[נפתר] יש לי אתר שבו פוסטים מתורגמים מעברית לאנגלית לא נראים ב...
השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.
בעיה: הפוסטים המתורגמים מעברית לאנגלית לא נראים ברשימת הפוסטים באנגלית וכשמנסים לערוך אותם באלמנטור מתקבלת כניסה למצב בטוח או שלא ניתן להיכנס כלל, וגם אם מצליחים להיכנס, לא ניתן לשמור את השינויים. פתרון: 1. בעיה של תצוגת הפוסטים ברשימה: ייתכן שהבעיה נובעת מהגדרות CSS של אדמין שמוסטות לשמאל. ניתן לנסות לשנות את שפת האדמין לאנגלית כדי לראות אם זה מסדר את הבעיה. 2. בעיה בעריכה עם אלמנטור: ודא שאתה משתמש בהוראות מהמדריך שנשלח אליך. אם אתה רוצה לערוך ידנית עם אלמנטור, יש לבחור בעורך של וורדפרס. 3. בעיה במבנה הקישורים: WPML לא עובד עם מבנה קישורים 'פשוט'. יש לשנות את מבנה הקישורים לאחד המומלצים, כגון /%year%/%monthnum%/%postname%/. פרטים נוספים ניתן למצוא בדרישות המינימום של WPML.
אם הפתרונות הללו לא עוזרים או אם הם לא רלוונטיים עבורך מכיוון שהם עשויים להיות מיושנים או לא מתאימים למקרה שלך, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, מומלץ לבדוק את הבעיות הידועות, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של התבניות והתוספים.
100% of people find this useful.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
רקע הנושא:
יש לי אתר שבו תרגמנו מספר גדול מאוד של פוסטים מעברית לאנגלית. אני משתמש ב-WPML כדי לנהל את התרגומים. האתר שבו אני נתקל בבעיה הוא קישור נסתר.
תסמינים:
הפוסטים המתורגמים מעברית לאנגלית לא נראים ברשימת הפוסטים באנגלית. כשמנסים לערוך אותם באלמנטור, אני מקבל כניסה למצב בטוח או לא מצליח להיכנס כלל, וגם אם מצליחים להיכנס, לא ניתן לשמור את השינויים.
שאלות:
למה הפוסטים המתורגמים לא מופיעים ברשימת הפוסטים באנגלית?
למה אני לא יכול לערוך את הפוסטים המתורגמים באלמנטור?
למה אני מקבל כניסה למצב בטוח כשאני מנסה לערוך פוסטים באלמנטור?
לפי מה שאני רואה משמידע שצירפת על האתר שלך, פוסטים (Posts) מכוונים להיות מתורגמים. את זה אפשר לוודא ב WPML -> הגדרות -> תרגום סוגי פוסט. בברירת המחדל זה אמור להיות 'ניתן לתרגום' וכך אני רואה שזה אצלך.
תוכל לאשר את זה בבקשה?
אם אתה רוצה לערוך את התרגומים לאנגלית עם אלמנטור, אתה צריך לעקוב אחר ההוראות שלנו כאן.
שים לב, שבשביל זה, קודם כל, תצטרך לשכפל את הפוסט המקורי לתרגום ואז לתנק אותו מהליות משוכפל.
אם מה שהצעתי לא עזר, תן לי בבקשה כניסה לאתר שלך שאוכל לבדוק את הנושא. עדיף שתיתן לי כניסה לאתר סטייג'נג ולא לאתר שבאויר.
אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.
********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
מה שלומך?
אני שמח לעזור לך שוב!
להזכירך עזרתי לך בנושא דומה לפני יותר מחמש שנים.
ראה את הכרטיס מאז.
תודה על פרטי הכניסה.
לגבי בעיה א': "הפוסטים המתורגמים מעברית לאנגלית לא נראים ברשימת הפוסטים באנגלית."
אני לא יכול לראות את הבעיה או הזו או לא מבין למה התכוונת. כשאני נמצא בעמוד רשימת כל הפוסטים אני רואה את האפשרות להראות לפי שפות. כנראה בכלל ענייני CSS של אדמין (שלא נראה לי קשורים ל WPML) זה מוסט לשמאל. ראה תצלום מסך מוסט-לשמאל. הבעיה הזו של הסטיה שנגרמת בגלל CSS מסתדרת אם אני מחליף את שפת האדמין (בפרופיל משתמש) לאנגלית. ראה תצלום מסך רשימת-שפות-מסודרת.jpg.
לגבי בעיה ב': "כשמנסים לערוך אותם באלמנטור, אני מקבל כניסה למצב בטוח או לא מצליח להיכנס כלל, וגם אם מצליחים להיכנס, לא ניתן לשמור את השינויים."
אני יכול לראות את הבעיה הזו באתר שלך. אבל אתה בטוח שאתה נוקט בדרך המצויינת במדריך ששלחתי לך?
בדקתי שני פוסטים ואני יכול לראות בעורך התרגום של WPML הוא זה מכוון לעבוד. ראה תצלום מסך העורך-של-WPML.jpg. במקרה שרוצים לערוך ידנית עם אלמנטור צריך לבחור את העורך של וורדפרס.
בנוסף, ואני חושד שזו הבעיה העיקרית, מבנה הקישורים באתר שלך מכוון ל 'פשוט'. ראה תצלום מסך מצורף מבנה-פשוט. WPML לא עובד עם מבנה זה. אתה אמור להחליף את זה. כמעט כל אפשרות אחרת אמורה לעבוד. למשל /%year%/%monthnum%/%postname%/. אנחנו כותבים על זה בדרישות המינימום שלנו. https://wpml.org/home/minimum-requirements/#permalinks