בַּיִת›תמיכה›תמיכה בעברית›[נפתר] שלום רב, בתפריט הראשי בשפה הצרפתית בלבד "נעלמה" הלשונית להשכרה (A Louer) ראה ציל
[נפתר] שלום רב, בתפריט הראשי בשפה הצרפתית בלבד "נעלמה" הלשונית להשכרה (A Louer) ראה ציל
השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.
Problem:
בתפריט הראשי בשפה הצרפתית בלבד "נעלמה" הלשונית להשכרה (A Louer). הקטגוריה להשכרה מופיעה בעברית ואנגלית ולא מופיעה בצרפתית.
Solution:
הפריט בטעות הוסר מהתפריט בצרפתית. תוכל לבדוק את זה בעיצוב -> תפריטים ואז ערוך את התפריט בצרפתית ובדוק אם הפריט נמצא שם. במקרה ה הוא היה חסר. הוספה שלו בחזרה לתפריט ושמירת השינויים פתרה את הבעיה.
אם נראה לך שהכל בסדר, תו לי בבקשה כניסה לאתר שלך על מנת שאבדוק את הבעיה. עדיף שתיתין לי כניסה לאתר פיתוח\סטייג'ינג ולא לאתר שבאויר.
במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/