דלג על ניווט

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

תגיות: ,

נושא זה מכיל 62 תגובות, יש ל 3קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 5 חודשים, שבוע 1.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
יוני 4, 2024בְּ- 8:15 am #15700094

Shahar Aharoni

היי איתמר
תודה רבה על המענה.
יכול בבקשה להסביר לי את התמונה המצורפת?
ז"א למה החשבון שלי מראה לי יתרה כזאת?

אז אני מבין שאתם בודקים מהצד שלכם למה זה תקוע?
אני מעוניין להריץ תרגום אוטומטי על כל מה שלא תרגמנו \ בדקנו \ תיקנו בצורה ידנית עד כה.
זה פשוט לוקח יותר מדי זמן. אני רוצה שזה יתורגם אוטומטי לכל האתר, בקרדיט אחד ולא בעלות 2 קרדיטים.
אחרי שזה יהיה באוויר בגירסתו באנגלית, אני אעבור ואתקן (ויהיה הרבה מה לתקן כי התרגום האוטומטי עם מלא שגיאות).
אנחנו מנסים כבר המון זמן לעשות את זה, אבל כל פעם נתקלים במכשולים ובעבודה שלא נגמרת על הנושא הזה ועל תיקוני שגיאות, האטת האתר עד כדי קריסתו, תשלומים ומסלולים לא ברורים, ועוד.

מודה לך על הבדיקה והעזרה. הייתי מבקש ממכם להריץ את התרגום על כל האתר, אבל מעדיף שיהיה מול זמיר במקרה ויש לו שאלות או החרגות.

תודה רבה
שחר

04.06.2024_11.08.36_REC.png
יוני 4, 2024בְּ- 9:36 am #15700739

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

אני עדיין מתייעץ עם התומך הבכיר שלנו בנושא.

במידת הצורך, אני רוצה לבקש את רשותכם לקחת העתק של האתר. אני רואה שהפלגין All-in-One WP Migration כבר מותקן אז אני יכול להשתמש בו.

האם אתם מאשרים?

איתמר.

יוני 4, 2024בְּ- 5:31 pm #15703856

Itamar
Supporter

שלום לשחר וזמיר.

ניסיתי להכנס לאתר שלכם ולבדוק כמה דברים שהתומך הבכיר שלנו הנחה אותי לבדוק. אבל הקישור לאדמין שעבד לי מוקדם יותר לא עובד עכשיו. כשני הולך ל: קישור נסתר יש רידרקשיין ל קישור נסתר.

אני צריך כניסה לאתר בבקשה.

כמו כן אני צריך את אישורכם לקחת העתק של האתר שאוכל להעביר את העניין לבדיקת התומכים הבכירים. אעשה זאת בעזרת התוסף All-in-One WP Migration שכבר ראיתי שמותקן באתר שלכם.

האם יש לי את רשותכם לעשות זאת?

אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
בברכה,
איתמר.

יוני 5, 2024בְּ- 5:20 am #15704780

Shahar Aharoni

היי איתמר
בוקר טוב
יש לך אישור לעשות מה שצריך ...
מבדיקה שאני ערכתי, ראיתי שיש לך יוזר. שלחתי לך איפוס סיסמה.
תעדכן אם אתה יכול להתחבר?

אם זה גישה אחרת, תכתוב לי פה ואבקש מזמיר שיעזור לנו.
תודה!
שחר

05.06.2024_08.08.29_REC.png
יוני 5, 2024בְּ- 7:49 am #15705399

Itamar
Supporter

הי שחר.

אני לא מסוגל להתחבר. זה בכלל לא האי-מייל שלי. זה בטח אי-מייל שזמיר יצר רק כדי ליצור משתמש. אני חושב שזמיר לא מקבל התראות על תגובות חדשות בכרטיס הזה. ניתן להפעיל התראות על תגובות בראש הכרטיס. ראה תצלום מסך מצורף. תראה לו את תגובתי הקודמת. שם מוסבר מה לו בסדר.

