דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה: האדר באתר שלך מוצג בגובה במקום ברוחב בגרסה הרוסית, לעומת הגרסה העברית.
פתרון: בדקנו ומצאנו שהבעיה נבעה מכך שהתרגום לרוסית לא היה מעודכן ב-Thim Elementor -> All Templates. עליך ללחוץ על אייקון החץ המעוגל לעדכון אוטומטי של התרגום, ולאחר מכן לאשר את התרגום ב-WPML -> Translations. זה יפתור את הבעיה וההאדר יוצג כראוי ברוסית.
למידע נוסף על עבודה עם WPML ו-Thim Elementor, תוכל לקרוא במדריך המפורט: מדריך אינטגרציה של WPML עבור Thim Elementor Kit.

אם הפתרון הזה אינו רלוונטי עבורך, או שהוא כבר לא עדכני, אנו ממליצים לבדוק את הבעיות הידועות, לוודא שהגרסה של התיקון עדכנית ושהתקנת את הגרסאות האחרונות של התוספים והערכות. אם עדיין נתקלת בבעיות, אנא פתח כרטיס תמיכה חדש.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

תגיות: 

נושא זה מכיל 14 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 2 חודשים, 2 שבועות.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
אוקטובר 9, 2024בְּ- 6:43 am #16268046

natanD

Background of the issue:
I have a header created in Elementor that is not displayed in the Russian language. I attempted to edit it due to distortions, but it didn't allow me to make changes. Currently, the header doesn't appear in Hebrew or Russian. I also want to add different content to the Russian homepage without affecting the Hebrew version. Link to a page where the issue can be seen: קישור נסתר

Symptoms:
The header is not displayed in Russian and Hebrew. Unable to make minor edits to the header in Russian.

Questions:
How can I ensure the header in Hebrew is displayed?
How can I ensure the header in Russian is displayed?
How can I make minor edits to the header in Russian?
Is it possible to separate the pages so that the content in Russian does not affect the Hebrew version?

אוקטובר 9, 2024בְּ- 8:16 am #16268436

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

עברית היא השפה הדיפולטיבית של האתר שלך. אני לא רואה איך WPML יכול לגרום לאהדר לא להופיע בעברית. קודם אתה צריך לגרום לאהדר להופיע בעברית ואז כמובן לוודא שהוא מתורגם לרוסית. עקוב בבקשה אחרי המדריך שלנו לעבודה עם אלמנטור כאן.

https://wpml.org/documentation/plugins-compatibility/elementor/#translating-elementor-templates

לגבי הוספת תוכן שונה לעמוד הבית ברוסית. במקרה זה עליך לעבוד בצורה אחרת. אנחנו קוראים לזה תרגום ידני. תוכל לקרוא איך לבצע תרגום ידני באופן נכון בקישור הבא.

https://wpml.org/documentation/translating-your-contents/using-different-translation-editors-for-different-pages/

במידה ויש אשמח לענות על שאלות נוספות בנושא.

בברכה,
איתמר.

אוקטובר 9, 2024בְּ- 8:55 am #16268743

natanD

שלום איתמר. מה שקורה שיש סתירה בין ההאדר בעברית להאדר ברוסית. כי שניהם מוגדרים שהם צריכים להופיע בכל האתר.

צילום מסך 2024-10-09 115259.png
אוקטובר 9, 2024בְּ- 9:07 am #16268786

Itamar
Supporter

הי,

אם אתה עוקב אחר ההוראות שלנו לא אמורה לקרות הבעיה הזו.

האם ההאדר ברוסית הוא תרגום של ההאדר בעברית?

אם כן, אתה לא צריך אפילו לנסות להגדיר איפה הוא יופיע. זה אמור לעבוד אוטומטית.

בברכה,
איתמר.

אוקטובר 9, 2024בְּ- 9:08 am #16268791

Itamar
Supporter

הי,

אם אתה עוקב אחר ההוראות שלנו לא אמורה לקרות הבעיה הזו.

האם ההאדר ברוסית הוא תרגום של ההאדר בעברית?

אם כן, אתה לא צריך אפילו לנסות להגדיר איפה הוא יופיע. זה אמור לעבוד אוטומטית.

בברכה,
איתמר.

