זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Compatibility
נושא זה מכיל 7 תגובות, יש ל 0קולות.
עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 2 שבועות, 4 ימים.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
מאי 24, 2025 ב-12:26 pm #17068644 | |
yarinS |
רקע הנושא: תסמינים: שאלות: What is the recommended way to ensure Yoast analyzes and rates translated posts correctly in WPML? |
מאי 25, 2025 ב-8:47 am #17069570 | |
Itamar תומך WPML מאז 02/2016
שפות: אנגלית (English ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00) |
הי, אענה כאן בעברית מכיוון שפתחת את הכרטיס בפורום בעברית. אם בכל זאת תרצה המשך תמיכה שאנגלית, ידע אותי בבקשה. הדברים אמורים לעבוד ולא אמורה להיות לך התקלה הזו. ניסיתי את זה באתר הנייונות שלי ואני יכול לראות שהכל בסדר בעמוד המתורגם. כלומר אין לי את הבעיה שאתה מתאר, אם אני מבין אותה נכון. וודא בבקשה שאתה עוקב אחר ההוראות שלנו לעבודה עם YOAST כאן: כש YOAST והתוסף גישור שלנו WPML SEO מותקנים באתר (אני רואה שהם מותקנים באתר שלך) אתה אמור להיות מסוגל לתרגם (אם בתרגום ידני או בתרגום אוטומטי) את השדות שתיארת בעורך התרגום של WPML. אם אתה התרגום עדיין לא 100% גמור, כלומר אתה רואה את אייקון גלגל השיניים, אז זו יכולה להיות הסיבה לבעיה שאתה רואה. האם במקרה שלך התרגום 100% גמור, כלומר אתה רואה את אייקון העיפרון? אם כן, שתף איתי בבקשה תצלומי מסך של הבעיה. וכמו כן שתף איתי כניסה לאתר שלך והסבר לי היכן לראות את הבעיה. זה יהיה נהדר אם תוכל לשתף סירטון שמראה את הבעיה כשאתה מנסה לשמור את העמודים. בשביל זה אתה יכול להשתמש בשירות החינמי של KOMODO. במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ בברכה, |
מאי 25, 2025 ב-1:09 pm #17069942 | |
yarinS |
היי איתמר, תודה רבה על המענה והתמיכה המהירה, |
מאי 25, 2025 ב-2:25 pm #17070040 | |
הי, תודה על תצלום המסך שצרפת. האם אתה מתכוון למה באנגלית, שזו השפה השניה אצלך, שני העמודות האילו באפור? בברכה, |
מאי 25, 2025 ב-4:12 pm #17070156 | |
yarinS |
היי, |
מאי 26, 2025 ב-6:14 am #17070882 | |
הי, אני רואה בעיה דומה באתר הניסיונות שלי. אין כל כך אחידות בבעיה. לפעמים אחד ציון SEO או ציון קריאות כן צבועים ולפעמים הם אפורים. יתכן וזה איך ש YOAST בוחר לדרג את בעמוד בכל שפה. כשאני נכנס לעמוד העריכה של השפה השניה (אצלי עברית היא השפה השניה), אני רואה שהציונים האילו כן מופיעים. ראה תצלום מסך מצורף. אבל בגדול אני לא בטוח אם ההגדרות מבחינת WPML ו YOAST באתר שלי ושלך אותו הדבר. אם העניין מפריע לך ותרצה שנבדוק אותו לעומק, תוכל בבקשה לעזור לנו לשחזר אותו באתר ניסיונות שהקמתי לצורך העניין? תוכל-י להכנס לאדמין של האתר ישירות על ידי לחיצה על הקישור הבא. קישור נסתר באתר כבר הגדרתי את WPML. עברית היא השפה הראשית ואנגלית היא השפה המישנית, כמו באתר שלך. גם התקנתי את YOAST + PRO. תוכל-י בבקשה לבדוק אם הבעיה קורת גם באתר ניסיון? אין לייבא את האתר שלכם לאתר ניסיון. חשוב שהבדיקה תעשה על התקנה נקייה של וורדפרס. אחרי שתשחזרו את הבעיה באתר ניסיון הגיבו לכרטיס זה ונעביר את הטיפול לצוות התאימות שלנו. במידה ולא נצליח לעזור רק מצידינו נצטרך שיתוף פעולה עם מפתחי הפלגין על מנת לפתור את הבעיה. בברכה, |
מאי 27, 2025בְּ- 12:10 am #17075409 | |
yarinS |
היי איתמר תודה על המענה, תודה מראש, ירין שרשורים חדשים שנוצרו על-ידי Itamar ומקושרים לשרשור זה מופיעים להלן: |
מאי 27, 2025 ב-6:49 am #17075856 | |
הי ירין. בפורום התמיכה הטכני שלנו אנחנו משתלדים להתמקד בנושא אחד בכרטיס. אחרת הכרטיסים עלולים להיות עמוסים מידי וזה קשה לעקוב אחר הבעיות ולנסות לפתור אותן. לכן פיצלתי את הכרטיס לכרטיס חדש ובנושא האחרון שהעלת נטפל בכרטיס החדש בקישור הבא. אם אין לך שאלות נוספות לגבי עניין ה YOAST הזה, אודה לך אם תסמן את כרטיס זה כפתור. תודה, |