הודעה פרטית מופעלת לתגובה הבאה.

בברכה,
איתמר.

2024-06-05_10-47-42.jpg
יוני 5, 2024בְּ- 6:07 pm #15708493

Shahar Aharoni

היי איתמר
תודה.
טוב שיניתי את מה שביקשת בנוגע להתראות.
אז אתה רוצה שניצור לך יוזר? על איזה מייל?
אני מקווה שזמיר מקבל את ההודעות פה.

תודה,
שחר

יוני 6, 2024בְּ- 4:56 am #15709209

Shahar Aharoni

בוקר אור
תעדכנו בבקשה מה קורה עם זה?
העיקר חייבתם אותי עד עכשיו מעל 600$, הקרסתם לי את האתר מספר פעמים + האטתם לי אותו מאוד + השקעתי מספר ימי עבודה רק על לעבור על התרגומים, ועוד. רק בא להגיד איך זה נראה מהצד שלי, וכמה התהליך מייגע, ארוך, לא אינטואיטיבי, ומייאש.
אשמח אם מישהו יוכל סוף סוף להתחבר לאתר שלי ולראות מה קורה עם זה?!
אם אתם לא מסוגלים לתרגם את האתר, תגידו ונחפש פתרון אחר.

זה מקרה דחוף ואני מבקש שתתייחסו! זה כבר מעל חודש שאנחנו מנסים לתרגם ולא זזים עם זה!!
תודה,
שחר

יוני 6, 2024בְּ- 8:22 am #15709772

Itamar
Supporter

הי, שחר.

תודה, עכשיו יכולתי להכנס לאתר שלך. לא הצחלתי לעשות העתק שלו עם התוסף All-in-One WP Migration אז התקנתי את התוסף Duplicator Pro ואיתו הצלחתי לעשות העתק שלך האתר שלך. אחרי זה מחקתי את התוסף Duplicator Pro. העברתי את העניין לבדיקת התומכים הבכירים שלנו. אעדכן אותך כאן ברגע שתהיה תשובה מהם.

המקרה שאנחנו בודקים הוא למה יש 38 תרגומים שנותרו תקועים בתור התרגום. אנחנו יכולים לראות הודעות שגיאה בנוסח הבא ב WPML -> תמיכה -> עורך תרגום מתקדם -> יומני שגיאה.

WPML_PB_Handle_Custom_Fields::is_page_builder_page_filter(): Argument #2 ($post) must be of type WP_Post, null given, called in /home/israelgiftsco/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324 /home/israelgiftsco/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Shared/tm/class-wpml-pb-handle-custom-fields.php:25

החשד של התומך הבכיר שלנו, הוא שאילו מוצרים או פוסטים שהוסרו בכלל לא קיימים כבר באתר. משם הוא יתחיל את הבדיקה שלו.

רוב רובו של התוכן של האתר שלך כבר מתורגם לאנגלית. אבל ב WPML -> שפות -> שפות האתר, אתה סימנת את אנגלית שתהיה מוסתרת. ראה תצלום מסך מצורף אנגלית-מוסתרת.jpg.

למה שלא תציג את השפה האנגלית באתר שלך ותתחיל להרוויח ממכירת מוצרים גם בשפה זו?

מבחינת WPML, אני לא רואה מניעה שגורמת לך לעשות את זה. על מנת להציג את השפה האנגלית גש אל WPML -> שפות -> הסתר שפות, הורד את הסימון מאנגלית ולחץ על הכפתור שמור. ראה תצלום מסך מצורף הצג-אנגלית.jpg.

זמיר, לא רשום לקבל התראות. אתה יכול ליצור איתו קשר ולהסביר לו מה שהסברתי לך שצריך לעשות על מנת לקבל התראות באי-מייל על תגובות חדשות בכרטיס. אני גם אשלח לו עכשיו אי-מייל שאפנה ואסב את תשומת ליבו על מה שכתבתי כאן.

בברכה,
איתמר.

