דלג על ניווט

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל 2 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני שנה 1, 5 חודשים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
יולי 9, 2023בְּ- 7:59 am #13972355

natanD

ספר לנו מה אתה מנסה לעשות? הגדרתי מתרגם. הוא נכנס לאתר ורואה תור לתרגום. כשהוא לוחץ כפתור לבדיקה הוא מועבר לדף הבית של האתר

האם יש תיעוד כלשהו שבו אתה משתמש?

האם יש דוגמה דומה שאנו יכולים לראות?

מה הקישור לאתר שלך?

צילום מסך 2023-07-09 105900.png
יולי 9, 2023בְּ- 8:45 am #13972447

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

מה שבעצם רואים בתצלום המסך שצירפת זה שיש תרגומים לבדיקה אחרי תרגום אוטומטי. זה לא שיש משימות לתרגום, אלה רק משימות לבדוקה.

האם הבעיה קורת רק עם טמפלטים של אלמנטור או גם עמודים ופוסטים?

כדי לבדוק את הבעיה שתף איתי בבקשה כניסה לאתר שלך. בנוסף אמור לי בבקשה את שם המשתשמ של המתרגם שלא מצליח לבדוק את התרגומים.

אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

יולי 10, 2023בְּ- 11:38 am #13980123

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

מצאתי את הבעיה באתר שלך. השפות אנגלית, צרפתית, פורטוגלית וספרדית מוסתרות בפרונט אנד של האתר. אפשר לראות את זה ב WPML -> שפות. ראה תצלום מסך מצורף. מה שכל מתרגם צריך לעשות זה לאפשר את האופציה לראות שפות מוסתרות בפרופיל - Display hidden languages. ראה תצלום מסך הצג-שפות-מוסתרות.jpg. אפשר לקרוא על כך במדריך שלנו כאן.

https://wpml.org/documentation/getting-started-guide/language-setup/hiding-languages-on-the-front-end/

אחרי איפשור האפוציה הזו המתרגמים יוכלו לאשר תרגומים.

תוכל לאשר בבקשה שהעניין פתור?

שפות-מןסתרות.jpg
הצג-שפות-מוסתרות.jpg