דלג על ניווט

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

תגיות: ,

נושא זה מכיל 62 תגובות, יש ל 3קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 5 חודשים, שבוע 1.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
יוני 9, 2024בְּ- 4:14 pm #15719615

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי שחר.

יתכן שהבעיה היא בבסיס הנתונים. לשם זה לקחנו העתק של האתר שלך, מכיוון שאנחנו לא רוצים ךהתעסק בבסיס הנתונים של אתר חי. אם יש לך אתר סטייג'ינג שהבעיה קורת גם בו ואתה יכול לתת לנו גישה אליו זה יהיה טוב. אבל תזכור, הבעיה צריכה גם לרות באתר הסטייג'ינג. כלומר אתר סטייג'ינג ישן שלא מכיל את הבעיה הזו לא יעזור לנו לצורך העניין.

אסור לנו לקבל כניסה ל CPANEL. אנחנו יכולים ךקבך כניסה ל FTP. אז אם יש לך אתר סטייג'ינג שהבעיה קורת בו שתף איתנו כניסה אליו בבקשה. אם לא נחכה שהתומכים הבכירים שלנו יבדקו את הבעיה ויגיבו.

הודעה פרטית מופעלת לתגובה הבאה.

בברכה,
איתמר.

יוני 9, 2024בְּ- 4:24 pm #15719619

Shahar Aharoni

היי
אינני יודע אם יש לנו אתר סטייג'ניג או לא - צריך לבדוק עם זמיר.
אם אני לא טועה, עשינו ניקוי לדאטה בייס מספר פעמים כדי להאיץ את מהירות האתר.
אני יכול לבדוק גם עם האחסון שלי.
מבין שאין פתרון באופק - just my luck

שחר

יוני 9, 2024בְּ- 5:50 pm #15719674

Itamar
Supporter

היי,

היום, יום ראשון, זה סוף השבוע ברוב העולם, כך שזה גם כך בחברה שלנו. אני משאר ומקקוה ומחר תהיה התקדמות.

בברכה,
איתמר.

יוני 10, 2024בְּ- 7:48 am #15720466

Shahar Aharoni

היי איתמר
שבוע טוב! 🙂
יש חדש מהצוות שלך?
האם אני צריך לבקש מהבחור של האחסון ליצור אתר סטייג'ינג?

תודה,

שחר

יוני 11, 2024בְּ- 12:34 pm #15726517

Itamar
Supporter

הי, שחר.

התומך הבכיר שלנו בדק את הבעיה על העתק האתר שלך ששלחתי לו. הינה מה שהוא מבקש לעשות על מנת לפתור את הבעיה של תרגומים שתקועים.

1. בצע גיבוי של בסיס הנתונים של האתר.

2. גש אל WPML -> תמיכה -> פתרון בעיות (קישור).

3. לחץ על הכפתור "הסר כניסות צללים מטבלאות התרגום". ראה תצלום מסך מצורף הסר-צללים.jpg.

4. המתן שהתהליך יסתים. תופיע הודעת דפדפן.

5. רענן כל עמוד אדמין.

6. גלגל השיניים בסטטוס התרגום, אמור להעלם ולא אמורה להיות הודעה על 38 תרגומים ממתינים. ראה תצלום מסך סטטוס-תרגום-38.jpg.

**** חשוב מאוד!!! בצע גיבוי בסיס הנתונים או גיבוי מלא (קבצים ובסיס נתונים) לאתר שלך לפני ביצוע פעולה זאת ****

בברכה,
איתמר.

הסר-צללים.jpg
סטטוס-תרגום-38.jpg
יוני 13, 2024בְּ- 9:03 am #15735045

Shahar Aharoni

היי מה נשמע?
עשינו את האתר סטייג'ינג:

--הוסר על ידי התמיכה---

בנוגע להודעה שלך - אני אבדוק את זה ואחזור אליך.
צריך את האתר סטייג'ינג?

תודה
שחר

יוני 13, 2024בְּ- 9:11 am #15735091

Shahar Aharoni

ביקשתי מזמיר שיטפל הזה.
תודה

יוני 13, 2024בְּ- 12:18 pm #15736063

Itamar
Supporter

יופי תודה.

בשלב זה אין צורך באתר סטייג'ינג.

בברכה,
איתמר.

יוני 16, 2024בְּ- 5:34 am #15742272

Shahar Aharoni

היי איתמר
שבוע טוב!
מקווה ששלומך טוב.
האם יש צורך לעשות משהו מהצד שלי?
תוכל להסביר בבירור מה אנחנו צריכים לעשות? או אתם עושים מהצד שלכם על מנת לסיים עם התהליך?

תודה,
שחר

יוני 16, 2024בְּ- 9:02 am #15742332

Itamar
Supporter

שבוע טוב, שחר!

שלומי טוב, תודה. אני מקווה שגם שלומך טוב.

