זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
נושא זה מכיל 62 תגובות, יש ל 3קולות.
עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 5 חודשים, שבוע 1.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
יוני 4, 2024בְּ- 8:15 am #15700094 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר אז אני מבין שאתם בודקים מהצד שלכם למה זה תקוע? מודה לך על הבדיקה והעזרה. הייתי מבקש ממכם להריץ את התרגום על כל האתר, אבל מעדיף שיהיה מול זמיר במקרה ויש לו שאלות או החרגות. תודה רבה |
יוני 4, 2024בְּ- 9:36 am #15700739 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, אני עדיין מתייעץ עם התומך הבכיר שלנו בנושא. במידת הצורך, אני רוצה לבקש את רשותכם לקחת העתק של האתר. אני רואה שהפלגין All-in-One WP Migration כבר מותקן אז אני יכול להשתמש בו. האם אתם מאשרים? איתמר. |
יוני 4, 2024בְּ- 5:31 pm #15703856 | |
Itamar Supporter
שלום לשחר וזמיר. ניסיתי להכנס לאתר שלכם ולבדוק כמה דברים שהתומך הבכיר שלנו הנחה אותי לבדוק. אבל הקישור לאדמין שעבד לי מוקדם יותר לא עובד עכשיו. כשני הולך ל: קישור נסתר יש רידרקשיין ל קישור נסתר. אני צריך כניסה לאתר בבקשה. כמו כן אני צריך את אישורכם לקחת העתק של האתר שאוכל להעביר את העניין לבדיקת התומכים הבכירים. אעשה זאת בעזרת התוסף All-in-One WP Migration שכבר ראיתי שמותקן באתר שלכם. |
יוני 5, 2024בְּ- 5:20 am #15704780 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר אם זה גישה אחרת, תכתוב לי פה ואבקש מזמיר שיעזור לנו. |
יוני 5, 2024בְּ- 7:49 am #15705399 | |
Itamar Supporter
הי שחר. אני לא מסוגל להתחבר. זה בכלל לא האי-מייל שלי. זה בטח אי-מייל שזמיר יצר רק כדי ליצור משתמש. אני חושב שזמיר לא מקבל התראות על תגובות חדשות בכרטיס הזה. ניתן להפעיל התראות על תגובות בראש הכרטיס. ראה תצלום מסך מצורף. תראה לו את תגובתי הקודמת. שם מוסבר מה לו בסדר. הודעה פרטית מופעלת לתגובה הבאה. בברכה, |
יוני 5, 2024בְּ- 6:07 pm #15708493 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר תודה, |
יוני 6, 2024בְּ- 4:56 am #15709209 | |
Shahar Aharoni |
בוקר אור זה מקרה דחוף ואני מבקש שתתייחסו! זה כבר מעל חודש שאנחנו מנסים לתרגם ולא זזים עם זה!! |
יוני 6, 2024בְּ- 8:22 am #15709772 | |
Itamar Supporter
הי, שחר. תודה, עכשיו יכולתי להכנס לאתר שלך. לא הצחלתי לעשות העתק שלו עם התוסף All-in-One WP Migration אז התקנתי את התוסף Duplicator Pro ואיתו הצלחתי לעשות העתק שלך האתר שלך. אחרי זה מחקתי את התוסף Duplicator Pro. העברתי את העניין לבדיקת התומכים הבכירים שלנו. אעדכן אותך כאן ברגע שתהיה תשובה מהם. המקרה שאנחנו בודקים הוא למה יש 38 תרגומים שנותרו תקועים בתור התרגום. אנחנו יכולים לראות הודעות שגיאה בנוסח הבא ב WPML -> תמיכה -> עורך תרגום מתקדם -> יומני שגיאה. WPML_PB_Handle_Custom_Fields::is_page_builder_page_filter(): Argument #2 ($post) must be of type WP_Post, null given, called in /home/israelgiftsco/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324 /home/israelgiftsco/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Shared/tm/class-wpml-pb-handle-custom-fields.php:25 החשד של התומך הבכיר שלנו, הוא שאילו מוצרים או פוסטים שהוסרו בכלל לא קיימים כבר באתר. משם הוא יתחיל את הבדיקה שלו. רוב רובו של התוכן של האתר שלך כבר מתורגם לאנגלית. אבל ב WPML -> שפות -> שפות האתר, אתה סימנת את אנגלית שתהיה מוסתרת. ראה תצלום מסך מצורף אנגלית-מוסתרת.jpg. למה שלא תציג את השפה האנגלית באתר שלך ותתחיל להרוויח ממכירת מוצרים גם בשפה זו? מבחינת WPML, אני לא רואה מניעה שגורמת לך לעשות את זה. על מנת להציג את השפה האנגלית גש אל WPML -> שפות -> הסתר שפות, הורד את הסימון מאנגלית ולחץ על הכפתור שמור. ראה תצלום מסך מצורף הצג-אנגלית.jpg. זמיר, לא רשום לקבל התראות. אתה יכול ליצור איתו קשר ולהסביר לו מה שהסברתי לך שצריך לעשות על מנת לקבל התראות באי-מייל על תגובות חדשות בכרטיס. אני גם אשלח לו עכשיו אי-מייל שאפנה ואסב את תשומת ליבו על מה שכתבתי כאן. בברכה, |
יוני 6, 2024בְּ- 3:55 pm #15712530 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר |
יוני 6, 2024בְּ- 4:00 pm #15712536 | |
Itamar Supporter
הי, אני עדיין מחכה לתשובה מהתומכים הבכירים שלנו. המצב הוא שהעברתי את הטיפול אליהם ועכשיו הם צריכים לבדוק למה יש תרגומים תקועים באתר שלך. ראית את תגובתי הקודמת? ממש רוב מכריע של התוכן באתר שלך כבר מתורגם לאנגלית ואין מבחינת WPML אין מניעה שתשחרר מלהיות שפה מוסתרת. לידיעתך, אוכל לענות בחזרה במידה ויהיה תשובה מהתמכים הבכירים ביום ראשון. סוף שבוע נעים, |
יוני 7, 2024בְּ- 5:51 am #15713725 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר היקר ידוע לך למה על האתר שלי התרגום גרם לקריסה והאטה של האתר? תודה רבה וסופ"ש נעים. |
יוני 9, 2024בְּ- 5:20 am #15718788 | |
Shahar Aharoni |
שבוע טוב איתמר 🙂 תודה, |
יוני 9, 2024בְּ- 6:05 am #15718795 | |
Itamar Supporter
שבוע טוב, שחר. הצלחנו להתיק את האתק שלך. העברתי את הנושא לבדיקת התומכים הבכירים. עוד אין תשובה מהתמוכים הבכירים שלנו. אעדכן אותך כשתיהיה. המקרה שאנחנו בודקים הוא למה יש 38 תרגומים שנותרו תקועים בתור התרגום. אנחנו יכולים לראות הודעות שגיאה בנוסח הבא ב WPML -> תמיכה -> עורך תרגום מתקדם -> יומני שגיאה. WPML_PB_Handle_Custom_Fields::is_page_builder_page_filter(): Argument #2 ($post) must be of type WP_Post, null given, called in /home/israelgiftsco/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324 /home/israelgiftsco/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Shared/tm/class-wpml-pb-handle-custom-fields.php:25 החשד של התומך הבכיר שלנו, הוא שאילו מוצרים או פוסטים שהוסרו בכלל לא קיימים כבר באתר. תודה על ההסבר מדוע אתה מסתיר את אנגלית. הבנתי. בברכה, |
יוני 9, 2024בְּ- 11:05 am #15719265 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר תודה |
יוני 9, 2024בְּ- 11:09 am #15719285 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר יש אפשרות? תודה, |