השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.
בְּעָיָה:
באתר שלנו, אייקונים כמו חצים של תפריט עליון / אייקונים חברתיים שבפוטר - מוצגים שבורים בשפה העברית.
פִּתָרוֹן:
הלקוח הסביר שהדבר הבא גרם לבעיה.
המתכנת שלנו בדק, זה אכן בגלל הקוד CSS שהוספנו לעברית לשינוי הפונט. זה שובר את כל האייקונים של אלמנטור בשפה העברית. ברגע שמורידים את הקוד האייקונים תקינים.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Bug, Not WPML issue
נושא זה מכיל 8 תגובות, יש ל 2קולות.
עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 6 חודשים, 3 שבועות.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
אפריל 17, 2024בְּ- 7:30 am #15529697 | |
moranF |
היי |
אפריל 17, 2024בְּ- 2:25 pm #15533229 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, ספציפית הבעיה של אייקונים חברתיים שבפוטר דומה לבעיה ידועה שיש לנו שאתה יכול לקרוא עליה פה. https://wpml.org/errata/elementor-social-icons-widget-links-and-attributes-translation-issues/ אבל הבעיה הזו היא עם הלינקים ולדעתי לך אין בעיה עם הלינקים, כלומר אתה לא צריך לעדכן אותם. נכון? בכל מקרה תוכל בבקשה לעזור לנו לשחזר את הבעיה של האאיקונים של החיצים? אז נוכל לנסות לבדוק אם אנחנו יכולים לפתור את הבעיה מצידינו. על מנת להמשיך עם זה, יצרתי אתר ניסיון. תוכל-י להכנס לאדמין של האתר ישירות על ידי לחיצה על הקישור הבא. קישור נסתר באתר כבר הגדרתי את WPML. אנגלית היא השפה הראשית ועברית היא השפה המשנית, כמו באתר שלך. גם התקנתי את ערכת העיצוב HELLO ואת אלמנטור. תוכל בבקשה, לבנות תפריט פשוט וגם עמוד עם האלמנט כמו שעמוד דוגמה ששלחת ולבדוק אם הבעיה של האייקונים קורת גם באתר ניסיון? אין לייבא את האתר שלכם לאתר ניסיון. חשוב שהבדיקה תעשה על התקנה נקייה של וורדפרס. אחרי שתשחזרו את הבעיה באתר ניסיון הגיבו לכרטיס זה ונעביר את הטיפול לתומכים הבכירים שלנו. בברכה, |
אפריל 21, 2024בְּ- 8:51 am #15546821 | |
moranF |
היי נראה שהחצים בתפריט דווקא מוצגים תקין... מוזר. אז למה אצלי באתר זה לא תקין? |
אפריל 21, 2024בְּ- 10:54 am #15547034 | |
Itamar Supporter
הי, תודה שניסת לשחזר את הבעיה באתר הניסיון. לא תרגמת את התפריט אז לא הייתי בטוח אם הבעיה משוחזרת כמו שצריך. אבל למרות שתרגמתי אותו הבעיה לא קורת. אני מתייעץ עם התומכים הבכירים שלנו על הבעיה הזו. אחזור אליך כשתיהיה לי תשובה מהם. לידיעתך, מכיוון שהיום (א') זה סוף השבוע בחברה שלנו (כמו ברוב העולם) ובגלל שמחר ומוחרתיים אני לא עובד בגלל החג, אוכל לחזור אליך בנושא רק ביום שלישי. בברכה, |
אפריל 24, 2024בְּ- 7:58 am #15559101 | |
Itamar Supporter
הי, התומך הבכיר מציע לנסות את שני בדברים הבאים. א. באופן זמני השבת את Strings Translation וראה אם הבעיה נמשכת. אם היא לא נמשכת יתכן שהבעיה היא עם מחרוזת שמתורגמת לא נכון. ב. אם הנקודה הקודמת זה לא העניין צריך לבדוק אם הבעיה נמשכת במה שאנחנו מכנים "סביבה מינימלית". - קח גיבוי מלא של האתר - בדוק אם הבעיה נשמכת כשאתה מחליף את ערכת העיצוב Hello Elementor Child לערכת העיצוב ההורה Hello Elementor. - אם הבעיה נמשכת כבה את כל הפלגינים צד שלישי. כלומר השאר דלוק רק את WPML ותוספיו ואלמנטור + פרו. - אם במצב זה הבעיה לא נמשכת התחל להדליק את הפלגינים אחד אחרי השני כשכל פעם אתה ובדק אם הבעיה חוזרת. - אז דווח לנו מה היה הפלגית האחרון אותו הדלקת לפני שהבעיה חזרה. |
אפריל 30, 2024בְּ- 12:50 pm #15581340 | |
moranF |
היי אבל אם זה אכן נכון אז מה נעשה? |
אפריל 30, 2024בְּ- 2:25 pm #15581703 | |
Itamar Supporter
היי, אז השאלה שעולה לי עכשיו האם זו בעיה של WPML. כלומר האם אין בעיה עם האייקונים האילו כשאתה משתמש בפונט הזה כשהשפה היחידה באתר שלך זו עברית. שאלה הצריך לבדוק. אם אתה חושב שמצאת שהבעיה כן קשורה ל WPML הדרך הכי טובה להתקדם זה שתשחזר אותה בהתקנה נקיה של וורדפרס. כבר ניסינו את זה אבל בפעם הראשינה לדעתי לא שיחזרת עם כל התנאים, לרבות הפונט RUBIK. בכל מקרה האתר ניסיון הקודם כבר לא קיים. אז יצרתי לשם כך אתר ניסיון חדש. תוכל להכנס אליו כאן. קישור נסתר אם אתה מצליח לשחזר את הבעיה, תסביר לי בבקשה בדיוק מה עשית. |
מאי 1, 2024בְּ- 7:16 am #15583182 | |
moranF |
היי |
מאי 1, 2024בְּ- 7:21 am #15583185 | |
Itamar Supporter
היי, מעולה! אני שמח שמצאתם את המקור של הבעיה! אם אין לך שאלות נוספות בנושא הספציפי הזה אודה לך אם תסמן את הכרטיס הזה כפתור. תודה, |