דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

Problem:

אין רווח בין הדגל ללשונית ברירת השפות כך שהדגל דורס את הלשונית, התופעה במובייל בלבד

Solution:

הבעיה קשורה לערכת העיצוב Houzez. יש לה בעיית תאימות ספציפית בתפריט מובייל. הבעיה היתה קורת גם אם WPML לא היה מותקן והשפה של האתר היתה עברית. בכל מקרה הינה מה שצריך לעשות על מנת לתקן את הבעיה.

1. גש לעיצוב -> התאמה אישית -> CSS מותאם.

2. הוסף את קוד ה CSS הבא.

:lang(he-IL) a.nav-link {
    text-align: right;
}

3. לחץ על "פרסום".

זה אמור לסדר את הבעיה.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

תגיות: 

נושא זה מכיל 4 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי יוסי רדושינסקי לפני שנה 1, 8 חודשים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
אפריל 22, 2023בְּ- 4:55 pm #13521805

יוסי רדושינסקי

אין רווח בין הדגל ללשונית ברירת השפות כך שהדגל דורס את הלשונית, התופעה במובייל בלבד ראה תמונה מצורפת !

IMG_20230413_093346.jpg
אפריל 23, 2023בְּ- 9:18 am #13522767

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

אני יכול לראות את הבעיה הזו באתר שלך. זו ככל הנראה אינה בעיה שנובעת מ WPML אלה מהגדרת CSS של ערכת העיצוב בה אתה משתמש או בגלל הגדרות CSS אחרות שהגדרת אשר מתנגשות עם יישור הטקסט לימין כמו שזה צריך להיות בעברית.

אם WPML ותוספיה אינם מעודכנים לגרסתם האחרונה, מה שאתה יכול לעשות זה לעדכן את התובספים שלנו ורלאות אם זה עוזר בכל זאת. במדריך הבא תוכל לקרוא כיצד לעדכן את WPML.

https://wpml.org/he/faq/%d7%9b%d7%99%d7%a6%d7%93-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%aa-wpml/

תמיכה בעינייני CSS היא, במקרה זה, מחוץ לתחום פורום התמיכה שלנו. אך בכל זאת אנסה לעזור אם לא הסתדרת.

במידה ואתה צריך עזרה נוספות ממני, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתף איתי את אינפורמציית הדיבוג שלך (debug information)? המידע הזה נותן לי לראות עם איזו ערכת עיצוב ופלאגינים אתה משתמש ומה הגרסאות שלהם

.כמו כן, בעזרת המידע הזה אוכל לדעת יותר על מבנה השרת שלך ועוד נתונים לגבי WPML.

תוכל לקרוא עוד על כיצד לצרף את המידע הזה בקישור הבא:
https://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/

בברכה,
איתמר.

אפריל 23, 2023בְּ- 9:54 am #13522885

יוסי רדושינסקי

תודה איתמר, אם css אז הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה הצוות של טפסי נינג'ה שהוסיף כל מיני הגדרות כדי ליישר אלמנטים של הטפסים שלהם בהתאם לשפה. תוכל בבקשה לראות איך אתה עוזר בזאת ? תודה רבה איתמר ואחלה יום ! יוסי רדושינסקי

אפריל 23, 2023בְּ- 11:50 am #13523119

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי, יוסי!

תודה על פרטי הדיבוג של האתר שלך. אני לא רואה איך העניין הזה קשור לטפסי נינג'ה. הוא קשור לערכת העיצוב שלך Houzez. יש לה בעיית תאימות ספציפית בתפריט מובייל. הבעיה היתה קורת גם אם WPML לא היה מותקן והשפה של האתר היתה עברית. בכל מקרה הינה מה שאתה צריך לעשות על מנת לתקן את הבעיה.

1. גש לעיצוב -> התאמה אישית -> CSS מותאם.

2. הוסף את קוד ה CSS הבא.

:lang(he-IL) a.nav-link {
    text-align: right;
}

3. לחץ על "פרסום".

זה אמור לסדר את הבעיה.

בברכה,
איתמר.

אפריל 23, 2023בְּ- 2:34 pm #13523347

יוסי רדושינסקי

My issue is resolved now. Thank you! very much !!!!!