השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.
בעיה:
תמונות של מוצרי קטגוריות מוצר בשפה השנייה היו חסרות
פתרון:
ניתן לפתור את זה בדרך הבאה:
גש אל ווקומרס -> WooCommerce Multilingual & Multicurrency -> הגדרות.
לחץ על הלינק פתרון בעיות.
בחר את האפשרות: Sync products categories (display type, thumbnail)
לחץ על כפתור ה START
חכה שהתהליך יסתיים.
חשוב מאוד! בצע גיבוי על בסיס הנתונים של האתר שלך לפני ביצוע פעולה זו.
אם הפתרון שהוצע אינו רלוונטי עקב עדכונים או שהבעיה שלך שונה, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, מומלץ לבדוק את הבעיות הידועות, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של התבניות והתוספים.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Documentation request
נושא זה מכיל 9 תגובות, יש ל 2קולות.
עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 7 חודשים, שבוע 1.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
מרץ 28, 2024בְּ- 2:52 pm #15461275 | |
moranF |
היי 2. כל הקטגוריות ראשיות שוכפלו בעברית ללא תמונה ראשית. לינק קטגוריה לדוגמא > 3. עמודי מוצר שוכפלו לא בצורה מלאה , כנראה בגלל שיש כאן שימוש בשדות מותאמות אישית? זה לא עמוד מוצר ווקומרס רגיל יש בו שדות ACF אשמח לעזרה מקצועית תודה רבה |
מרץ 28, 2024בְּ- 4:55 pm #15461785 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, בפורום התמיכה שלנו אנחנו משתדלים לעזור בנושא אחד בכל כרטיס. זה מאוד מקל ומסיר אי הבנות הן מצד המשתמש (אתה) והן מצד אנשי התמיכה שלנו. הבאת כאן שלוש בעיות שעל פניו נראות שונות. אענה לך עכשיו עליהן. אך יתכן ואם תצטרך עזרה נוספת אצל את הכרטיס הזה לנושאים האחרים. 1. איך אני קובע פונט גלובלי עבור השפה העברית? חשוב לי להבהיר שנושא זה לא בהכרח קשור ל WPML. זה עניין של CSS. אסביר עכשיו. בתג ה HTML הראשון של כל עמוד מצויינת השפה שלו על ידי הוספת תכונת (attribute) השפה. לגבי עברית זה נראה כך: <html dir="rtl" lang="he-IL"> ב CSS יש פסאדו קלאס (pseudo class) לשפה - :lang(). אז אתה יכול להשתמש בו לשנות את הפונטים. לדוגמה: :lang(he-IL){ font-family: Alef; } זוהי כמובן רק דוגמה ויכולות להיות הוראות CSS שיגברו על זאת ותצטרך לעשות התאמות. בקישורים הבאים תוכל לקרוא על הנושא. קישור נסתר קישור נסתר כמובן, שאם אתה רוצה פונטים מיוחדים בעברית, תצטרך לייבא אותם לאתר שלך. למשל כמו גוגל פונטס. בקישור הבא הם מסבירים איך לייבא את הפונטים של גוגל. קישור נסתר קישור נסתר שוב חשוב לי להבהיר שזה נושא שאינו קשור באופן ישיר ל WPML והוא מחוץ לתחום פורום התמיכה שלנו. אסביר מדוע. אתה היית צריך להתמודד איתו גם אם היית רוצה להחליף פונט באתר שבו עברית היא השפה היחידה. כלומר זו אינה בעיה ש WPML יוצר. 2. אני רואה את הבעיה שחסרות תמונות הקטגוריות בקישור שלחת. יתכן ותמונות באתר שלך לא משוכפלות לעברית. א. גש ל WPML -> Settings -> Media translation (זה בחלק התחתון של המסך.) ב. וודא שהאפשרות הבאה מסומנת - Duplicate existing media for translated content. היא אמורה להיות מסומנת באופן דיפולטיבי. ג. לחץ על כפתור ה Start והמתן שהתהליך יגמר. ד. בדוק אם זה תיקן את הבעיה. 