את מה שהיה לי להסביר הסברתי כבר ב 11 ביוני. אתה יכול לראות את תגובתי כאן למעלה.

https://wpml.org/he/forums/topic/%d7%aa%d7%a8%d7%92%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%95%d7%98%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%99-%d7%9e%d7%90%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%a1-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%aa%d7%a8/page/3/#post-15726517

אתה אמרת שתבקש מזמיר שיטפל בזה. התחברתי עכשיו לאתר שלך ואני רואה שאין תרגומים תקועים בתור כמו שהיו לפני כן. ראה תצלום מסך מצורף. אז אני מניח שזמיר ביצע את הפעולות הנידרשות. נראה שעכשיו הכל בסדר ואתם יכולים להמשיך עם פרסום הגרסה באנגלית של האתר שלך. (כרגע אנגלית עדיין מוסתרת.)

בברכה,
איתמר.

2024-06-16_12-00-03.jpg
יוני 16, 2024בְּ- 10:28 am #15742375

Shahar Aharoni

היי איתמר
תראה מה זמיר כתב לי:
"ידנית שולח מנות של 30 עמודים לתרגום אוטומטי. פעם אחרונה שעשינו תרגום אוטומטי על מלא - זה תקע את האתר 🤷🏻‍♂️"
הוא מפחד לשלוח את הכל לתרגום אוטומטי מהחשש שזה יתקע את האתר.
שאלתי אותו בנוגע לבעיה שאתה כתבת בנוגע למוצרים התקועים... והוא לא ידע אם זה סודר או לא.
האם אתה חושב שאנחנו יכולים להריץ תרגום אוטומטי על כל האתר ללא חשש?

תודה
שחר

יוני 16, 2024בְּ- 11:29 am #15742408

Shahar Aharoni

היי איתמר
ועוד שאלה ברשותך... אתר כמו שלי עם משהו כמו 3000 מוצרים - כמה זמן להערכתך זה צריך לקחת?
תרגום אוטומטי?
אני רוצה להריץ את זה כמה שיותר מהר ושלא יפגע לי במהירות האתר.
האתר כבר מרגיש לי איטי יותר ... אנחנו מריצים תרגום אוטומטי.

תודה
שחר

יוני 16, 2024בְּ- 1:06 pm #15742466

Itamar
Supporter

הי,

כתבת: "שאלתי אותו בנוגע לבעיה שאתה כתבת בנוגע למוצרים התקועים... והוא לא ידע אם זה סודר או לא."

אני מבין שהורהותיי לא היו ברורות לך או לזמיר. האם אתה מרשה לי לבצע את פעולת התיקון הבאה שאותה כבר הזכרתי ב 11 ביוני?

1. WPML -> תמיכה -> פתרון בעיות (קישור).

2. לחץ על הכפתור "הסר כניסות צללים מטבלאות התרגום".

3. המתן שהתהליך יסתים. תופיע הודעת דפדפן.

4. רענן כל עמוד אדמין.

בשביל שאני אמשיך בנזכר לעיל אני חייב את אישורך שיש לך גיבוי מלא של בסיס הנתונים.
האם אתה מאשר ואני יכול להמשיך?

בברכה,
איתמר.

יוני 17, 2024בְּ- 7:49 am #15743696

zamir Gome

הי איתמר ובוקר טוב
נראה שהתרגום האוטומטי המלא באתר הסתיים.
עם זאת יש עוד חלקים רבים שדורשים תרגום שלא בוצע:
1. חלקי ההאדר באתר ובכללם הלוגו (שעודכן באמצעות מדיה טרנסליישן אבל נשאר בהאדר בעברית), מנוע החיפוש שמוגדר מתוך הפלאגין fibosearch, והתפריט עצמו שהוא של jet mega menu - הכותרות עדיין מוצגות בעברית וכן רשימת הקטגוריות שמופיעות שם (שתורגמו לאנגלית) מיושרות לימין במקום לשמאל.
2. יש בכרטיסיות המוצרים הצגה של לייבלים (שליח חינם, כולל מתנה) שמגיעים מהפלאגין be rocket עדיין מוצגות בעברית.
כמו כן יש לייבלים של אחוזי ההנחה שבקרוסלת מוצרים בעמוד הבית אכן מתורגמות לאנגלית (10% discount), אבל בפריסת המוצרים בעמודי הקטגוריה עדיין מוצגות בעברית
בעמודי הקטגוריה, בחלק של הפילטור משמאל - המילה בחירה בשדות עדיין בעברית וכן אפשרויות הבחירה כשמקליקים על השדה אפשרויות מיושר לימין במקום לשמאל (לדוגמא עמוד קטגוריה: קישור נסתר)
3. בנוסף, בליסט של כרטיסיות המוצרים בעמודי הקטגוריות הכפתור cta "בחר אפשרויות" עדיין בעברית.
4. עמוד מוצר רגיל (לדוגמא: קישור נסתר) - אלה החלקים שעדיין מוצגים בעברית:
א. כפתור ההוספה לסל
ב. מספר קטלוגי
ג. כותרת 'מוצרים נוספים'
ד. לייבלי הנחה בליסט המוצרים הנוספים
ה. הסימן ₪
ו. הכותרת 'מוצרים שנצפו לאחרונה'
ז. לייבלים "שליח חינם" "כולל מתנה" בליסט המוצרים שנצפו לאחרונה
ח. כפתור CTA "בחר אפשרויות" בליסט מוצרים שנצפו לאחרונה
ט. כותרות האקורדיון של החלק התחתון בעמוד
י. כותרת "ביקורות קונים"
יא. ביקורות הקונים עצמם

