דלג על ניווט

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 - -
14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 - -

אזור זמן של תומך: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

נושא זה מכיל 15 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 10 חודשים, 3 שבועות.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
פברואר 26, 2024בְּ- 4:30 pm #15345413

harelM

האתר עוד בפיתוח
לדוגמא בתמונה הזאת האתר נמצא על התרגום בעברית ועדיין הסל קניות הצף באנגלית , וכשלוחצים על add to cart זה מעביר לעמוד באנגלית (בעבר הסל הופיע בעברית לזמן קצר ועכשיו מופיע רק באנגלית)
כנל לגבי הfooter באתר
בתחילת השימוש בפלאגין הפוטר היה מתורגם ועכשיו מופיע רק באנגלית

Screenshot 2024-02-26 at 18.28.49-min.png
Screenshot 2024-02-26 at 18.23.23-min.png
פברואר 26, 2024בְּ- 4:55 pm #15345573

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

ייתכן שהסיבה לכך היא מכיוון שדרישות המינימום של התקנת הוורדפרס שלך אינן עומדות בדרישות המינימום של WPML. כשאני מסתכל באינפורמציית הדיבוג (debug info) שצירפת אני יכול לראות ש WP Memory Limit באתר שלך עומד על 40M.

דרישות המינימום שלנו הן להלן:
- PHP 7 ומעלה (זה בסדר בהתקנה שלך).

- WP Memory Limit 128MB ויותר אם ניתן.

- MySQL 5.6 ומעלה.

תוכל לקרוא בפירוט על כך בקישור הבא.
קישור נסתר

האם זה אפשרי מבחינתך לשנות את דרישות המנימום האלו?

ייתכן שתצטרך לפנות לשם כך לחברת האיחסון של האתר שלך. מה שנראה לי שקשור לעניין שלך פה זה עניין ה WP Memory Limit. אתה יכול לנסות לפתור את זה בעצמך לפני שאתה פונה לחסרת האיחסון. הדרך לעשות זאת זה באמצעות הקובץ wp-config.php בהתקנת האתר שלך. הוסף את השורות הבאות בקובץ זה.

/** Memory Limit */
define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');
define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '256M' );

הוסף אותן לפני השורה הבאה:

/* That's all, stop editing! Happy blogging. */

האם תוכל לבצע את השינויים האלה ולראות אם זה עוזר?

בנוסף גם זכור לנקות את הקאשינג (ועדיף לבטל אותו בכלל בזמו פיתוח האתר) כדי שתראה אם השינויים נכנסו לתוקף.

אם אחרי זה הבעיה עדיין לא נתפרה, תן לי בבקשה כניסה לאתר שלך שאוכל לבדוק את הבעיה.

אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. בבקשה פרט את הצעדים שעלי לקחת על מנת לראות את הבעיה.

תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

פברואר 27, 2024בְּ- 8:32 am #15347612

Itamar
Supporter

הי, ותודה על פרטי הכניסה.

אבל משהו לא נכון בפרטי האדמין של וורדפרס. ראה תצלום מסך מצורף.

תוכל בבקשה לעדכן את הפרטים בהודעה הפרטית? (באפשרותך לערוך אותה שוב.)

הינה כמה דברים ששמתי לב שיכולים לגרום לבעיה.

א. אתה כתבת: "לדוגמא בתמונה הזאת האתר נמצא על התרגום בעברית ועדיין הסל קניות הצף באנגלית."

נראה שמה שלא מתורגם הוא מחרוזות כמו View Cart ו Checkout. מחרוזות מ WPML -> תרגום מחרוזות, לא ישלחו באופן אוטומטי לתרגום האוטומטי. עליך לשלוח אותם בעצמך או לתרגם אותן ידנית. תוכל לקרוא על איך לתרגם מחרוזות באופן אוטומטי כאן.

https://wpml.org/documentation/automatic-translation/automatically-translate-strings-with-wpml/

המדריך הכללי שלנו לתרגום מחרוזות הוא כאן:

https://wpml.org/documentation/getting-started-guide/string-translation/

ב. בדקתי את מידע הדיבוג שצירפת לכרטיס זה ושמתי לב שאתה משתמש בווקומרס אבל לא הפעלת את התוסף גישור שלנו WooCommerce Multilingual & Multicurrency. כשמשתמשים עם WPML וווקומרס חייבים להפעיל את התוסף גישור. יכול להיות שחלק מהבעיה היא שבטעות כיבית את התוסף הזה או מהתחלה לא השתמשת בו. אנא התקן אותו והגדר אותו על פי המשריך שלנו כאן.