אנגלית-מוסתרת.jpg
הצג-אנגלית.jpg
יוני 6, 2024בְּ- 3:55 pm #15712530

Shahar Aharoni

היי איתמר
מה המצב?
יש חדש?

יוני 6, 2024בְּ- 4:00 pm #15712536

Itamar
Supporter

הי,

אני עדיין מחכה לתשובה מהתומכים הבכירים שלנו. המצב הוא שהעברתי את הטיפול אליהם ועכשיו הם צריכים לבדוק למה יש תרגומים תקועים באתר שלך.

ראית את תגובתי הקודמת? ממש רוב מכריע של התוכן באתר שלך כבר מתורגם לאנגלית ואין מבחינת WPML אין מניעה שתשחרר מלהיות שפה מוסתרת.

לידיעתך, אוכל לענות בחזרה במידה ויהיה תשובה מהתמכים הבכירים ביום ראשון.

סוף שבוע נעים,
איתמר.

יוני 7, 2024בְּ- 5:51 am #15713725

Shahar Aharoni

היי איתמר היקר
תודה על המענה.
רכשתי דומיין באנגלית, והכוונה היא לשלוח גולשים לכתובת.com ולא לאתר הקיים. ז"א אנחנו משכפלים לדומיין אחר.
זו הסיבה אנגלית מוסתרת למיטב הבנתי אלא אם זמיר אומר אחרת.
אודה לך אם תוכל לבדוק עם התומכים הבכירים לראות האם זה ניתן לתיקון?

ידוע לך למה על האתר שלי התרגום גרם לקריסה והאטה של האתר?

תודה רבה וסופ"ש נעים.
שחר

יוני 9, 2024בְּ- 5:20 am #15718788

Shahar Aharoni

שבוע טוב איתמר 🙂
יש התקדמות?
הצלחתם להעתיק את האתר שלי ולבדוק מה הבעיה?
זה פעם ראשונה שאתה נתקל בבעיה כזו?

תודה,
שחר

יוני 9, 2024בְּ- 6:05 am #15718795

Itamar
Supporter

שבוע טוב, שחר.

הצלחנו להתיק את האתק שלך. העברתי את הנושא לבדיקת התומכים הבכירים. עוד אין תשובה מהתמוכים הבכירים שלנו. אעדכן אותך כשתיהיה.

המקרה שאנחנו בודקים הוא למה יש 38 תרגומים שנותרו תקועים בתור התרגום. אנחנו יכולים לראות הודעות שגיאה בנוסח הבא ב WPML -> תמיכה -> עורך תרגום מתקדם -> יומני שגיאה.

WPML_PB_Handle_Custom_Fields::is_page_builder_page_filter(): Argument #2 ($post) must be of type WP_Post, null given, called in /home/israelgiftsco/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324 /home/israelgiftsco/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Shared/tm/class-wpml-pb-handle-custom-fields.php:25

החשד של התומך הבכיר שלנו, הוא שאילו מוצרים או פוסטים שהוסרו בכלל לא קיימים כבר באתר.

תודה על ההסבר מדוע אתה מסתיר את אנגלית. הבנתי.

בברכה,
איתמר.

יוני 9, 2024בְּ- 11:05 am #15719265

Shahar Aharoni

היי איתמר
שבוע טוב ומבורך
אם יש לכם חשד למוצרים לא קיימים או מוצרים בעייתים, אשמח לבדוק את זה מהצד שלי.
אני מחכה לעדכון... מקווה שתוכלו לסדר את זה 🙁

תודה
שחר

יוני 9, 2024בְּ- 11:09 am #15719285

Shahar Aharoni

היי איתמר
יש לי מכר שטוען שעשה המון אתרים עם WPML.
הוא כתב לי ככה:
"תבדוק שאין לך טבלה שבורה במסד נתונים. קרה לי פעם באיזה אתר ישן שטבלה נשברה וכל ה אינדקסים התחרפנו וזה עשה המון צרות באתר.
אם יש לך cpanel יש אופציה לעשות בדיקה למסד נתונים."

יש אפשרות?

תודה,
שחר