זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
Sun | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat |
---|---|---|---|---|---|---|
9:00 – 13:00 | 9:00 – 13:00 | 9:00 – 13:00 | 9:00 – 13:00 | 9:00 – 13:00 | - | - |
14:00 – 18:00 | 14:00 – 18:00 | 14:00 – 18:00 | 14:00 – 18:00 | 14:00 – 18:00 | - | - |
אזור זמן של תומך: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)
תגיות: Not WPML issue
מחבר | פוסטים |
---|---|
יולי 6, 2023בְּ- 10:58 am #13958815 | |
מור בנימין |
The translated text in English does not align to the left And the site remains aligned to the right as in Hebrew An example image is attached |
יולי 6, 2023בְּ- 11:03 am #13958889 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, פתחת את הכרטיס בפורום בעברית, אז אני שיב כאן בעברית. אני רואה את הבעיה בפוטר של האתר שלך. אנא ראה תצלום מסך מצורף. האם הבעיה קורת במקומות נוספים? בברכה, |
יולי 6, 2023בְּ- 11:15 am #13958943 | |
מור בנימין |
היי (: כן רואים את זה בפוטר וגם בעמודים נוספים, מצרפת תמונות. בנוסף, יש כמה מילים לא מתורגמות, וגם כשאני עוברת לאתר באנגלית כביכול אז הן עדיין נשארות בעברית (לדוגמה בתפריט הניווט ובעמודי המוצר) ועוד משהו קטן, אם אני לדוגמה בעמוד הבית לחצתי על מעבר לשפה האנגלית - הוא יתרגם לי את עמוד הבית אבל כשאני אלחץ על כל עמוד אחר הוא יציג לי אותו בשפת המקור בעברית ואני אצטרך כל עמוד ללחוץ שוב על תרגום לאנגלית. למה זה לא נשאר על אנגלית בכל המעברים שלי בין עמודים? עד שאני אבחר מרצון שוב לחזור לעברית? תודה רבה! |
יולי 6, 2023בְּ- 4:32 pm #13962147 | |
Itamar Supporter
הי, לא שלחת לי את הקישורים לעמודים האחרים בהם זה קורה, אז יכולתי לבדוק את זה רק בפוטר. הבעיה נובעת בגלל הגדרות עיצוב של אלמנטור ולדעתי לא קשורה ל WPML. הוראת ה CSS הבאה היא זו שגורמת לבעיה. .elementor-widget.elementor-align-left .elementor-icon-list-item, .elementor-widget.elementor-align-left .elementor-icon-list-item a { justify-content: flex-end; } הבעיה היא עם ה justify-content. בדפדפן כשאני מבטל את הוראת ה CSS הזו הכיתוב בפוטר מסתדר לשמאל כמו שצריך. אנא ראי תצלום מסך מצורף. אם הגדרת את זה Start יש מצב שבאנגלית זה הפך ל End. אז אני מציע לשנות את ל Justified ולראות אם זה עוזר. ראי תצלום מסך מצורף. אחרי השינוי סביר להניח שיש גם לעדכן את התרגום לאנגלית. אם את צריכה עזרה נוספת תני לי בבקשה כניסה לאתר שלך ואבדוק בדיוק את ההגדרות של אלמנטור בתקווה שאבין יותר טוב מה הבעיה. אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ כתבת על עוד שתי בעיות. בפורום התמיכה שלנו אנחנו מתמקדים בבעיה אחת לכל כרטיס. זה עוזר לנו התומכים ולך כמשתמשת להתמקד בבעיה ולא להתפזר על הרבה נושאים, מה שיכול להיות מאוד מבלבל. לגבי הבעיה בתפריט ראי את המדריך שלנו לתרגום וסנכרון תפריטים. https://wpml.org/documentation/getting-started-guide/translating-menus/ אם המדריך לא עוזר, פתחי בבקשה כרטיס חדש עם הבעיה הזו. כמו כן לגבי הבעיה הנוספת שהזכרת. בכל מקרה, לידיעתך, אוכל להמשיך לעזור עם כרטיס זה וכרטיסים אחרים בעברית ביום ראשון. |