3. כשעובדים עם ACF ו WPML חייבים להתקין את תוסך הגישור שלנו ACF Multilingual. על פי מידע הדיבוג שצירפת לכרטיס זה, אני יכול לראות שהתוסף גישור שלנו לא מותקן באתר שלך. העבודה עם WPML ו ACF מדרישה תשומת לב. בעיקר לסימון אפשרויות התרגום לשדות. יש לנו מספר מדריכים לעבודה עם ACF. הראשי נמצא בקישור הבא. https://wpml.org/documentation/related-projects/translate-sites-built-with-acf/ בסרגל הצד מתצא עוד עמודים קשורים וזה הכל תלוי בדרך העבודה שלך ובמה אתה צריך באתר שלך. התקן בבקשה את תוסף הקישור שלנו וקרא בקפידה את המדריך שלנו ורק לאחר מכן תתרגם או תתקן את המוצרים עם השדות המתואמים אישית. אשמח לענות על שאלות נוספות במידה ויש. בברכה, |
אפריל 3, 2024בְּ- 10:45 am #15477544 | |
moranF |
היי תודה על התשובות 1. לגבי הפונט. בדוק מול המתכנת שלי 2. ניסיתי לעשות את מה שהצעת.. משום מה עדיין כל הקטגוריות מוצרים שבעברית שוכפלו ללא תמונה ראשית 3. ACF - אבדוק מול המתכנת שלי 4. משהו חדש - לא הצלחתי לתרגם בפירורי לחם את הלינק לעמוד הראשי > HOME 5. משהו השתבש בעמוד הבית. אני בונה את העמוד עם אלמנטור ובעריכת אלמנטור העמוד נראה תקין הדברים מיושרים לימין > קישור נסתר תודה |
אפריל 3, 2024בְּ- 11:06 am #15477634 | |
moranF |
6. עוד דבר.. הפירורי לחם בעמודים באנגלית חסרים.. חסר כל ההיררכיה תודה שרשורים חדשים שנוצרו על-ידי Itamar ומקושרים לשרשור זה מופיעים להלן: |
אפריל 3, 2024בְּ- 3:11 pm #15479296 | |
Itamar Supporter
הי, בכרטיס זה נטפל בבעיה מספר 2 - בעיית התמונות של הקטגוריות המתורגמות בעברית. נסה בבקשה את הדברים הבאים. 1. ייתכן מאוד שהסיבה לכך היא מכיוון שדרישות המינימום של התקנת הוורדפרס שלך אינן עומדות בדרישות המינימום של WPML. כשאני מסתכל באינפורמציית הדיבוג (debug info) שצירפת אני יכול לראות ש WP Memory Limit באתר שלך עומד על 40M. דרישות המינימום שלנו הן להלן: האם זה אפשרי מבחינתך לשנות את דרישות המנימום האלו? /** Memory Limit */ define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M'); define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '256M' ); הוסף אותן לפני השורה הבאה: /* That's all, stop editing! Happy blogging. */ לאחר מכן בצע שוב את סדרת הפעולות הבאות: א. גש ל WPML -> Settings -> Media translation (זה בחלק התחתון של המסך.) ב. וודא שהאפשרות הבאה מסומנת - Duplicate existing media for translated content. היא אמורה להיות מסומנת באופן דיפולטיבי. ג. לחץ על כפתור ה Start והמתן שהתהליך יגמר. ד. בדוק אם זה תיקן את הבעיה. חשוב מאוד! אם יש לך קאשינג פעיל באתר שלך השבת אותו בזמן שאתה בודק את הדברים כמו שהסברתי. בנוגע לבעיה מספר 5 - האאיקונים אינם מיושרים לימין. כשאני בודק את עמוד הבית בעברית איני רואה את הבעיה הזו. האייקונים מיושרים לימין וזה כמו שאתה מראה לי בתצלום מסך מהעורך של אלמנטור. ראה את תצלום המסך שלי. האם פתרת כבר את בעיה זו? לגבי בעיות 4 ו 6 - פרוריי הלחם מ YOAST. אני מפצל את הכרטיס הזה לכרטיס חדש ושם נמשיך לטפל בנושא. בברכה, |
אפריל 11, 2024בְּ- 10:04 am #15508277 | |
moranF |
היי תודה על העזרה |
אפריל 11, 2024בְּ- 11:20 am #15508749 | |
