דלג על ניווט

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 - -
14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 - -

אזור זמן של תומך: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

נושא זה מכיל 7 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 7 חודשים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
מאי 1, 2024בְּ- 10:04 am #15583562

nitzanB-2

ספר לנו מה אתה מנסה לעשות?
שכפלתי את המוצרים , והמחיר במוצר המשוכפל לא מציג את המחיר שנמצא בשדה של המוצר המקורי.
ההגדרה של ההמרה נכונה

שקל לדולר

האם יש תיעוד שאתה עוקב אחריו?

האם יש דוגמה דומה שאנו יכולים לראות?
כן,
זה המוצר בעברית 360 ש"ח
קישור נסתר

זה המוצר באנגלית 26.24$
קישור נסתר

נראה שזה מפעיל פעמיים את ההמרה

מה הקישור לאתר שלך?
קישור נסתר

מאי 1, 2024בְּ- 11:31 am #15583762

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

אני יכול לראות את הבעיה באתר שלך.

נראה שהגדרת משהו לא נכון. תוכל בבקשה לשלוח לי שתי תצלומי מסך?

1. תצלום מסך של עמוד עריכת המוצר בעברית כולל החלק של המחיר.
2. תצלום מסך של הגדרות ההמרה שהפעלת בווקומרס -> WooCommerce Multilingual & Multicurrency -> ריבוי מטבעות.

תודה,
איתמר.

מאי 1, 2024בְּ- 11:50 am #15583778

nitzanB-2

1. קישור נסתר
קישור נסתר

2.קישור נסתר

מאי 1, 2024בְּ- 11:51 am #15583779

nitzanB-2

1.
קישור נסתר
קישור נסתר

2.
קישור נסתר

מאי 1, 2024בְּ- 2:18 pm #15584230

Itamar
Supporter

תודה על תצלומי המסך.

על פי הנתונים הידועים לי, ניסיתי לשחזר את הבעיה באתר הניסיונות שלי ולא הצלחתי. כדי להמשיך לעזור, אני צריך לבודק עוד הגדרות באתר שלך.

אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם.

במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

תודה,
איתמר.

מאי 2, 2024בְּ- 8:55 am #15586206

Itamar
Supporter

תודה על פרטי הכניסה.

בווקומרס -> WooCommerce Multilingual & Multicurrency -> ריבוי מטבעות, לחצתי על כפתור "שמור שינויים" וזה תיקן את הבעיה. המחיר של המוצר דוגמה שנתת הוא עכשיו 97.20 דולר שזה בדיוק החישוב לפי השער 1 שקל = 0.27 דולר. ראה תצלומי מסך מצורפים. חזור על פעולה פשוטה זו גם באתר הלייב שלך ואני מאמין שזה יסדר את הבעיה.

לעיונך המדריך שלנו על האפשרות של ריבוי המטבעות.

https://wpml.org/documentation/related-projects/woocommerce-multilingual/multi-currency-support-woocommerce/

בברכה,
איתמר.

save-changes.jpg
USD-price-OK.jpg
מאי 2, 2024בְּ- 9:23 am #15586363

nitzanB-2

ביצעתי מה שעשית
אין כל שינוי באתר החי
קישור נסתר

יכול להשתלט עליי באנידסק?

מאי 2, 2024בְּ- 10:30 am #15586678

Itamar
Supporter

הי,

אין לנו תמיכה עם אנידסק.

מה שעבד באתר סטייג'ינג אמור לעבוד גם באתר החי. וודא בבקשה שנקית את הקאשניג באתר שלך.

אם זה לשעצמו לא עזר, עדכן את המוצר המוקרי בעברית ואז את התרגום שלו באנגלית ובדוק אם זה עזר.

אם זה לא עזר תן לי בבקשה כניסה לאתר החי.

במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

הנושא '[סגור] מחיר בעמוד מוצר מתורגם לא מציג את המחיר הנכון ' סגור לתשובות חדשות.