השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.
בעיה:
RANK MATH SEO - אני מנסה לבטל את הפניות בקטגוריות המתורגמות באתר שלי
Solution:
זו בעיה ידועה שיש לנו עם האפשרות Strip Category Base. אנא קרא עליה כאן ובדוק את הפתרון שאנחנו מציעים.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Compatibility, Documentation request
מחבר | פוסטים |
---|---|
דצמבר 6, 2023בְּ- 7:33 am #15004121 | |
Gil Rotem |
ספר לנו מה אתה מנסה לעשות? האם יש תיעוד כלשהו שבו אתה משתמש? האם יש דוגמה דומה שאנו יכולים לראות? מה הקישור לאתר שלך? |
דצמבר 6, 2023בְּ- 8:25 am #15004527 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, גיל. וודא בבקשה שכשאתה עובד עם WPML ו RANK MATH אתה פועל לפי ההוראות שלנו במדריך הבא. שים לב שיש לנו תוסף שנקרא WPML SEO שיש להתקין אותו כשעובדים עם RANK MATH. האם אתה פועל על פי ההוראות שלנו במדריך? אני לא מבין את הבעיה עד הסוף. בנוסף וחשוב מאוד, שים לב שיש לנו כמה בעיות יודעות עם RANK MATH. בדוק בבקשה אם הבעיה שאתה נתקל בה היא לא אחת מהבעיות הידועות. לרוב הבעיות אנחנו מספקים פתרון זמני. במידה ואתה צריך עזרה נוספות ממני, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתף איתי את אינפורמציית הדיבוג שלך (debug information). המידע הזה נותן לי לראות עם איזו ערכת עיצוב ופלאגינים אתה משתמש ומה הגרסאות שלהם. כמו כן, בעזרת המידע הזה אוכל לדעת יותר על מבנה השרת שלך ועוד נתונים לגבי WPML. תוכל לקרוא עוד על כיצד לצרף את המידע הזה בקישור הבא: https://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/ בברכה, |
דצמבר 6, 2023בְּ- 1:54 pm #15008507 | |
Gil Rotem |
היי איתמר, אני מעריך מאוד שאתה משוייך לכרטיס התמיכה הזה. יש לי מספר לקוחות שאני מבצע פיתוח והתקנת wpml והייתי רוצה להבין באופן הוליסטי מה גורם לרבדים של הבעיות הללו. לסיכום אני יישם את כל ההמלצות במהלך היממה הקרובה נ.ב האם אתה חושב שאני צריך להתקין הרחבה נוספת מעבר למה שכבר מותקן באתר? |
דצמבר 6, 2023בְּ- 2:25 pm #15008731 | |
Itamar Supporter
הי גיל, נעים להכיר. RANK MATH הוא תוסף SEO נפוץ שרבים ממשתמשי WPML גם משתמשים בו. חשוב לנו שתהיה תאימות טובה עם התוסף הזה. במידה והבעיה אצלך היא לא אחת מהבעיות שכבר ידועות לנו, נמשיך לדבג את המקרה הספציפי באתר שלך עד נבין מה קורה שם. כל זה כמובן בשאיפה כמובן לספק לך פתרון לבעיה במידה והיא אכן נובעת מתאמיות בין שני הפלגינים. אחכה לעידכונך בנושא. בברכה, נ.ב. אני התומך היחיד בפורום בעברית והכרטיס משוייך אלי, כך שאני אהיה זה שימשיך לעזור לך. בגדול אני עובד בימים א' - ה' כך שאתה יכול לצפות לתשובה ממני בימים אילו. |
דצמבר 10, 2023בְּ- 5:13 am #15030405 | |
Gil Rotem |
עדיין לא מצליח לבודד את הבעיה ולפתות אותה |
דצמבר 10, 2023בְּ- 11:34 am #15030959 | |
Itamar Supporter
הי, גיל. כדי לעזור טוב יותר אני צריך להבין את הבעיה. אני עדיין לא מבין אותה. בתחילה אתה כתבת:
והכותרת שנתת לכרטיס היא:
מה זה אומר מה שאתה מתאר? אם תוכל לצלם בשבילי הקלטת מסך של הבעיה זה יהיה מצויין. אני משתמש לשם כך בשירות של LOOM. בנוסף, תוכל בבקשה לתת לי כניסה לאתר שלך ולהסביר לי מה אני צריך לעשות כדי לראות את הבעיה? על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. בכל מקרה הרשה לי בבקשה, אם יש צורך, לעדכן את וורדפרס, ערכת העיצוב והתוספים. בנוסף הרשה לי להחליף את ערכת העיצוב לערכת עיצוב דיפולטיבית של וורדפרס. והרשה לי לכבות ולהדליק תוספים. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ |
דצמבר 11, 2023בְּ- 10:16 am #15035337 | |
Itamar Supporter
הי ותודה על הוידאו. ראשית אציין שלא התלחתי להתחבר לאתר שלך. לא לאתר שטיג'ינג ולא לאתר פרודקשין. לאתר סטייג'ינג אני מקבל את השגיאה: NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID ראה תצלום מסך err-cert.jpg. לגבי האתר פרודקשיין אני מקבל הודעה שהאי-מייל לא מוכר. ראה תצלום מסך wrong-email.jpg. כך שלא יכולתי לראות אם אני מוצא את מקור הבעיה באדמין של האתר שלך. בתגובה הראשונה שלי כאן ביקשתי ממך לבדוק האם במקרה אתה נתקל באחת מהבעיות הידועות שיש לנו עם RANK MATH. שלחתי לך את הקישור הזה. האם יצא לך לבדוק את הבעיות הידועות האילו? לפי הוידאו ששלחת ולפי מה שאני מבין עד עכשיות ממש נראה שאתה חווה אחת או יותר מהבעיות הידועות הבאות. https://wpml.org/errata/rank-math-seo-incorrect-url-in-sitemap-for-translated-front-page/ https://wpml.org/errata/rank-math-seo-err_too_many_redirects-error-on-woocommerce-products/ אנא בדוק בעיות אילו ואמור לי מה מצאת. בברכה, |
דצמבר 11, 2023בְּ- 10:47 am #15035677 | |
Gil Rotem |
היי איתמר, לא הבנתי מה הקונטקסט של ההודעה ״איי מייל לא מוכר״? האם לא הצלחת להתחבר עם הפרטים ששלחתי? כי וידאתי שהם נכונים ועדכנתי אותם שוב. נ.ב אתה יכול לעבוד על האתר החי יש גיבויים על בסיס יומי גם למסד הנתונים. |
דצמבר 11, 2023בְּ- 11:13 am #15036099 | |
Gil Rotem |
קישור נסתר עובד עכשיו. |
דצמבר 11, 2023בְּ- 12:55 pm #15037107 | |
Itamar Supporter
הי ותודה על פרטי הכניסה. עכשיו זה עובד. אני כבר יכולתי לראות את הבעיה הידועה הראשונה ברשימה ששיתפתי איתך באתר שלך. אני מדבר על בעיה זו. כשאני הולך ל Rank Math → General Settings אני רואה שהאפשרות Strip Category Base מופעלת. ראה תצלום מסך Strip-Category-Base.jpg. ואז כשאני הולך ל WPML → Taxonomy Translation, אני יכול לראות שתרגמת את Category ל Category-en. ראה תצלום מסך Category-en.jpg. תוכל בבקשה, כמו שהסברנו בקישור לדף הבעיה, להסיר את התרגום של Category ל Category-en ולראות אם זה עוזר לבעיה? |
דצמבר 11, 2023בְּ- 1:15 pm #15037435 | |
Gil Rotem |
תודה, אני אבצע את השינויים עוד כמה שעות ואעדכן. |
דצמבר 11, 2023בְּ- 1:27 pm #15037551 | |
Itamar Supporter
תודה. אשמח אם תעדכן אותי בנושא. לגבי WP API. יש להפעיל את WordPress REST API כדי ש-WPML יתפקד כהלכה. אנחנו מציינים זאת בעמוד דרושות מנימום שלנו. בקישור הבא אנחנו נותנים הסבר מורחב בנושא. https://wpml.org/documentation/support/rest-api-dependencies/ |
דצמבר 13, 2023בְּ- 6:58 am #15050913 | |
Gil Rotem |
היי איתמר, הבעיה עם הקטגוריות נפתרה, תודה. כל פעם אני מגלה שיש קישורים בעמודים המתורגמים שהם קישור נסתר כל פעם שאני מרענן את הpermelinks משהו משתבש שם עם הסנכרון של wpml |
דצמבר 13, 2023בְּ- 8:19 am #15051525 | |
Gil Rotem |
בנוסף החזנו את הwp rest api אבל עדיין זה מראה שהוא לא מחובר בדיברגר של wpml |
דצמבר 13, 2023בְּ- 10:00 am #15052401 | |
Itamar Supporter
הי, גיל. אני שמח שבעיית הקטגוריות נפתרה. בפורום התמיכה שלנו אנחנו משתדלים לטפל בנושא אחד בכל כרטיס. אחרת זה יוצר בלגן ובלבול גדול בניהול הכרטיסים. אני רוצה לבקש ממך לפתוח כרטיסים נפרדים לשני הנושאים האחרים שהבאת עכשיו. תודה, |