זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Documentation request
נושא זה מכיל 5 תגובות, יש ל 0קולות.
עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 2 שבועות, 5 ימים.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
מרץ 18, 2025בְּ- 7:30 am #16828176 | |
dmitriN-3 |
אני לא מצליח לפתוח נושא חדש. מה שרציתי לעלות עכשיו אני נמצא בשפה רוסית באתר, בדף LOGIN ניסיתי לפי מדריכים שמצאתי, לעשות סריקה של קישורים באתר. סרק 2086 ומצא כמה שתירגם. הפיטרון המושלם היה, שאם בחרתי שפה דרך וידג'ט של WPML אחרת, איך אני פוטר את זה? |
מרץ 18, 2025בְּ- 7:58 am #16828322 | |
Itamar תומך
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00) |
הי, קודם רציתי לברר ולהיות בטוח האם מדובר באתר: קישור נסתר או באתר אחר? כתבת: "מאז שעשיתי הרשמה לקרדיטים, בלחיצת פניה מעביר אותי לפאנל של קרדיטים. סליחה, אבל אני לא מבין למה אתה מתכוון. אפשר לנהל את הקרדיטים בכל אתר ב WPML -> Translation Management -> Translation Tools. האם זה עונה על השאלה שלך? האם מדובר בטופס הרשמה של BuddyPress? אבל אם מדובר שפלגין אחר שמוסיף את טופס ההרשמה הזה, ציין בבקשה איזה פלגין זה. אני יכול לראות שאתה משתמש בכמה פלגינים שמרחיבים את BuddyPress. גם יכול להיות שתמצא את הקישור הזה במחרוזות אדמין. אילו עלולות לא להיפיע באופן מיידי בתרגום המחרוזות. קרא על זה עוד בבקשה כאן: בברכה, |
מרץ 18, 2025בְּ- 9:31 am #16828802 | |
dmitriN-3 |
תודה איתמר, על כל המאמצים שלך יש לי דפים שאין להם תרגום, דפים טכניים. דוגמה: פרסמתי בפרילנס משימה, אבל קשה למצוא מישהוא אמיתי שמה I need modify every opened URL on WordPress site I have on site URLs and buttons where wordpress no detect the current language and send users to original language. example |
מרץ 19, 2025בְּ- 9:49 am #16834213 | |
Itamar תומך
הי, בשיל לעזור, חסרות לי תשובות ממך. אם זה משהו שאמור לעבוד עם WPML אנחנו נבדוק את הנושא לעומק. יש לנו גם שירות שמקשר בין לקוחות למפתחי WPML (שהם גם לקוחות שלנו.) אבל אני שוב אומר שאם זה משהו שאמור לעבוד עם WPML אז התפקיד שלנו הוא לבדוק את זה. בברכה, |
מרץ 19, 2025בְּ- 10:18 am #16834369 | |
dmitriN-3 |
קשה לי להגיד אם זה מה ששאתם צריכים לתת. אז אני צריך פתרון שכאשר אתה נמא בשפה מסוימת, ואת עובר לאיזה שהוא קישור באתר שאין לו קוד שפה בקישור, אז הקוד שפה צריך להיכנס לבד לכל קישור. לעכשיו אני יפרסם פרויקט למתכנתים ששלחת לי. אני סגור על פתרון כזה ורוצה אותו באתר. |
מרץ 19, 2025בְּ- 1:49 pm #16835601 | |
Itamar תומך
הי, אם אני מבין אותך נכון, אז האפשרות הזו קיימת ב WPML. האם זה מה שאתה מחפש? בברכה, |