השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.
בעיה:
הלקוח מנסה לתרגם את התוסף 'product add on' ומתקשה להבין אם יש צורך להקים את כל המוצרים מחדש בכל שפה.
פתרון:
הדרך שהוסברה על ידי נציג 'product add on' היא נכונה והיא מאפשרת שתוספות המוצר יהיו זמינות גם במוצרים המתורגמים. אין צורך להקים את כל המוצרים מחדש, אך יש לוודא שהתהליך מתבצע כראוי ושהשדות המתורגמים משויכים נכון למוצרים.
אם הפתרון הזה נראה לך לא רלוונטי, כי הוא עשוי להיות מיושן או לא מתאים למקרה שלך, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, מומלץ לבדוק את הבעיות הידועות של WPML, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של הערכות והתוספים.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Documentation request
נושא זה מכיל 14 תגובות, יש ל 3קולות.
עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 3 חודשים, 2 שבועות.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
יולי 22, 2024בְּ- 4:47 am #15984627 | |
Shahar Aharoni |
רקע הנושא: תסמינים: שאלות: |
יולי 22, 2024בְּ- 4:48 am #15984632 | |
Shahar Aharoni |
ולמה אין כפתור של הוספת אנשים לשרשור? אני עדיין לא מבין איך אני מוסיף את זמיר לשרשור הזה?! |
יולי 22, 2024בְּ- 7:41 am #15985304 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, שחר. התוסף WooCommerce Product Add-Ons Ultimate של Plugin Republic תואם באופן רישמי עם WPML. https://wpml.org/plugin/woocommerce-product-add-ons-ultimate/ כשעובדים איתו יש לעקוב אחר המדריך שלהם כאן. קישור נסתר הסתכלתי על הוידאו ונראה שזו דרך העבודה הנכונה. זה גם תואם את המדריך שלהם (במקרה הזה הם פרסמו את המדריך). גם בקישור הראשון שצירפתי אנחנו מציינים את הדבר הבא: This plugin needs to be translated manually. כלומר יש לתרגם את המוצרים עם ה add-ons באופן ידני כמוסבר בקישור. אותו הדבר גם נכון לגבי ה global groups. אתה שאלת: "האם צריך להקים את כל המוצרים מחדש?" אכנס לאתר שלך ואבדוק את זה ואחזור אליך עם תשובה. תודה על הסבלנות, |
יולי 22, 2024בְּ- 9:19 am #15985801 | |
Shahar Aharoni |
תודה איתמר אני כבר עם סחרחורת מכל הנושאים וכל הבעיות וכבר עם שחור בעיניים. אודה לך עם תוכל להוסיף את זמיר כי אני לא מסתדר עם כל זה. עוד לא הסתכלתי על הוידאו שלהם, קיוויתי שתוכלו למצוא דרך קלה ומהירה יותר מאשר להקים את כל המוצרים מחדש - אתה צריך עוד לבדוק את זה באתר שלי? אני מתעסק עם מיליון דברים ביום יום, אני מנהל אתר, ושולח את המוצרים, ומביא מוצרים מספקים, ונותן שירות לקוחות, שיפור מהירות האתר, שיפור נראות האתר, ועוד כ"כ הרבה דברים שאני צריך לעשות כל יום לבד, ועכשיו כל הבלגן הזה עם האנגלית, זה פשוט גומר עלי. |
יולי 22, 2024בְּ- 8:54 pm #15989295 | |
Itamar Supporter
הי, כל משתמש שיש לו מנוי יכול להצטרף לכל שרשור פתוח. כל שעליך לעשות הוא לשלוח לו את הקישור. בנתיים כבר עשיתי את זה עבורך. בכל מקרהאמשיך לבדוק את זה מחר. בברכה, |
יולי 23, 2024בְּ- 7:53 am #15991088 | |
Itamar Supporter
הי, אני בניסיונות לראות אם יש פתרון לזה שמוצרים עם product add on תורגמו באופן אוטמטי ולא באופן ידני כמו שמוסבר במדריך לעבודה ששיתפתי בתגובה הקודמת. תוך כדי ניסינות אני גם מנסה להבין איך עובד התוסף product add on. בסרטונים הבאים אני מראה מה ניסיתי. קישור נסתר קישור נסתר (זה מחולק לשני סרטונים בגלל הגבלה של 5 דקות לסרטון.) חשוב! אמשיך לבדוק את הנושא באתר קישור נסתר. אחזור אליכם בנושא. בברכה, |
