דלג לתוכן דלג לסרגל צד

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה: הלקוח נתקל בבעיה שבה עמוד הבית החדש בעברית לא מוגדר כעמוד הבית באתר והתרגום לאנגלית שלו לא מופיע כראוי. הלקוח רוצה לדעת אם ביטול התרגום לאנגלית של העמוד העברי יאפשר לו לחבר את העמוד האנגלי שהוא רוצה.
פתרון: ראשית, עליך להגדיר את עמוד הבית החדש בעברית כעמוד הבית של האתר בהגדרות הכלליות של וורדפרס ב: Settings -> Reading. לאחר מכן, כדי לחבר את העמוד האנגלי כתרגום, עליך לוודא ששני העמודים (העברי והאנגלי) אינם מחוברים כבר לתרגום אחר. ערוך את העמוד עם העורך של וורדפרס ובסיידבר של 'שפה' סמן שהוא תרגום של אף עמוד אחר (NONE). למד כיצד לחבר עמודים במדריך הבא: https://wpml.org/faq/how-to-link-already-translated-pages/.
אם הפתרון הזה אינו רלוונטי עבורך, מכיוון שהוא עשוי להיות מיושן או שלא מתאים למקרה שלך, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, אנו ממליצים לבדוק בדף הבעיות הידועות https://wpml.org/known-issues/, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של התבניות והתוספים.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל 4 תגובות, יש ל 1 קול.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני חודש 4, שבוע 1.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
1 בינואר 2026 ב-12:20 #17699087

Eden Orion

זה אתר די גדול שהיום החלפנו לו את עמוד הבית בעברית .
קישור נסתר
באופן אוטומטי הוא העלה כעמוד מתורגם לאנגלית משהו לא ברור.
העמוד שאנחנו רוצים שיעלה במעבר לשפה האנגלית הוא קישור נסתר
אני לא רואה את האפשרות לחבר לתרגומים קיימים (מצרף תמונה)
מה עושים?

1 בינואר 2026 ב-12:27 #17699104

Eden Orion

זה אתר די גדול שהיום החלפנו לו את עמוד הבית בעברית .
קישור נסתר
באופן אוטומטי הוא העלה כעמוד מתורגם לאנגלית משהו לא ברור.
העמוד שאנחנו רוצים שיעלה במעבר לשפה האנגלית הוא קישור נסתר
אני לא רואה את האפשרות לחבר לתרגומים קיימים (מצרף תמונה)
מה עושים?

הבנתי שאני צריך לחפש את החיבור בדף באנגלית אבל גם שם זה לא מופיע
מה עושים?

Screenshot 2026-01-01 142344.png
1 בינואר 2026 ב-14:37 #17699192

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

שפות: עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

הי עדן.

זה בכלל נראה שלא הגדרת את העמוד בית החדש שיצרת בעברית ושתרגמת לאנגלית כעמוד הבית של האתר בהגדרות הכלליות של וורדפרס. אני יוצא מכלל הנחה שזה עמוד הבית החדש שלך בעברית:
קישור נסתר. אני מסיק זאת כי הלינק ששלחת לי לעמוד באנגלית החדש הוא זה: קישור נסתר. וזה בדיוק מסתדר. העמודים נראים בעיצוב חדש ושונים ממה שאני רואה כרגע כעמודי הבית בעברית: קישור נסתר ובאנגלית:
קישור נסתר. אז בעצם מה שאתה צריך לעשות זה לא לחבר את עמוד הבית החדש באנגלית לנוכחי בעברית, אלה להגדיר את עמוד הבית החדש בעברית כעמוד הבית של האתר. ההגדרות לזה הן ב: Settings -> Reading. ראה תצלום מסך מצורף. אחרי הגדרה זו הכל אמור להסתדר.

בבקשה ידע אותי אם זה אכן כך.

במידה ואתה צריך עזרה נוספות ממני, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתף איתי את אינפורמציית הדיבוג שלך (debug information).

בברכה,
איתמר.

2026-01-01_16-34-24.jpg
2 בינואר 2026 ב-6:39 #17699720

Eden Orion

אהלן.
תודה על התשובה.
אם כי זה לא הפתרון.
דף הבית הוא "עמוד בית של בית הספר למדעי הים"
יכול להיות שאני לא רואה את האפשרול לקשר אליו את העמוד האנגלי שאני רוצה school, בגלל שהתחילו לתרגם את העמוד העברי לעיל.
אם נבטל את התרגום לאנגלית של העמוד העברי לעיל "עמוד בית של בית הספר למדעי הים", האם זה יציג לי את האפשרות לחבר כתרגום אנגלי את עמוד SCHOOL?

Screenshot 2026-01-02 083656.png
4 בינואר 2026 ב-9:36 #17702003

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

שפות: עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

הי,

שאלת: "אם נבטל את התרגום לאנגלית של העמוד העברי לעיל "עמוד בית של בית הספר למדעי הים", האם זה יציג לי את האפשרות לחבר כתרגום אנגלי את עמוד SCHOOL?"

כן, זה בהחלט הפתרון לבעיה. לא ניתן לחבר עמוד מסויים לעמוד אחר ולציין שהוא התרגום שלו במידה ואחד או שני העמודים (המקורי והתרגום) כבר מחוברים לתרגום אחר. על כן, עליהם להיות מנותקים מכל תרגום אחר. לפני שמחברים עמודים, על מנת לנתק עמוד מלהיות תרגום של עמוד אחר, עליך לערוך את העמוד עם העורך שלל ורדפרס וסיידבר של 'שפה' לסמן שהוא תרגום של אף עמוד אחר (NONE). ראה תצלום מסך מצורף. ניתן ללמוד איך מחברים עמודים במדריך הבא: https://wpml.org/faq/how-to-link-already-translated-pages/.

בברכה,
איתמר.

2026-01-04_11-30-02.jpg