https://wpml.org/documentation/related-projects/woocommerce-multilingual/

ג. מה שיכול להיות קשור לבעיית הפוטר וטוב כמידע כללי,זה לעקוב אחרי המדריך שלנו לעבודה עם FLATSOME, ערכת העיצוב בה אתה משתמש.

https://wpml.org/documentation/theme-compatibility/create-multilingual-websites-using-flatsome-and-wpml/

תוכל בבקשה לנסות את הצעותיי ולאות אם זה עוזר?

בברכה,
איתמר.

2024-02-27_10-06-58.jpg
פברואר 27, 2024בְּ- 8:46 am #15347742

Itamar
Supporter

ד. בנוסף למה שכבר כתבתי בהודעה הקודמת, גם שמתי לב שבקובץ wp-config.php לא הוספת את הקוד שהצעתי. יכולתי לראות את זה על זה שהתחברתי עם FTP. אולי הוספת באתר הראשי אבל לא בסייג'ינג...

פברואר 28, 2024בְּ- 9:45 am #15352851

harelM

היי איתמר תודה רבה על המענה עדכנו את פרטי ההתחברות בהודעה הראשונה וערכנו את ההודעה נשמח שתבדוק ותעדכן אם עובד רשמתי גם בהודעה שהכנסנו את הקוד בקובץ wp-confige-sample

פברואר 28, 2024בְּ- 12:57 pm #15353980

Itamar
Supporter

הי,

ראשית, אני שמח שהפעלת WooCommerce Multilingual & Multicurrency פתרה חלק ניכר מהבעיה. אבל חשוב מאוד גם להבין מה איך עובדים עם WPML וווקומרס ולקרוא את המדריך שלנו כאן.

https://wpml.org/documentation/related-projects/woocommerce-multilingual/

אני מצטער אבל שוב אני נתקל בכמה בעיות שמונעות ממני להמשיך בעזרה.

א. אני מצטער אם לא הייתי ברור מספיק. איכן שאיני יכול להכנס זה לבק-אנד של וורדפרס. כלומר לניהול האתר. אני מנסה את הכתובת הזו ושוב נתקל באותו הודעת שגיאה ששם המשתמש אינו נכון.

קישור נסתר

הפרטים שהזנת לעבור את חסימת השרת (Server protection details) נכונים ואני יכול להמשיך. פרטי ה FTP גם נכונים ואני יכול להתחבר עם FTP לאתר. אבל איני מצליח להכנס לניהול הוורדפרס. הפרטים בהודעה הפרטית הקודמת לא שונו. אני רואה שהוספת תצלום מסך, אך הוא אינו מוסיף את פרטי הכניסה לוורדפרס אותם אני צריך. אתה מצרף בתצלום המסך את הפרטים שכבר בכל מקרה יש לי.

ב. כתבת: "הכנסנו את הקוד גם ב wp-config-sample.php"

להכניס את הקוד שצירפתי להגדלת הזיכרון (WP Memory Limit) בקובץ wp-config-sample.php לא יגרום לשום שינוי מכיוון שזהו קובץ דוגמה. יש להכניס את הקוד לקובץ ה wp-config.php ולשמור את השינויים. זה לא משהו שהוא ספציפי ויפתור בעייה של WPML. הגדלת הזיכרון (WP Memory Limit) של וורדפרס זה משהו שרוב ערכות בעיצוב והתוספים הגדולים מבקשים. למעשה אילו גם דרישות בסיסיות של וורדפרס. לדוגמה, תוכל לקרוא על זה גם בקישור הבא.

קישור נסתר

בכל מקרה, התחברתי עם FTP לאתר סטייג'ינג שלך (קישור נסתר) ובדקתי את שני הקבצים: wp-config-sample.php ו wp-config.php. הקו הזה לא נמצא שם. אז הוספתי אתו למענך. ראה תצלום מסך added-wp-memory.jpg. זה לכשעצמו יעזור באופן כללי אבל לא בהכרח יפתור כרגע את בעיית התרגומים.

