דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה:
הלקוח נתקל בבעיה שבה לא ניתן היה להכנס לעמודי מוצר באתר ווקומרס מרובה שפות לאחר התקנת תוסף WPML, והופיעה הודעת 'עמוד לא נמצא'.
פתרון:
אנו ממליצים לבדוק את ההגדרות של ווקומרס ולוודא שכל הדפים מתורגמים כראוי. כמו כן, יש להגדיר את בסיס המוצרים של ווקומרס לשפה האנגלית, ולוודא שהשפה העברית מוגדרת כראוי בהגדרות הקישורים הקבועים של וורדפרס (הגדרות > קישורים קבועים).
לאחר שינוי ההגדרות האלו, הבעיה אמורה להיפתר.
נסו זאת, בדקו מה שונה ותעדכנו אותנו איך זה הלך.

שימו לב שהפתרון הזה עשוי להיות לא רלוונטי אם הוא מיושן או אם הוא לא מתאים למקרה שלכם. אם כך, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, אנו ממליצים לבדוק את רשימת הבעיות הידועות, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנתם את הגרסאות העדכניות ביותר של התבניות והתוספים.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

תגיות: 

נושא זה מכיל 7 תגובות, יש ל 4קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Alejandro לפני 9 חודשים, שבוע 1.

בסיוע: Alejandro.

מחבר פוסטים
פברואר 4, 2024בְּ- 3:37 am #15262979

eladO

רכשתי את התוסף ל 3 שפות כדי להשתמש בווקומרס.
עברתי על כל ההגדרות בהתאם לוידאו. הצעתם לי את התוסף של ווקומרס לשפות. מה שקרה שאחרי יומיים
בפירסום ממומן לא יכלו להכנס לעמוד מוצר והייתה ההודעה "עמוד לא נמצא" מ 100 80 מכירות בסוף שבוע לא קיבלנו אפילו אחת.
השבתתי את כל התוספיפ שקשורים בתוסף ןאת התוסף עצמו.
אם אני מפעילה אותו שוב כל האתר ללא מוצרים בשפב העברית שהוא ה defult של המערכת
חוויה נוראית וטראומטית.
אני רוצה תמיכה רצינית שיכנסו למעאכת ניהול לפני שאדליק את התוסף ולא יהה ניתן לקנות
תודה

פברואר 4, 2024בְּ- 9:39 am #15263167

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

אני מצטער אם נגרמה לך עוגמת נפש כתוצאה ממקרה זה.

כתבת: "עברתי על כל ההגדרות בהתאם לוידאו. הצעתם לי את התוסף של ווקומרס לשפות. מה שקרה שאחרי יומיים"

1. תוכלי בבקשה לשלוח לי קישורים למדריכים שראת ולוידאו בצפית בו?

2. כשעובדים עם ווקומרס ו-WPML צריך להתקין ולהגדיר את התוסף WooCommerce Multilingual & Multicurrency. האם התקנת והגדרת אותו באתר שלך?

זה המדריך הראשי שלנו לעבודה עם ווקומרס.

https://wpml.org/documentation/related-projects/woocommerce-multilingual/

כתבת: "אני רוצה תמיכה רצינית שיכנסו למעאכת ניהול לפני שאדליק את התוסף ולא יהה ניתן לקנות"

לא אוכל כמעט לבדוק כלום ללא שאדליק את WPML ותוספיו. בכל מקרה תני בבקשה כניסה ואנסה לבדוק דברים. אני צריך ממך גם בבקשה פרטי כניסת FTP.

אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.
********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

פברואר 15, 2024בְּ- 6:53 pm #15309093

Amit
Supporter

שמתי אכן לב שבאתר הראשי התוסף שלנו לא מופעל. כמו כן שמתי לב שיש לכם שם תוספים רבים שאינם מעודכנים - מומלץ בכל מקרה לעדכן תוספים מכיוון שבעיות תאימות רבות נפתרות בדרך הזו.

פברואר 15, 2024בְּ- 7:20 pm #15309220

Amit
Supporter

אוקיי - שמתי לב שלא התקנתם את התוסף שלנו לווקומרס שנקרא WooCommerce Multilingual
התוסף הזה הכרחי ביחד(!) עם WPML כדי שתוכלו לנהל חנות רב לשונית.