יש מוצרים המאפשרים חריטה על התליון.
שימוש בפונקציה זו באמצעות פלאגין Product AddOns של חברת Plugin Republic.
מוצר לדוגמא בעברית: קישור נסתר
כשעוברים לגרסת המוצר באנגלית - כל הפונקציונאליות הזו לא קיימת כלל.

זהו אחרי סקירה קצרצרה לבינתיים - מניח שנמצא עוד בהמשך
אשמח לבדיקתך
תודה

יוני 17, 2024בְּ- 10:26 am #15744595

Itamar
Supporter

הי, זמיר.

אני שמח שהתרגום האוטומטי המלא באתר הסתיים!

העלת מספר נושאים נוספים. בכל כרטיס בפורום התמיכה שלנו אנחנו משתלים להתעסק עם נושא אחד. אחרת זה מאוד קשה לעקוב. אך, בגלל הנסיון במורכבות התקשורת בין שלושתינו, אתה, שחר ואני, אמשיך בכרטיס זה. יתכן ויגיע שלב ונצטרך לפצל את הכרטיסים. בגדול, נראה שהבעיות שאתה נתקל הן בגלל מחרוזות שלא תורגמו ואולי גם בגלל פלגינים ללא תאימות ל WPML. ראשית עליך לחפש מחרוזות ב WPML -> תרגום מחרוזות. אם לא תמצא אותם שם קרא בבקשה את המדריך שלנו איך למצוא מחרוזות שלא מופיעות בתרגום המחרוזות.

https://wpml.org/documentation/getting-started-guide/string-translation/finding-strings-that-dont-appear-on-the-string-translation-page/

אם גם המדריך הזה לא עוזר, נצטרך לבדוק אם זו בעיית תאימות עם הפלגין ממנו מגיעות המחרוזות.

אתייחס כעת לנקודה מספר 1 שהעלת.

א. המחרוזות מהפלגין fibosearch בהאדר. הלכתי ל WPML -> תרגום מחרוזות וחיפשתי אותה. ראה תצלום מסך fibosearch-מחרוזת.jpg. ראיתי שהיא לא מתורגמת ותרגמתי אותה. עכשיו זה בסר גם בהאדר באנגלית. ראה תצלום מסך חיפש-באהדר-מתורגם.

ב. תרגום התפריט. אני יכול לראות שהתפריט לא מתוגם ולא מסונכרן. עבור בבקשה על המדריך שלנו לתרגום וסנכרון תפריטי WP.

https://wpml.org/documentation/getting-started-guide/translating-menus/

לגבי עניין של יישור ימין-שמאל או שמאל-ימין, זה לא תלוי ב WPML. זה תלוי ב CSS במגיע מערכת העיצוב או פלגינים. אני מציע שקודם תסיים את תרגום התפריט על פי המדריך שלנו ואז תבדוק אם הבעיה נמשכת. יכול להיות שזה תלוי בפריט הורה שכרגע בעברית.

ג. החלפת הלוגו באנגלית. לגבי לוגו של אתר המופיע בהאדר זה בדרך כלל לא עובד עם החלפה של התמונה דרך מדיה טרנסליישן. תיקנתי את זה באתר. מה שעשיתי זה לחפש את האופשיין שמציין את ה ID של תמונת הלוגו. עשיתי את זה בתרגום טקסטים של מנהל המערכת. כאן.

קישור נסתר

שם חיפשתי את ה ID של הלוגו - 50816 והעברתי את המחרוזות לתרגום המחרוזות. ראה תצלום מסך חפש-לוגו-והעבר.jpg. ואז בתרגום המחרוזות תרגמתי את המחרוזת ל 58873 שזה ה ID של הלוגו באנגלית. ראה תצלום מסך תרגום-לוגו.jpg. עכשיו זה עובד באנגלית. ראה תצלום מסך לוגו-באנגלית-אוקיי.

אני מקקוה שהסברים אילו יעזרו לך גם עם נושאים אחרים שהעלת כאן מכיוון שנראה לי שהם קשורים.

בברכה,
איתמר.

חיפש-באהדר-מתורגם.jpg
fibosearch-מחרוזת.jpg
חפש-לוגו-והעבר.jpg
תרגום-לוגו.jpg
לוגו-באנגלית-אוקיי.jpg