אוקטובר 9, 2024בְּ- 9:17 am #16268806

natanD

אתה צודק. מה שקרה שבתרגום האוטומטי הטקסט לא הסתדר כמו שרציתי כנראה בגלל בעיית RTL. ואז ניסיתי קצת לערוך אותו ולא הצלחתי. ואז ההאדר ברוסית לא הופיע. ניסיתי להגדיר לו שכן יופיע וכנראה בגלל זה נוצרה הסתירה. אני מבין שיותר קל פשוט ליצור האדר חדש ולמחוק את הישן

אוקטובר 9, 2024בְּ- 10:38 am #16269379

natanD

שלום, איתמר. שחזרתי את ההאדרים. עדיין אשמח לעזרתך. מצרף את ההאדר כמו שהוא בעברית וכמו שהוא ברוסית לגובה במקום לרוחב. איך אפשר לתקן את זה? תודה

2.png
1.png
אוקטובר 9, 2024בְּ- 7:24 pm #16272146

Itamar
Supporter

הי,

לא ברור לי איך נוצר המצב הזה. תן לי כניסה לאתר שלך ואנסה לבדוק.

אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

לידיעתך מחר אני בחופש ואכול לחזור ולבדוק את זה רק ביום ראשון.

בברכה,
איתמר.

אוקטובר 13, 2024בְּ- 10:19 am #16282955

natanD

בבקשה לא לשכוח אותי!

אוקטובר 13, 2024בְּ- 10:21 am #16282963

Itamar
Supporter

אני בדיוק מסתכל על זה. אבל אני לא מבין מה עשית שמה עם ההאדר. קשה לי להבין איך הוא בנוי ובגלל זה קשה לי להבין מה משתבש. אני צריך ממך פרטים נוספים ומדוייקים על איך בנית את ההאדר שלך.

אוקטובר 13, 2024בְּ- 10:28 am #16282969

natanD

ההאדר בנוי מאוד פשוט.

לוגו + לוגו + תפריט ניווט

בהגדרות של תפריט ניווט של וורדפרס הגדרתי שהמעביר שפות מתווסף לתפריט ניווט.

יכול להיות שזה מה שמפריע?

אוקטובר 13, 2024בְּ- 10:41 am #16283015

Itamar
Supporter

אני לא חושב שזה מה שמפריע.

כתבת שההאדר בנוי מאוד פשוט. אני עורך את ההאדר עם אלמנטור כאן.

קישור נסתר

למה אז אני צריך לערוך עוד פוסט? ראה תצלום מסך מצורף.

אני לא מומחה אלמנטור, בגלל זה אני לא מבין איך בנית את זה. אני מכיר שיוצרים האדר וזהו.
למה בתוך ההאדר יש עוד פוסט שהוא בעצם ההאדר?
ומה זה הפוסט הזה בעצם?
יש עוד פלגין שמרחיב את אלמנטור?
(אני באמת שואל כי אני לא מבין).

תודה,
איתמר.

2024-10-13_13-34-53.jpg
אוקטובר 13, 2024בְּ- 10:49 am #16283038

natanD

שאלה טובה. אולי הכוונה היא כזאת. בבונה תבניות של האלמנטור יצרתי את התבנית של ההאדר. אז אולי EDIT פוסט הכוונה לערוך את התבנית באופן כללי ולא רק את ההאדר הספציפי הזה. אבל אולי אני טועה. יכול להיות שזה איזשהו עדכון חדש. אנסה לברר בקבוצת פייסבוק.

אוקטובר 13, 2024בְּ- 2:40 pm #16283212

natanD

איתמר. בדקתי והתיעצתי ולא כל כך ברור איפה התקלה. יש לי רק בקשה אחת. אפשר בבקשה לבטל את התרגום לרוסית. שיהיה ההאדר בעברית בכל השפות. תודה רבה רבה

אוקטובר 13, 2024בְּ- 5:56 pm #16283407

Itamar
Supporter

הי,

מצאתי שההאדר נוצר בחלקו (זה כנראה הפוסט בתוך ההאדר) ב Thim Elementor -> All Templates. התרגום לרוסית לא היה מעודכן. יכולתי לראות א זה לפי האייקון של החץ המעוגל. ראה תצלום מסך update-header-new.jpg.

לחצתי על אייקון החץ המעוגל והתרגום התבצע באופן אוטומטי (כך כיוונת את WPML). לאחר מכן אישרתי את התרגום ב WPML -> Translations. ועכשיו ההאדר ברוסית נראה כמו שהוא צריך להראות. ראה תצלום מסך header-ru-OK.jpg.

תוכל בבקשה לאשר שהעניין הסתדר?

לידיעתך התוסף Thim Elementor Kit תואם באופן רישמי עם WPML.

https://wpml.org/plugin/thim-elementor-kit/

המדריך לעבודה עם WPML פורסם על ידי מפתחי התוסף ואתה יכול לקרוא אותו כאן.

קישור נסתר

בברכה,
איתמר.

update-header-new.jpg
header-ru-OK.jpg