זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
נושא זה מכיל 62 תגובות, יש ל 3קולות.
עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 5 חודשים, שבוע 1.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
יוני 9, 2024בְּ- 4:14 pm #15719615 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי שחר. יתכן שהבעיה היא בבסיס הנתונים. לשם זה לקחנו העתק של האתר שלך, מכיוון שאנחנו לא רוצים ךהתעסק בבסיס הנתונים של אתר חי. אם יש לך אתר סטייג'ינג שהבעיה קורת גם בו ואתה יכול לתת לנו גישה אליו זה יהיה טוב. אבל תזכור, הבעיה צריכה גם לרות באתר הסטייג'ינג. כלומר אתר סטייג'ינג ישן שלא מכיל את הבעיה הזו לא יעזור לנו לצורך העניין. אסור לנו לקבל כניסה ל CPANEL. אנחנו יכולים ךקבך כניסה ל FTP. אז אם יש לך אתר סטייג'ינג שהבעיה קורת בו שתף איתנו כניסה אליו בבקשה. אם לא נחכה שהתומכים הבכירים שלנו יבדקו את הבעיה ויגיבו. הודעה פרטית מופעלת לתגובה הבאה. בברכה, |
יוני 9, 2024בְּ- 4:24 pm #15719619 | |
Shahar Aharoni |
היי שחר |
יוני 9, 2024בְּ- 5:50 pm #15719674 | |
Itamar Supporter
היי, היום, יום ראשון, זה סוף השבוע ברוב העולם, כך שזה גם כך בחברה שלנו. אני משאר ומקקוה ומחר תהיה התקדמות. בברכה, |
יוני 10, 2024בְּ- 7:48 am #15720466 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר תודה, שחר |
יוני 11, 2024בְּ- 12:34 pm #15726517 | |
Itamar Supporter
הי, שחר. התומך הבכיר שלנו בדק את הבעיה על העתק האתר שלך ששלחתי לו. הינה מה שהוא מבקש לעשות על מנת לפתור את הבעיה של תרגומים שתקועים. 1. בצע גיבוי של בסיס הנתונים של האתר. 2. גש אל WPML -> תמיכה -> פתרון בעיות (קישור). 3. לחץ על הכפתור "הסר כניסות צללים מטבלאות התרגום". ראה תצלום מסך מצורף הסר-צללים.jpg. 4. המתן שהתהליך יסתים. תופיע הודעת דפדפן. 5. רענן כל עמוד אדמין. 6. גלגל השיניים בסטטוס התרגום, אמור להעלם ולא אמורה להיות הודעה על 38 תרגומים ממתינים. ראה תצלום מסך סטטוס-תרגום-38.jpg.
בברכה, |
יוני 13, 2024בְּ- 9:03 am #15735045 | |
Shahar Aharoni |
היי מה נשמע? --הוסר על ידי התמיכה--- בנוגע להודעה שלך - אני אבדוק את זה ואחזור אליך. תודה |
יוני 13, 2024בְּ- 9:11 am #15735091 | |
Shahar Aharoni |
ביקשתי מזמיר שיטפל הזה. |
יוני 13, 2024בְּ- 12:18 pm #15736063 | |
Itamar Supporter
יופי תודה. בשלב זה אין צורך באתר סטייג'ינג. בברכה, |
יוני 16, 2024בְּ- 5:34 am #15742272 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר תודה, |
יוני 16, 2024בְּ- 9:02 am #15742332 | |
Itamar Supporter
שבוע טוב, שחר! שלומי טוב, תודה. אני מקווה שגם שלומך טוב. את מה שהיה לי להסביר הסברתי כבר ב 11 ביוני. אתה יכול לראות את תגובתי כאן למעלה. אתה אמרת שתבקש מזמיר שיטפל בזה. התחברתי עכשיו לאתר שלך ואני רואה שאין תרגומים תקועים בתור כמו שהיו לפני כן. ראה תצלום מסך מצורף. אז אני מניח שזמיר ביצע את הפעולות הנידרשות. נראה שעכשיו הכל בסדר ואתם יכולים להמשיך עם פרסום הגרסה באנגלית של האתר שלך. (כרגע אנגלית עדיין מוסתרת.) בברכה, |
יוני 16, 2024בְּ- 10:28 am #15742375 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר תודה |
