זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Not WPML issue
נושא זה מכיל 13 תגובות, יש ל 2קולות.
עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני שנה 1, 8 חודשים.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
מרץ 23, 2023בְּ- 1:42 pm #13315773 | |
gilL-3 |
ספר לנו מה אתה מנסה לעשות? יש לי תוסף ביקורות פייסבוק, אני רוצה לתרגם את הביקורות שיהיו באנגלית האם יש תיעוד כלשהו שבו אתה משתמש? האם יש דוגמה דומה שאנו יכולים לראות? מה הקישור לאתר שלך? chilla.co.il |
מרץ 23, 2023בְּ- 1:50 pm #13315859 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, תוכל בבקשה לשלוח לי את הלינק לאתר של התוסף? האם זה תוסף חינמי שאפשר להוריד ממאגר התוספים של וורדפרס כאן? https://wordpress.org/plugins/ תוכל גם לבדוק בעצמך אם התוסף תואם רישמית עם WPML כאן. במידה ואתה צריך עזרה נוספות ממני, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתף איתי את אינפורמציית הדיבוג (debug information) של האתר שלך. המידע הזה נותן לי לראות עם איזו ערכת עיצוב ופלאגינים אתה משתמש ומה הגרסאות שלהם. כמו כן, בעזרת המידע הזה אוכל לדעת יותר על מבנה השרת שלך ועוד נתונים לגבי WPML. תוכל לקרוא עוד על כיצד לצרף את המידע הזה בקישור הבא: בברכה, |
מרץ 26, 2023בְּ- 4:49 am #13330659 | |
gilL-3 |
היי זה האתר של התוסף, מדובר על תוסף בתשלום |
מרץ 26, 2023בְּ- 7:38 am #13330831 | |
Itamar Supporter
הי, התוסף Premium Addons תואם באופן רישמי עם WPML. https://wpml.org/plugin/premium-addons-for-elementor/ אך איני יודע עדיין לגבי הפיצ'ר\ווידג'ט הספסיפי שמראה ביקורות מפייסבוק. האם הביקרות עצמן נכתבות בפייסבוק? אם התשובה לזה כן, אני חושש שאולי לא תוכל תוכל לתרגמן עם WPML מהסיבה הפשוטה שהן לא באתר שלך אלה בפייסבוק. אולי שווה לך לבדוק אם ניתן לתרגמן בפייסבוק ואז אולי בויידג'ט לצרף לינק לביקורות התורגמות (אני לא מכיר איך זה עובד). אחכה לשובתך לגבי השאלה ששאלתי ונראה נראה אם אנחנו יכולים לעזור. בברכה, |
מרץ 26, 2023בְּ- 8:24 am #13330887 | |
gilL-3 |
היי, זה מושך את הביקורות מהפייסבוק |
מרץ 26, 2023בְּ- 8:33 am #13330923 | |
Itamar Supporter
הי, אם אילו ביקורות בפייסבוק אני לא רואה שיכול להיות פתרון אחר. WPML מתרגם מה שנמצא בבסיס הנתונים באתר שלך אבל לא יכול לתרגם טקסט ממקור חיצוני. האם אתה מחפש לתרגם ביקורות על מוצרי וווקומרס? אם כן, תוכל ללמוד איך לעשות זאת עם WooCommerce Multilingual & Multicurrency במדריך הבא. אשמח לענות על שאלות נוספות בנושא. בברכה, |
מרץ 26, 2023בְּ- 8:38 am #13330931 | |
gilL-3 |
אוקיי תודה רבה |
מרץ 26, 2023בְּ- 10:36 am #13331247 | |
Itamar Supporter
הי, זו כבר בעיה נפרדת. אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. הרשה לי בבקשה, אם יש צורך, לעדכן את וורדפרס, ערכת העיצוב והתוספים. בנוסף הרשה לי להחליף את ערכת העיצוב לערכת עיצוב דיפולטיבית של וורדפרס. והרשה לי לכבות ולהדליק תוספים. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. בבקשה פרט את הצעדים שעלי לקחת על מנת לראות את הבעיה. זה יהיה נהדר אם תוכל לשתף סירטון שמראה את הבעיה כשאתה מנסה לשמור את העמודים. בשביל זה אתה יכול להשתמש בשירות החינמי של LOOM.קישור נסתר המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ בברכה, |
מרץ 28, 2023בְּ- 8:14 am #13346615 | |
gilL-3 |
לום : קישור נסתר |
מרץ 28, 2023בְּ- 9:30 am #13347267 | |
Itamar Supporter
הי ותודה על פרטי הכניסה וסרטון הוידאו. איני יכול להכנס לאתר שלך. אני מקבל את השגיאה הבאה: האימייל לא מוכר. בדוק שוב או נסה להשתמש בשם משתמש. ראה תצלום מסך מצורף. תוכל בבקשה לבדוק את פרטי הכניסה ולשתף איתי את הפרטים הנכונים? על מנת לשתף את הפרטם הנכונים, באפשרותך לערוך שוב את ההודעה הפרטית האחרונה ולתקן את הפרטים שם. אחרי שאתה עושה זאת שלח לי הודעה בבקשה. תודה, |
מרץ 28, 2023בְּ- 10:19 am #13347895 | |
gilL-3 |
היי סליחה, עדכנתי |
מרץ 28, 2023בְּ- 11:59 am #13349013 | |
Itamar Supporter
הי, תודה, עכשיו יכולתי להכנס. אני רואה שהתוספים שלנו לא מעודכנים באתר שלך. תוכל בבקשה לעדכן את כל התוספים שלנו ולראות אם הבעיה נמשכת? אני המדריך שלנו לגבי איך לעדכן. https://wpml.org/faq/install-wpml/ אני רואה שגם וורדפרס לא מעודכן באתר שלך. אני ממליץ שגם תעדכן את וורדפרס אחרי שאתה מעדכן את התוספים שלנו ואז תבדוק אם זה עובד.
|
מרץ 30, 2023בְּ- 10:31 am #13366057 | |
gilL-3 |
היי נראה שזה עובד, תודה עוד שאלה בנוגע למחליף המטבעות של WPML |
אפריל 3, 2023בְּ- 9:15 am #13388143 | |
Itamar Supporter
הי, אני שמח שהבעיה המקורית של הכרטיס הזה הסתדרה. תמיכה בקוד CSS ספציפי היא מחוץ לתחום של התמיכה שאנחנו נותנים בפורום הזה. אבל בכל מקרה דע שניתן להוסיף קוד CSS למחליף המטבעות ב ווקומרס -> WooCommerce Multilingual & Multicurrency -> ריבוי מטבעות -> Currency switcher options. ראה תצלום מסך מצורף. בברכה, |