ג. כתבת: "אך שאר התרגום בעמוד הבית עדיין לא עובד ( כשנכנסים לערוך את התרגום נראה שהכל תורגם אך לא נראה)"

אני יכול לראות את הבעיה הזו. חלק מהמחרוזות לא מתורגמות. לדוגמה:
FEATURED PRODUCTS

WELCOME!

sign up for newsletter get 10% off

ABOUT

THE GALLERY

וגם הפוטר לא מתורגם. האם כל זה נכון?

האם עברת על המדריך שלנו לעבודה עם FLATSOME?

https://wpml.org/documentation/theme-compatibility/create-multilingual-websites-using-flatsome-and-wpml/

שים לב! יש לנו כמה בעיות ידועות עם ערכת העיצוב הזה. תוכל לראות את כולן פה.

https://wpml.org/documentation/theme-compatibility/create-multilingual-websites-using-flatsome-and-wpml/#known-issues

מעבר לזה אם המידע עדיין לא עוזר לך לפתור את הבעיה, אצטרך פרטי כניסה לאדמין של וורדפרס כדי לנסות להמשיך לעזור. אני מפעיל הודעה פרטית חדשה לתגובה הבאה.

בנוסף כתבת: "במידה ואתה עדיין לא מצליח להתחבר נשמח לשיחת זום קצרה כדי לנסות לחבר אותך או לפתור את זה ביחד"

אני מצטער, אבל אין לנו תמיכה בזום או בפגישות וידאו. התקשורת בניינו צריכה להתבצע כאן בכרטיס. אפשר לשתף הקלטות מסך שמראות את הבעיה. במידת הצורך אני מעלה הקלטות מסך שמראות איך להגיע לפתרון (אבל בשלב זה אין לי מה להראות כי לא יכולתי להכנס לאתר שלך). אם אתה רוצה שתף איתי סירטון כזה שלך מדגים את הבעיה, אולי זה יעזור לי להוביל אותך לכיוון של פתרון. בשביל זה אתה יכול להשתמש לדוגמה בשירות החינמי של קישור נסתר

בברכה,
איתמר.

added-wp-memory.jpg
מרץ 3, 2024בְּ- 12:37 pm #15366653

harelM

היי איתמר
הסל קניות היה מתורגם ועבד מצויין אחרי שהתקנו את התוסף WooCommerce Multilingual & Multicurrency ועכשיו משום מה שוב בתירגום הסל קניות מופיע באנגלית ומוביל לעמוד checkout ו cart באנגלית
יש אפשרות לקבל את המייל שלך ולהפוך אותך לאדמין באתר כדי שתוכל לבדוק את הבעיה?
אנחנו רוצים לעלות היום וזה הדבר היחיד שעוצר אותנו

מרץ 3, 2024בְּ- 1:57 pm #15366729

Itamar
Supporter

הי,

זה האימייל שלי.

itamar.r@onthegosystems.com

הודעה פרטית מופעלת לתגובה הבאה.

בברכה,
איתמר.

מרץ 3, 2024בְּ- 2:50 pm #15366777

harelM

מעולה תודה
האתר הוא: קישור נסתר
סיסמא: --הוסר על ידי התמיכה--

מרץ 3, 2024בְּ- 3:52 pm #15366861

Itamar
Supporter

הי,

לידיעתך פורום התמיכה השלנו הוא פומבי. לכן למען בטיחות האתר שלך השתדל בעתיד לא לשתף בתגובות הרגילות את פרטי הכניסה לאתר שלך. כרגע מחקתי אותם. אני מציע לך לשנות את הסיסמה שננת לי בהודעה הציבורית או למחוק את המשתמש שלי. כרגע המשכתי ונכנסתי לאתר שלך כי כבר נתת לי הרשאה להכנס אליו בתגובות פרטיות קודמות (אפילו שפרטי הכניסה לא עבדו). בדרך כלל אסור לי להכנס לאתר אם לא שיתפת את הפרטים בהודעה פרטית וסימנת את האפשרות שמאשרת יש לך גיבוי ואתה מסכים לתת לנו כניסה לאתר. בכל מקרה רק בדקתי את הבעיה ולא ביצעתי אף שינוי. איננו מבצעים שינויים באתרים שבאויר (אתרי הפקה production).