אנא הפעילו את WPML עברו על ההגדרות ולאחר מכן התקינו את WooCommerce Multilingual ושימו לב שההגדרות נכונות והמוצרים שאתם רוצים לתרגם אכן מתורגמים (כולל תרגום עמוד החנות)

כל מה שאתם צריכים לדעת נמצא כאן - https://wpml.org/he/%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%93/%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%a7%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d/woocommerce-multilingual-%d7%90%d7%aa%d7%a8%d7%99-woocommerce-%d7%a8%d7%91-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%aa/

אם אתם עדיין צריכים עזרה אחרי שקראתם והגדרתם את החנות, נשמח לעזור - עדיף באנגלית מכיוון שאיתמר לא יהיה זמין בתקופה הקרובה, ואני נמצא באיזור זמן מאוחר יותר.

תודה!
עמית

פברואר 18, 2024בְּ- 5:57 am #15314468

eladO

שלום עמית, ממש חבל שלא קראת את התגובות עם הנציג הקודם, כל מה שכתבת כאן כתבתי שעשיתי ולכן פניתי אליכם מלחלתחילה הרי.
זה ממש הפך לדחוףףף כי במשך מלא זמן חיכיתי לאתר סטייג'ינג ובסוף לא נכנסת לאתר מראה הזה- למערכת ניהול של אתר הסטייגינג. כל יום שעובר זה נזק!
אני חייבת שעזרה רצינית כפי שביקשתי כבר בהתחלה.
שילמנו למתכנת שיעשה אתר סטייגינג רק בשבלי התמיכה שלכם.
אתר מראה (למעלה כתבתי)
WordPress access details:
קישור נסתר
Username: gilaor18
Password: !!IFCL(PNSKoONIT

-פברואר 4 "רכשתי את התוסף ל 3 שפות כדי להשתמש בווקומרס.
עברתי על כל ההגדרות בהתאם לוידאו. הצעתם לי את התוסף של ווקומרס לשפות. מה שקרה שאחרי יומיים
בפירסום ממומן לא יכלו להכנס לעמוד מוצר והייתה ההודעה "עמוד לא נמצא" מ 100 80 מכירות בסוף שבוע לא קיבלנו אפילו אחת.
השבתתי את כל התוספים שקשורים בתוסף ןאת התוסף עצמו.
אם אני מפעילה אותו שוב כל האתר ללא מוצרים בשפב העברית שהוא ה defult של המערכת
חוויה נוראית וטראומטית.
אני רוצה תמיכה רצינית שיכנסו למעאכת ניהול לפני שאדליק את התוסף ולא יהה ניתן לקנות
תודה"

פברואר 18, 2024בְּ- 6:10 am #15314469

eladO

תקרא בבקשה את התגובה מלפני כמה דקות,
"כדי שנוכל באמת לעזור בדחיפות, אני מעביר את הכרטיס לתומך שמתמחה בווקומרס וגם באיזור זמן שלכם, אבל תצטרכו לתקשר באנגלית." - לא קיבלתי תומך באנגלית.
כפי שכתבתי עשיתי הכל כולל שיכפול האתר כדי שתעבדו על זה כבר. זה לא יקרה ככה.
תתקשרו אלי 0546525742 יקרה דחוף ולא ככה.
יש כנראה התנגשות עם אחד התוספים (מה 3) כנראה הstring

פברואר 20, 2024בְּ- 11:16 am #15322162

eladO

Today a few minutes ago, Someone logged and activated the plugins from the live site and again! the all products were not find! as I wrote the "WPML String Translation" cause to this problem, because after deactivate this plugin the product pages return.

please call me +972546525742 - WhatsApp.

I SENT YOU THE THE DETAILS OF THE STAGING WEBSITE

פברואר 20, 2024בְּ- 11:25 am #15322233

Alejandro
Supporter

שפות: אנגלית (English ) ספרדית (Español ) איטלקית (Italiano )

אזור זמן: Europe/Rome (GMT+01:00)

Hello,
Please check this video out: קישור נסתר

as you can see the only poblem you had was that you didn't have a few pages from WooCommerce translated and that the "product base" from WooCommerce was setup for the English language, leaving the hebrew one without any and that's why you had the site broken.

It was not a bug, just a misconfiguration that is fixed in WooCommerce > WooCommerce Multilingual > Store URLs

instead, the language of the original product base slug is changed in the normal permalink settings from WordPress (Settings > Permalink).

Once all that was changed, the problem would disappear.

Try it out, check what's been done and let me know how it goes