יולי 11, 2023בְּ- 2:06 pm #14016055 | |
Itamar Supporter
הי ותודה על פרטי הכניסה לאתר שלך. אני רואה ב WPML -> ניהול התרגום שהאתר העובר\הועתק מאתר אחר. ראי תצלום מסך מצורף. בתיבת בדיאלוג WPML רוצה לדעת האם האתר המקורי קישור נסתר עדיין קיים ואת רוצה להמשיך לעבוד עליו עם WPML. את צריכה לבחור שם 'כן' או 'לא'. לי נראה ש קישור נסתר עדיין קיים ויצרת את האתר סטייג'ין הזה לתמיכה בנושא זה. אבל את צריכה להיות זו שממשיכה עם התהליך הזה כי יש השלכות למה שבוחרים. את יכולה לקרוא על זה כאן. אנא המשיכי עם זה ואז חזרי אלי כאן על מנת שאוכל להמשיך לבדוק. החשד שלי לגבי המקרה בו אני מנסה לעזור לך שהתרגומים נשלחו לתרגום אוטומטי ועדיין לא אושרו. אולי אחרי אישורם ענייני הכיוון ימין-שמאל יסתדרו. |
יולי 11, 2023בְּ- 3:32 pm #14016643 | |
מור בנימין |
היי, |
יולי 12, 2023בְּ- 7:13 am #14019341 | |
Itamar Supporter
תודה! בדקתי כל מיני דברים בנושא הבעיה הזו באתר שלך. בדקתי את הנושא על הפוטר של האתר. לבסוף מצאתי שהבעיה היא בכיוון ימין-שמאל\שמאל-ימין של העמודות של חלק בפוטר. מצאתי את זה כשערכתי עם העורך של אלמנטור את הפמלייט של הפוטר באנגלית. כדי לערוך את הטמפלייט באנגלית, החלפתי את דגל השפה לאמגלית כשהייתי בעמוד העריכה של הטמפלייט של הפוטר בעברית. ואז בחלון פופ-אפ סימנתי שאני רוצה לערוך את הטמפלייט בכל זאת למרות שהוא תורגם עם עורך התרגום של WPML. שם אחרי ששיחקתי עם הכיוונים של כל מיני דברים כמו כותרות העמודים ופרטי כל תפריטת מצאתי שהבעיה היא בכיוון של כל העמודה. היא היתה מיושרת לימין וזה יצר התנגשויות. אז לחצתי על כפתור היישור לשמאל ושמרתי את השינויים. ראי תצלום מסך שינוי-כיוון-עמודה.jpg. עכשיו זה גם בסדר בפוטר באנגלית בפרונט אנד. ראי תצלום מסך כיוון-בסדר.jpg. כדי לתקן את זה, בצעי את הפעולה הזו גם במקומות אחרים בהן הבעיה קורת. |
יולי 12, 2023בְּ- 1:34 pm #14024707 | |
מור בנימין |
תודה רבה! הכיוון הסתדר לי. רק איך אני מסתדרת גם את החלק של סימני הפיסוק? ניתן לראות את הבעיה למשל בעמוד הזה: |
יולי 12, 2023בְּ- 2:49 pm #14026087 | |
Itamar Supporter
הי, אני יכול לרואת גם את הבעיה הזו באתר שלך. מצאתי שכל נקודה בטקסט הזה מוקפת באלמנט SPAN כך: <span class="s1">.</span> ראי תצלומי מסך מצורפים. זה מוזר ואני לא מבין את הצורך של זה. זה אולי יכול היה לקרות אם העתקת את הטקסט הזה ממקור אחר. האם יכול להיות להיות שזה מה שקרה? אם יש לך אפשרות אני מציע להכניס שעמודים האילו טקסט נקי ללא הטגיות האילו שעוטפות את הנקודות בסוף משפט. |
הנושא '[סגור] Rtl alignment problem from Hebrew to English ' סגור לתשובות חדשות.