Itamar Supporter
הי, אין אפשרות להחריג עמודים ספציפיים בקשר לשכפול המדיה. כתבת: "יש עמודי שסידרתי באופן מיוחד והייתי צריך גם להחליף שם את התמונות כמו עמוד הבית ועמוד אודות וכו'.." אני לא יודע איך ביצעת את זה. הדרך הנכונה לבצע את זה היא כמו שאנחנו מסבירים במדריך הבא. הנקודות העיקריות בקשר לזה הן שאתה קודם אתה צריך לבטל את עורך התרגום של WPML. אחרי זה אתה צריך לשכפל (עם WPML) את העמוד לשפה השניה. אחרי זה אתה צריך לערוך את העמוד המשוכפל עם העורך הרגיל של וורדפרס ולנתק את התרגום מהעמוד המקורי. רק לאחר מכן אתה יכול לעשות בו שינויים. אם לדוגמה עשית את זה לא כך, אלה כשעורך התרגום של WPML עדיין פועל אתה עלול להתקל בבעיות. אם בצעת את זה כמו שאנחנו מסבירים במדריך בקישור לא אמורות להיות לך בעיות כשאתה משכפל את התמונות ב WPML -> Settings -> Media translation כמו שהסברתי. ערכתי עכשיו בקידה של זה באתר ניסיונות שלי ולא היתה עם זה בעיה. בכל מקרה קח גיבוי של באתר לפני שאתה מנסה את זה. (זה כמובן במידה ועשית את הדברים נכון.) שאלת: "איך אני יכול לבצע את ההוראה הזו רק לעמודי קטגוריית מוצרים?" אתה גם יכול לערוך את עמודי הקטגוריות בשפות האחרות ולהחליף שם את התמונות. כשאתה עורך את קטגוריית המוצר עם העורך של ווקומרס, יש לך את האפשרות לערוך את התרגום של הקטגורייה. ראה תצלום מסך מצורף. אלטרנטיבה אחרת להחלפת תמונות בעמודים מתורגמים היא להשתמש בתוסף שלנו Media translation שנועד בדיוק לשם כך. תוכל לקרוא עליו כאן. https://wpml.org/documentation/getting-started-guide/media-translation/ אני מקווה שמידע זה יעזור לך. איתמר. |
אפריל 15, 2024בְּ- 9:21 pm #15521976 | |
moranF |
היי הנה לינק לדוגמא מהאתר העברית: קישור נסתר |
אפריל 16, 2024בְּ- 8:11 am #15523133 | |
Itamar Supporter
הי, יש נקודה מסויימת שאני חושב שלא הבהרתי אותה מספיק בתגובתי הקודמת. אם אתה מתרגם את העמודים האילו באופן ידני ומשתמש באלמנטור לעצב את העמוד בעברית ולא עקבת אחר ההוראות שלנו במדריך בקישור הבא, שיכפול המדיה באפשרויות של WPML לא יעבוד. https://wpml.org/documentation/translating-your-contents/using-different-translation-editors-for-different-pages/ במידה וזה לא העניין אשמח לבדוק את הבעיה באתר שלך. אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. בכל מקרה הרשה לי בבקשה, אם יש צורך, לעדכן את וורדפרס, ערכת העיצוב והתוספים. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישורך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. בבקשה פרט את הצעדים שעלי לקחת על מנת לראות את הבעיה. (איזה עמוד עלי לערוך?) תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ בברכה, |
אפריל 16, 2024בְּ- 7:44 pm #15528202 | |
Itamar Supporter
הי, לא שנית לי על הכרטיס הזה, אבל השתמשתי בפרטי בכניסה שנתת לי בכרטיס השני לבדוק גם את הבעיה הזו. הצלחתי לפתור את הבעייה של כרטיס זה - הבעיה שלא נראו תמונות של מוצרי הקטגוריות בעברית. צילמי סרטון של מה שעשיתי על מנת לפתור את הבעיה. צפה בבקשה בסרטון כאן. קישור נסתר את המדריך הרלוונטי בנושא תוכל למצוא כאן. בברכה, |
אפריל 17, 2024בְּ- 7:21 am #15529686 | |
moranF |
היי תודה רבה! |