דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה:
הלקוח רוצה לשנות ניסוחים בשפת המקור (עברית) באתר ווקומרס שלו, כגון שינוי המחרוזת 'שם משתמש או כתובת אימייל' ל'כתובת אימייל' בעמוד התחברות.
פתרון:
1. נווט אל WPML -> Strings Translation.
2. בצע חיפוש למחרוזת המקורית באנגלית "Username or email address".
3. ערוך את התרגום לעברית והוסף רק "כתובת אימייל".
4. שמור את השינויים.
למידע נוסף, בקר במדריך לתרגום מחרוזות בכאן.
אם הפתרון הזה אינו רלוונטי עבורך, מכיוון שהוא עשוי להיות מיושן או שאינו מתאים למקרה שלך, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, מומלץ לבדוק את הנושאים הידועים בקישור זה, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של הערכות והתוספים.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל תגובה 1, יש ל 0קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני חודש 1, שבוע 1.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
מרץ 3, 2025 at 10:28 pm #16771063

yossefe

רקע הנושא:
אני בונה כעת אתר ווקומרס ובמהלך הרכישה והאיזור האישי באתר יש ניסוחים בשפת המקור (עברית) שאני רוצה לשנות. לדוגמה, בעמוד התחברות לאתר קישור נסתר יש שדה עם המילים 'שם משתמש או כתובת אימייל' ואני רוצה לשנות את זה ל'כתובת אימייל'.

תסמינים:
ניסוחים בשפת המקור (עברית) באתר שאני רוצה לשנות.

שאלות:
איך עושים את זה בעזרת wpml?

מרץ 4, 2025 at 10:29 am #16773025

Itamar
תומך

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

הי,

ערכתי ניסיון באתר הניסיונות שלי בעברית והצלחתי להגיע לתוצאה שאתה מבקש להשיג. זה מה שעשיתי.

1. הלכתי ל WPML -> Strings Translation.
2. ביצעתי חיפוש ל "Username or email address" (שזו המחרוזת המקורית מווקומרס באנגלית.)
3. ערכתי את התרגום בעברית והוספתי רק "כתובת אימייל".
4. שמרתי את השינויים.

בדקתי וזה עבד. ראה את תצלומי המסך המצורפים.
יש לנו תיעוד נרחב באתר שלנו עם מדריכים רבים איך לעבוד עם WPML.
בדוק בבקשה את המדריך שקשור ל Strings Translation.
https://wpml.org/he/%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%93/%d7%94%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94/%d7%aa%d7%a8%d7%92%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%96%d7%95%d7%aa/

במידה ואתה צריך עזרה נוספות באותו נושא, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתף איתי את אינפורמציית הדיבוג שלך (debug information). המידע הזה נותן לי לראות עם איזו ערכת עיצוב ופלאגינים אתה משתמש ומה הגרסאות שלהם. כמו כן, בעזרת המידע הזה אוכל לדעת יותר על מבנה השרת שלך ועוד נתונים לגבי WPML. תוכל לקרוא עוד על כיצד לצרף את המידע הזה בקישור הבא:
https://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/

בברכה,
איתמר.

תרגום-מחרוזת-שם-משתמש.jpg
כתובת-אימייל.jpg