר הזה: האם לעבור על כל הפוסטים ללחוץ על עריכה רגילה ואז מה? רק לשמור? ושוב, יהיה אפשר להמשיך עריכה אח"כ עם אלמנטור? אני שואל ומקשה במקרה הזה (ובמקרה נוסף שפתחתי ביום חמישי) כי אנחנו עומדים בפני פרויקט ענק של תרגום אתר האוניברסיטה כולו + אתרי פקולטאות וחוגים, שוקלים לרכוש טוקנים תלרגום בעלות של כ-2000 יורו, ובוודאי לא נרצה להתקל בקשיים. |
| ינואר 4, 2026 ב-11:33 am #17702151 | |
|
הי עדן. שבוע טוב ושנה טובה! שאלת את השאלות הבאות: "אחרי שביטלת את העריכה כפי שהראית בתמונה, והעברית חזרה למוטב, אפשר לחזור אח"כ לעריכה באמצעות אלמנטור? וכדי לתקן את האתר הזה: האם לעבור על כל הפוסטים ללחוץ על עריכה רגילה ואז מה? רק לשמור? ושוב, יהיה אפשר להמשיך עריכה אח"כ עם אלמנטור?" במקרה הספציפי של הבעיה באתר שלך, אחרי שעורכים עם אלמנטור מופיע בעורך התרגום הקלסי של WPML איזור חדש שלא הופיע קודם. האיזור נקרא לדוגמה: Page Builder Page 3141, כמו שהראתי בתצלום מסך שצירפתי בתגובה שלי מדצמבר 30. אם במקרה זה תכניס את התרגום באיזור זה ותשמור את כל השינויים בעורך התרגום הקלסי של WPML, אז התרגום בעברית יופיע. אולם, אני מניח, שלאור העובדה שיש לך יותר ממאה פוסטים, זה לא מעשי מבחינתך בגלל כמות העבודה שזה דורש. אם זה כן מעשי מבחינתך, אז זה יכול להיות הפתרון (לפחות הזמני) לבעיה. בכל מקרה אני העברתי שאת הנושא בצירוף העתק האתר שלך לבדיקת התומכים הבכירים שלנו על מנת שיבדו מה מקור הבעיה והאם ניתן למצוא לה פתרון שלא יצריך תרגום חוזר של כל הפוסטים. בנוסף חשוב לי לציין שבאתר הניסיונות שלי עם אלמנטור ו WPML, לא הצלחתי לשחזר את הבעיה. משמע שהבעיה היא ספציפית לאתר שלך. לגבי הפרויקט הגדול שאתם עומדים לפניו (תרגום אתר האוניברסיטה כולו). התרגום האוטומטי נעשה רק דרך העורך תרגום המתקדם של WPML. במקרה של כרטיס זה הבעיה, כנראה, קשורה לעורך התרגום הקלסי של WPML. אבל בכל מקרה אינכם אמורים להתקל בבעיה כזאת. תרגומים אוטומטיים שיבוצעו עם אלמנטים נתמכים של אלמנטור אמורים להראות בתרגומים. ואם לא, אנחנו נעזור ונתמוך בכל בעיה שתעלה. הצעתי הכללית לגבי פרויקט תרגום כזה גדול, לפני שמוציאים את כל הסכום של 2000 יורו, היא לא לשלוח הכל לתרגום אוטמטי באופן מיידי וגורף. אני מציע לשלוח מספר קטן של טמפלטים של אלמנטור, עמודים ופוסטים לתרגום ולבדוק את התוצאה. זה ימנע בזבוז מיותר של טוקנים לתרגום אוטומטי. אעדכן אותך כאן כשתהיה לי תשובה מהתומכים הבכירים שלנו. בברכה, |
| ינואר 5, 2026 ב-2:29 pm #17704322 | |
|
הי עדן. התומך הבכיר שלנו בדק את הבעיה ומצא שכשהתרגום נעשה התוסף תרגום מחרוזות (Strings Translation) לא פעל באתר שלך. הוא הסביר את הדברים הבאים (תרגום מאנגלית):
כך שלצערנו על מנת שהתוכן שהוסף עם אלמנטור יתורגם יש לעבור שוב ולתרגמו. במידה ויש אשמח לענות על שאלות נוספות בנושא. בברכה, |