יוני 16, 2024בְּ- 11:29 am #15742408 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר תודה |
יוני 16, 2024בְּ- 1:06 pm #15742466 | |
Itamar Supporter
הי, כתבת: "שאלתי אותו בנוגע לבעיה שאתה כתבת בנוגע למוצרים התקועים... והוא לא ידע אם זה סודר או לא." אני מבין שהורהותיי לא היו ברורות לך או לזמיר. האם אתה מרשה לי לבצע את פעולת התיקון הבאה שאותה כבר הזכרתי ב 11 ביוני? 1. WPML -> תמיכה -> פתרון בעיות (קישור). 2. לחץ על הכפתור "הסר כניסות צללים מטבלאות התרגום". 3. המתן שהתהליך יסתים. תופיע הודעת דפדפן. 4. רענן כל עמוד אדמין. בשביל שאני אמשיך בנזכר לעיל אני חייב את אישורך שיש לך גיבוי מלא של בסיס הנתונים. בברכה, |
יוני 17, 2024בְּ- 7:49 am #15743696 | |
zamir Gome |
הי איתמר ובוקר טוב יש מוצרים המאפשרים חריטה על התליון. זהו אחרי סקירה קצרצרה לבינתיים - מניח שנמצא עוד בהמשך |
יוני 17, 2024בְּ- 10:26 am #15744595 | |
Itamar Supporter
הי, זמיר. אני שמח שהתרגום האוטומטי המלא באתר הסתיים! העלת מספר נושאים נוספים. בכל כרטיס בפורום התמיכה שלנו אנחנו משתלים להתעסק עם נושא אחד. אחרת זה מאוד קשה לעקוב. אך, בגלל הנסיון במורכבות התקשורת בין שלושתינו, אתה, שחר ואני, אמשיך בכרטיס זה. יתכן ויגיע שלב ונצטרך לפצל את הכרטיסים. בגדול, נראה שהבעיות שאתה נתקל הן בגלל מחרוזות שלא תורגמו ואולי גם בגלל פלגינים ללא תאימות ל WPML. ראשית עליך לחפש מחרוזות ב WPML -> תרגום מחרוזות. אם לא תמצא אותם שם קרא בבקשה את המדריך שלנו איך למצוא מחרוזות שלא מופיעות בתרגום המחרוזות. אם גם המדריך הזה לא עוזר, נצטרך לבדוק אם זו בעיית תאימות עם הפלגין ממנו מגיעות המחרוזות. אתייחס כעת לנקודה מספר 1 שהעלת. א. המחרוזות מהפלגין fibosearch בהאדר. הלכתי ל WPML -> תרגום מחרוזות וחיפשתי אותה. ראה תצלום מסך fibosearch-מחרוזת.jpg. ראיתי שהיא לא מתורגמת ותרגמתי אותה. עכשיו זה בסר גם בהאדר באנגלית. ראה תצלום מסך חיפש-באהדר-מתורגם. ב. תרגום התפריט. אני יכול לראות שהתפריט לא מתוגם ולא מסונכרן. עבור בבקשה על המדריך שלנו לתרגום וסנכרון תפריטי WP. https://wpml.org/documentation/getting-started-guide/translating-menus/ לגבי עניין של יישור ימין-שמאל או שמאל-ימין, זה לא תלוי ב WPML. זה תלוי ב CSS במגיע מערכת העיצוב או פלגינים. אני מציע שקודם תסיים את תרגום התפריט על פי המדריך שלנו ואז תבדוק אם הבעיה נמשכת. יכול להיות שזה תלוי בפריט הורה שכרגע בעברית. ג. החלפת הלוגו באנגלית. לגבי לוגו של אתר המופיע בהאדר זה בדרך כלל לא עובד עם החלפה של התמונה דרך מדיה טרנסליישן. תיקנתי את זה באתר. מה שעשיתי זה לחפש את האופשיין שמציין את ה ID של תמונת הלוגו. עשיתי את זה בתרגום טקסטים של מנהל המערכת. כאן. קישור נסתר שם חיפשתי את ה ID של הלוגו - 50816 והעברתי את המחרוזות לתרגום המחרוזות. ראה תצלום מסך חפש-לוגו-והעבר.jpg. ואז בתרגום המחרוזות תרגמתי את המחרוזת ל 58873 שזה ה ID של הלוגו באנגלית. ראה תצלום מסך תרגום-לוגו.jpg. עכשיו זה עובד באנגלית. ראה תצלום מסך לוגו-באנגלית-אוקיי. אני מקקוה שהסברים אילו יעזרו לך גם עם נושאים אחרים שהעלת כאן מכיוון שנראה לי שהם קשורים. בברכה, |