עכשיו לבעיה עצמה. אז כמו שציינתי, נכנסתי לאתר וניסיתי לראות את הבעיה שאתה מתאר על פי מה שכתבת:

הסל קניות היה מתורגם ועבד מצויין אחרי שהתקנו את התוסף WooCommerce Multilingual & Multicurrency ועכשיו משום מה שוב בתירגום הסל קניות מופיע באנגלית ומוביל לעמוד checkout ו cart באנגלית

איני רואה את הבעיה. כשאני מחליף את האתר לגירסה בעברית שלו סל הקניות שמופיע על ידי ריחוף מעל האייקון של הסל בהאדר של האתר מופיע בעברית וכך גם עמוד הסל עצמו ועמוד צ'אקאוט. אני רק יכול לראות שאת כותרות המוצרים לא תרגמת לעברית אלה השארת אותם באנגלית. אני מניח שזו הבחירה שעשית וכך רצית. בזמן שבדקתי את הנושא צילמתי סרטון. תוכל לצפות בסרטון כאן.

קישור נסתר

האם אתה רואה שהכל בסדר?
אם זו לא הבעיה אנא הסבר את הבעיה שוב. זה יהיה מצויין אם תוכל להעלות סרטון כמו שאני עשיתי.

בברכה,
איתמר.

מרץ 7, 2024בְּ- 1:27 pm #15384586

harelM

היי איתמר
נראה שהתרגום באתר לא יציב שזה מה שמוזר
פעם דברים עובדים
פעם חלק לא
אני מצרף סרטון
קישור נסתר

מרץ 7, 2024בְּ- 2:42 pm #15384939

Itamar
Supporter

הי.

תודה על הסירטון! זה תמיד עוזר כדי להיות סגורים משני הצדדים על מה הבעיה.

ראשית אני רואה בסירטון שהבעי קורת באתר ההפקה שלך - קישור נסתר.
עד כה נתת לי כניסה לאתר פיתוח - קישור נסתר ושם בדקתי דברים.

כרגע עולות לי שתי אפשרויות לבעיה הזו.

א. בעיית זיכרון של וורדפרס WP Memory Limit.

באתר ההפקה - קישור נסתר לא הגדלת את ה WP Memory Limit כמו שהמלצתי לך בתגובה קודמת שלי כאן:

https://wpml.org/he/forums/topic/%d7%94%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%99-%d7%91%d7%aa%d7%a8%d7%92%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%98%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%99-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%aa%d7%a8-%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%99/#post-15345573

ב. בעית קאשינג.

אתה משתמש ב LiteSpeed Cache. הפלגין הזה תואם באופן רישמי עם WPML.

https://wpml.org/plugin/litespeed-cache/

אבל יכול להיות שמשהו בהגדרות שלו גורם לבעיה. יכול להיות שזו גם בעיה שמגיעה מפלאגין צד שלישי אחר. אבל קודם כל אני ממליץ לך לכבות את LiteSpeed Cache ולראות אם הבעיה נמשכת.

בנוסף זו גם יכולה להיות בעית קאשינג בדפדפן שלך. נסה לרוקן את הקאשינג בדפדפן שלך ולראות אם זה עוזר. או לחילופין נסה להתחבר לאתר עם דפדפן אחר שעוד לא התחברת איתו.

נסה בבקשה את הצעה א. ואז את הצעה ב. ותגיד לי אם זה עוזר.

בברכה,
איתמר.

מרץ 7, 2024בְּ- 3:12 pm #15385198

harelM

אשמח שוב להסבר איך מגדילים את הזיכרון מכיוון שהכנסנו את הקוד ששלחת בקובץ WP-config.php
הגענו לקובץ דרך האתר של האחסון שבו אתר ההפקה שלנו יושב
אנחנו מאחסנים בhostinger
אולי פה הבעיה
ניסיתי לכבות את LiteSpeed Cache והבעיה עדיין נמשכת

מרץ 7, 2024בְּ- 5:47 pm #15386246

Itamar
Supporter

הי,

גש בבקשה ל WPML -> SUPPORT ושם תוכל לדעת אם השינוי שעשית לגבי ה WP MEMORY LIMIT עבד. ראה תצלום מסך מצורף.

במידת הצורך, אתה יכול לתת לי גישה לאתר הפקה שלך?

במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

wpml-support.jpg
מרץ 10, 2024בְּ- 7:40 pm #15392895

harelM

סליחה איתמר השם משתמש לוורדפרס אדמין זה ITAMAR
השם משתמש ששלחתי זה ftp

הנושא '[סגור] השתמשתי בתרגום האוטומטי לכל האתר ועדיין יש איזורים באתר שלא מתורגמים ' סגור לתשובות חדשות.