יולי 23, 2024בְּ- 8:41 am #15991275 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר קישור נסתר HE: קישור נסתר EN: קישור נסתר The product, and product category seem fine. The global group (he) is not translated, so I made a translation — see attached. Details below: Global Group 70980 EN: #71786 In the translated group, I just added a Checkbox field. Please check this product on the product page. The HE version should have several fields, while the EN version only has 1 field which is the Checkbox I created. You can edit the EN global group to add the necessary fields, and just remove the Checkbox field that's there. No need to edit the HE version, unless you want to add more fields to it. This seems to be working at the moment. Let me know if there are any issues, then we can test with another product. Hopefully, we don't encounter the issue I had previously. At the moment, we only provide email support. Thanks, הוא הצליח בצורה הזו. תודה מחכים לעדכון. |
יולי 23, 2024בְּ- 9:59 am #15991894 | |
zamir Gome |
היי איתמר... שלחתי לך מייל בעניין אבל אציין גם כאן |
יולי 24, 2024בְּ- 9:17 am #15997100 | |
Itamar Supporter
הי, שחר. מה שהסביר לך קלינט מ product add on זו הדרך הנוכנה לעבוד עם התוסף הזה ומה שיאפשר את תוספות המוצר (חריטה לדוגמה) להיות גם במוצרים המתורגמים. כשאני בוחן את המוצר באנגלית בקישור הבא שהוא נתן כדוגמה, אני יכול לראות שכבר הבנתם את הסבריו. ה Checkbox field שהוא הוסיף כבר לא שם ובמקום יש שדות שאתם כבר הוספתם וקשורים למוצר. (נראה שיש עוד עבודה לעשות. יכול להיות שאתם עושים אותה ממש ברגעים אילו.) ראה תצלום מסך מצורף. אני מקווה שאפשר להחשיב את כרטיס זה כפתור. זמיר, נושא הלינקים בבדיקת צוות הסיסטם שלנו. אני מצטער ששכחתי שהוא קיים. אנסה לזכור את זה לפעם הבאה ולשלוח לך את תגובתי גם באי מייל. נראה שלגבי כרטיס זה אין כבר צורך. אם אחרת, אמור לי בבקשה. בברכה, |
יולי 24, 2024בְּ- 5:19 pm #15999814 | |
zamir Gome |
הי איתמר ותודה על המענה |
יולי 25, 2024בְּ- 11:20 am #16003254 | |
Itamar Supporter
הי, זמיר. תקנתי את זה ב Strings Translation. זה תחת הדומיין שמתחיל ב admin_texts_pewc_product. ראה תצלום מסך. ותחת הדומיין admin_texts_wooco_localization בשביל "הוספה לסל". אבל התרגום לא נראה בפרוט אנד לצערי. האם יש לך קאשינג פעיל? אם כן תוכל לבטל אותו בבקשה שנהיה בטוחים שזה לא עניין של קאשינג. כמו כן תוכל להגיד לי אם זה המיקום בו אתה מזין את התויות האילו? קישור נסתר |
יולי 25, 2024בְּ- 1:53 pm #16003895 | |
Itamar Supporter
שוב שלום, זמיר. בדקתי עכשיו שוב את העניין ואני רואה שהבעיה סודרה. (אולי לקח לקאשינג זמן להתנקות) המחרוזות של של חישוב המחירים המתורגמות. ראה תצלום מסך. אתה יוכל בבקשה לאשר שנושא זה פתור? תודה, |
יולי 28, 2024בְּ- 7:14 am #16011725 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר |
אוגוסט 5, 2024בְּ- 7:39 am #16037746 | |
Shahar Aharoni |
היי איתמר תודה |
אוגוסט 5, 2024בְּ- 10:59 am #16039239 | |
Itamar Supporter
הי שחר. יש את התוסף Product Add-Ons for WooCommerce שהוא ישירות מבית ווקומרס והוא תואם באופן מלא עם WPML. נראה לי שהתוסף הזה עושה את מה שאתה צריך. אבל תבדוק את זה בעצמך בבקשה. עמוד התוסף אצלינו: https://wpml.org/plugin/woocommerce-product-add-ons/ עמוד התוסף בווקומרס: https://woocommerce.com/products/product-add-ons/ התיעוד שלנו איך לעבוד עם התוסף: https://wpml.org/documentation/woocommerce-extensions-compatibility/translating-woocommerce-product-add-ons-woocommerce-multilingual/ בברכה, |