דלג לתוכן דלג לסרגל צד

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 - -
16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 - -

אזור זמן של התומך: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

תגיות: 

נושא זה מכיל 5 תגובות, יש ל 1 קול.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני חודש 2, שבוע 3.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
2 בפברואר 2026 ב-13:28 #17783975

dealL

Hi Im unable to to translate text with error: Failed approving translations for the following posts: בזק- נחושת- 100MB (From עברית To רוסית) בזק- נחושת- 100MB (From עברית To ערבית) בזק- פייבר- 300MB (From עברית To רוסית) בזק- פייבר- 300MB (From עברית To ערבית) בזק פייבר- 1,000MB- ב-99 ש"ח ל-6 חודשים! (From עברית To רוסית) בזק פייבר- 1,000MB- ב-99 ש"ח ל-6 חודשים! (From עברית To ערבית) הוט פייבר - 2,000MB (From עברית To רוסית) הוט פייבר - 2,000MB (From עברית To ערבית) פרטנר פייבר - 1,00MB + מחיר היכרות (From עברית To רוסית) פרטנר פייבר - 1,00MB + מחיר היכרות (From עברית To ערבית) סלקום 20% הנחה בלילה (From עברית To רוסית) סלקום 20% הנחה בלילה (From עברית To ערבית) YES - yes plus ULTIMATE (From עברית To רוסית) YES - yes plus ULTIMATE (From עברית To ערבית)

also when i check the translation is delets the icon list of elementor

Please advise

2 בפברואר 2026 ב-14:29 #17784384

dealL

Another thing when i setted up the _elemenetor_data field it basically crashed my website when im activating it it works again...

3 בפברואר 2026 ב-10:31 #17786938

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

שפות: עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

הי,

אני אמשיך לעזור לך בכרטיס זה. קודם אבדוק את הבעיה שלא ניתן לאשר תרגומים אוטומטיים. תן לי בבקשה פרטי כניסה עם משתמש אדמין לאתר שלך ותגיד לי לאיםה ללכת כדי לראות את הבעיה.

על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי.

זה יהיה נהדר אם תוכל לשתף סירטון שמראה את הבעיה כשאתה מנסה לשמור את העמודים. בשביל זה אתה יכול להשתמש בשירות החינמי של Komodo.קישור נסתר

תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

3 בפברואר 2026 ב-13:38 #17788074

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

הי ותודה על פרטי הכניסה לאתר הסטייג'ניג שלך.

בכרטיס זה אעזור לך עם הבעיה של אישור התרגומים.

באתר הסטייג'ינג שלך אני לא יכול לראות את הבעיה. אני לא מקבל את הודעת השגיאה כמו שהראת בתצלום המסך ששיתפת כשפתחת את הכרטיס הזה. אני הולך ל WPML -> Translations ושם מאשר בבת אחת את כל התרגומים ומקבל הודעה שזה עבד כראוי. ראה תצלום מסך מצורף. עכשיו המסך לא מכיל יותר מוצרים מחכים לאישור תרגום. ראה תצלום מסך מצורף.

אם הבעיה עדיין קורת לך באתר פרודקשיין, אז תלך בבקשה לאיזור פתרון הבעיות של WPML ותנסה את האפשרויות הבאות.

1. צור גיבוי של האתר.

2. גש ל WPML -> תמיכה -> פתרון בעיות (קישור).

3. לחץ על האפשרויות הבאות. לחץ על כל אפשרות בתורה וחכה שהפעולה תסתיים.

- 'Clear the cache in WPML'

- 'Remove ghost entries from the translation tables'

- 'Fix element_type collation'

- 'Fix WPML tables collation'

- 'Synchronize local job ids with ATE jobs'

- 'Synchronize translators and translation managers with ATE'

- 'Set language information'

*** Please make a backup of your database before using this.***

לגבי נושאים אחרים שהעלת פה. הבן בבקשה שזה מאוד קשה לעזור עם מספר בעיות באותו כרטיס. זה יכול להיות מאוד מבלבל עבורך ועבורי. אז אודה לך אם תפתחת כרטיס נפרד לגבי כל סוג בעיה אחרת שיש לך.

בנוסף שאלת לגבי חלוקת קרדיטים בין אתרים שונים. על כך ץוכל לקרוא כאן.
https://wpml.org/documentation/automatic-translation/automatic-translation-subscription-for-multiple-sites/

בברכה,
איתמר.

2026-02-03_15-22-10.jpg
2026-02-03_15-26-23.jpg
3 בפברואר 2026 ב-16:49 #17789059

dealL

היי תודה כנראה היה משהו רק בסביבת הלייב, יש כמה בעיות כמו שציינתי נגיד דוגמא במוצרים צירפתי תמונה כל המידע כאן ריק והוא אמור להיות מתורגם בנוסף נוצרו כפילויות לכל הקטגוריות אני אשמח שנשאר בכרטיס תמיכה אחד ולא נפתח 5 כרטיסי תמיכה שונים אכתוב כאן את כל השגיאות שעדין פתוחות:

היי תודה על המענה, יש כמה וכמה בעיות בתוסף יש לי מוצרים עם שדות acf שבעת תרגום התוסף לא מתארגם אותם אפילו שהותקן ההרחבה לacf הוא בעצם משאיר את השדות הללו ריקים לגמרי

אותו קונספט קורה לי עם קטגוריות, מוצרים, תגיות וסינונים הוא בעצם מייצר סינון חדש פשוט לשפה חשבתי שהתרגום פשוט מתבצע ולא מייצר לי אובייקט חדש לכל אחד מהם עבור כל שפה. לדוגמא מוצרים מקטגוריית אינטרנט הכל שוכפל 3 פעמים גם הקטגוריה (היא עדין נשארה בעברית) גם המותג (נשאר בעברית) וגם המוצר אשר רוב הפרטים בו לא תורגמו כלל

יש המון מילים שלא מתורגמים אוטומטית בצורה תקינה כמו נגיד המילה סלקום בעברית ורוסית היא תורגמה לcellcom באנגלית. בקשר לערבית המספרים מופיעים כספרות אנגליות ולא ספרות ערביות

Screenshot 2026-02-03 at 6.47.14 PM.png
3 בפברואר 2026 ב-18:15 #17789311

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

הי,

לא הבנתי אם הבעיה הראשונית של אי יכולת לפרסם תרגומים שחיכו לביקורת נפתרה גם באתר לייב או שאתה עדיין צריך עזרה איתה. תוכל בבקשה לאשר שהיא נפתרה?
אעבור לנושא הבא רק כשאדע אם הבעיה הזו נפתרה.
סליחה, אבל לקפוץ מנושא לנושא באותו כרטיס זה מאוד מקשה על העבודה.
אני מקווה שתוכל לקבל את זה בהבנה.

תודה,
איתמר.

הנושא '[סגור] Arabic and Russian Translation isnt working and hiding the list icons of elementor' סגור לתגובות חדשות.